Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie... a u mnie wciąż @ nie przyszła, brzuch boli, śluz lekko zabarwiony na brązowo, a tej wciąż nie ma... chyba sobie źle owu wyznaczyłam... bo mi się temp nie chciało mierzyć, ale śluz i szyjka zawsze mi się zgadzało z temp, wiec myślałam że będzie ok...
Gdyby nie wczorajszy test to pewnie zaczęłabym się wkręcać...2020
2023 -
UWAGA KOBITY bede drukowac prace!
i tak wiem ze w ponedzialek oddam i w srode jak mi wroci to beda jakies poprawki ale ciesze sie ze sie wyrobilam:)co prawda mialam ja dokonczyc do konca czerwca i w lipcu oddac ale co tam ;p
jak tylko zakoncze batalie z drukarka ide lezec i ogladac tv!
Ajka, kr0pka, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
Ajka! A może akurat, nóż-widelec! Nadal 3mam kciuki!!
Morisek, będzie dobrze! Proszę sobie nie wkręcać!
Klaudia-dajesz tam, dajesz. Lecisz z tym koksem
U mnie znowu pada:/ a myślałam, że pójdziemy na spacer:/ Mam dziś święto, mąż zaprasza na obiad hehe Ostatnio zbyt często mam święto, a mąż za dużo mi dogadza hmm chyba mnie zdradza:D Moje koleżanki z pracy zawsze tak mówią: jak facet jest dłuższy czas za miły i dobry tzn.że ma inną. Oczywiście w to nie wierzę, bo mój siedzi ze mną prawie 24/7 więc nie wiem kiedy miałby to robić a od poniedziałku robi sobie znowu wolne i całe dnie będziemy spędzać razem. Miłe to, choć nie ukrywam, lubię czasem pobyć sama w domu, poczytać książki, zadbać o siebie, pooglądać głupie babskie programy itpSzczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na tvp2 leci film z Elvisem, ależ to był przystojny facet. W ogóle chciałabym żyć w tamtych czasach w Ameryce, te stroje, fryzury, a jakie boskie auta, no i rock and roll. Lata 50 też fajne ehh
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzazwyczaj nie mam czasu siedzieć na forum i rozmawiać,tylko notuje tempke,ale dzisiaj mam ochote sobie poplotkować...z mojego otoczenia nikt sie nie stara o maluszka i nie rozumieją co ja przeżywam,a nawet już nie chce z nikim o tym rozmawiac z mojego otoczenia,bo ciagle tylko slysze "no kiedy,no kiedy "albo mam wrażenie,że każda już ma upragnione maleństwo,a mnie to omija
-
Klaudia gratuluję nie mogę się doczekać kiedy ja będę na tym etapie
A ja dopiero wstałam.. znowu przespałam parę godzi w ciągu dnia.. nie wiem co się ze mną dzieje.. gdyby nie to, że dopiero mi się @ skończyła to bym sobie ciążę wkręcała..
masakra.. w ogóle w weekend nie siadłam do magisterkiSzczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
Pogoda sprzyjająca czytaniu....i znów cała niedziela w plecy
Walnęłam się kociuchą na łóżku - kot odpłynął...ja dokończyłam w końcu książkę Mogę zabierać się za następną...
ale w trakcie czytania miałam ubaw - w odległości może 5-6 metrów za oknem (u sąsiadów) rośnie ogromna brzoza....w pewnym momencie coś mi mignęło na niej...zerwałam się z łóżka - patrzę a tam, na drzewie majtają się czyjeś gacie
sąsiadka 3 dni temu rozwiesiła pranie na sznurku...(u niej to standard, że ubrania wiszą po 3 -4 dni) ale dziś zerwało jej sznurek życzę powodzenia w zbieraniu - myślę, że po niektóre rzeczy będzie się musiała udać na spacerniecierpliwa-dominika, Morisek28, Nymeria, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Oooooo tak!!!
Taki klimatyczna drewniana chatka,ogień w kominku, okna zaszronione a za oknem prawdziwa zima! Jak w bajkach!
Taka magiczna.
....w pewnym momencie w nocy...z kominka wyskakuje iskra... i drewniany domek zaczyna się palić....na dworze 2 metry śniegu....temperatura 15 stopni na minusie...Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość