Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi mi też się takie święta marzą.. zimy nie lubię ale właśnie w taką fajną śnieżną zimę bym się wybrała do takiego domku
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek mnie niby też ma co grzać a jednak zimno
Jakbym się nie ubrała to mi i tak zimno, plus dzięki moim popękanym naczynkom i ogólnie wrażliwej cerze wyglądam jak burak.. siny burak bo stricte burakiem jestem w lato
Właśnie nas na spacerze przepiździło i przemoczyło bo ledwo zdąrzyliśmy dojśc do lasu to zaczęło padać a jeszcze pknad 2 km powrotu
Czas na gorącą herbatkę z miodem, imbirem i cytrynką i pora na picie czystka.
Od dziś już chyba zacznę stosować peeling kwasowy na ten swój ryj bo opalać to się już raczej nie będę w tym roku -
Ja tam wole -20 niż +30 upały to dla mnie koszmar. Karmelek jak
super Cię tu widzieć że się udzielasz i jest wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 19:05
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Zwykły bez jakichkolwiek dodatków, kupiony na allegro. I żadnych rewolucji nie mam, tylko na początku picia mam wrażenie, że więcej syfów miałam.
Morisku ja mam całe nogi w popękanych naczynkach. Ręce zresztą też tyle, że rece mam poprostu takie różowiótkie jak u prosiaczka a na nogach popękane żyłki.. k wygląda to koszmarnie ale co zrobić sama się jeszce dorobiłam jaiś czas temu najpierw naście lat temu depilator a potem jeszce z rok temu bańka chińska.. mój K oczywiście uważa, że przesadzam i w ogóle ale no ja się z tym dobrze nie czuję.. i wiem, że będę miała problemy z żylakami jak moja matka i niedĺugo będę mogła pomarzyć o krótkich kieckach czy spodenkach -
Eee spoko.. urodziła się w maju? Bo z ciekawosci szukałam imienia i trafiłam na zdjęcie na pewnym forum
Odżywka, szampon itd z keratyną zakupione, hydrolizowaną keratynę w sumie też kupiłam, w sumie po dzisiejszym deszczu i oplukaniu nie jest źle, może nie jest to ideał jak bym chciała ale dobrzeeee jeeeest -
Ajka tulę i trzymam kciuki za następny cykl!
-
kr0pka wrote:Eee spoko.. urodziła się w maju? Bo z ciekawosci szukałam imienia i trafiłam na zdjęcie na pewnym forum
Odżywka, szampon itd z keratyną zakupione, hydrolizowaną keratynę w sumie też kupiłam, w sumie po dzisiejszym deszczu i oplukaniu nie jest źle, może nie jest to ideał jak bym chciała ale dobrzeeee jeeeest
Dokładnie