X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie z mezem obejrzalam mecz i wiecie co pierwszy raz chyba obejrzalam caly mecz od poczatku do konca:)

a jutro wracam do pracy po tygodniu siedzenia w domu.

Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia babeczki ja zmykam na badania do laboratorium.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    My na dzień dzisiejszy się nie staramy. Postanowiłam że najpierw troszkę popracuję. Mianowicie...jako niania. To już drugi tydzień :) Co prawda dzieciaki dają popalic, ale jakos daję radę. Prawdopodobnie mam cykle bezowulacyjne. Myślę że zrobię z tym porządek w grudniu. Jest też druga opcja, po pierwszej wypłacie zacznę chodzić do ginekologa w Szwajcarii. Muszę to przemyśleć.

Od dzisiaj będę podczytywac was na bieżąco, troszkę się stesknilam za wami :) przepraszam za błędy,piszę z telefonu. Caluski :*

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana jak dobrze Cie widzieć:)

Szczęsciara 26, aaagaaatka lubią tę wiadomość

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podpisuję się pod słowami Dominiki :)

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Rafaello Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    Kuzwa ! Czytam na wiesiolku ze najlepiej wycisnac na lyzeczke. Wzielam porobilam dziurki powyciskalam i lapy upierdolone no i oczywiście mi sie lyzeczka omsknela i wiekszosc na blacie.

Seriously? Musze tak robic? :/

Klaudia ja tą kapsułkę z wiesiołkiem rozgryzam w buzi :) może tak spróbuj

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propos wiesiołka to ja mam wrażenie, że ten w kapsułkach mi nie służy.. głowy sobie uciąc nie dam ale w sumie od kiedy go biorę to mnie ciągle brzuch pobolewa i mam wzdęcia :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M miał w zeszły czwartek operację kolana. Koteczka mi choruje,wszystko na mojej głowie teraz. Wiecie że babka od której drugi raz kupilismy kota doskonale wiedziała że mają one coś nie tak w genach a suka jedna sprzedaje! Miot za miotem, nie daje nawet odpoczynku swojej koteczce. Jesli moje malenstwo zdechnie, to pojadę do niej te 1200km i jej zrobię z dupy garaż,powyrywala wszystkie włosy z tego pustego łba! Musiałam się wyzalic :) wybaczcie haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tony wiesiolka,kwasu foliowego, omega 3 i 6... W ogóle wszystkie witaminki zalegają w szafce. Bralam wiesiolek 4 miesiące i nie zauważyłam żadnej różnicy po jego stosowaniu.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaAna wrote:
    Mój M miał w zeszły czwartek operację kolana. Koteczka mi choruje,wszystko na mojej głowie teraz. Wiecie że babka od której drugi raz kupilismy kota doskonale wiedziała że mają one coś nie tak w genach a suka jedna sprzedaje! Miot za miotem, nie daje nawet odpoczynku swojej koteczce. Jesli moje malenstwo zdechnie, to pojadę do niej te 1200km i jej zrobię z dupy garaż,powyrywala wszystkie włosy z tego pustego łba! Musiałam się wyzalic :) wybaczcie haha

a mozeby tak zglosic ja do odpowiednika kociego zwiazku kynologicznego? to co ona robi to jest ww takim razie pseudohodowla.
    Schmetterling wrote:
    Pozdrawiam anglistkę, ja jestem z wykształcenia germanistką. Kurcze nadal się zastanawiam gdzie mogłabym jutro kupić termometr owulacyjny poza netem?

Ktoś? coś?

pracujesz w swoim zawodzie?:)

ale sie nie wyspalam :/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chciałam napisać to samo co Klaudia, Ana to trzeba zgłosić, każda kocia fundacja, straż dla zwierząt itp. się tym zainteresuje bo to podchodzi pod pseudohodowlę właśnie. szkoda kotki i małych.. ja bym to zgłosiła skoro baba tak to traktuje..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:28

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co ja na poczatku cyklu mam temperatury np 36,03 albo 35,97 ;)

ja uwielbiam swoja prace w sensie korepetycji :)

5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
  • gretka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kobietki:-) widze ze Ana sie odezwala- co do szwajcarskego leczenie- bo juz nie pamietam jaki problem byl- po pierwsze trzeba madrze wybrac lekarza- sami Szwajcarzy mowia ze szwajcarscy to pomagierzy, duza czesc naprawde dobrych to obcokrajowcy.
    Sama sie prkekonalam, ze niektorzy beznadziejni- zeraz mam domowego i gina , ale jak juz do specjalisty- to tragedia- najczesciej jak kieruje domowy to nie ma sie wplywu, bo do kliniki gzie kilku przyjmuje - wiec jak sie trafi- w kazdym razie endokrynolodzy tragedia, nie polecam.
    Ana jak wiesz ze czeka cie leczenie to wybierz dobra kase chorych i niska franczyze,bo to jednak chyba potrwa.
    A co do systemu staraniowego- tez maja swoje przepisy, maja czas, w zaleznosci od wieku, Ana pewnie poczekala by rok bo mloda jakby sie zaczeli zastanwiac, ja jakbym sama nie robila w tym kierunku, to pewnie za pol roku odkrylabym niedroznosc(tu sie udraznia ale pooc efekty nie bardzo- wiec znowu pol roku- wiec sobie darowalam)
    Ja chodze do gina polskiego pochodzenia, a poniewaz ja cos sugeruje, czasuem sie zgadza i odstepuje od toku tut. postepowania, no i wspolpracuje np. ostatnio przepisal mi visanne, bo w pl musialabym grubo bulic, tu tez ale tu mi zwroca kase. ana takze podstawa lekarz i kasa chorych

gretka
  • Rafaello Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero zaczęłam brać wiesiołka więc nie wiem czy będzie jakiś pozytywny skutek. Ale po za tym mi na śluz pomaga picie duuuużej ilości wody.

Co do ochrony zwierząt miałam w bloku taką sąsiadkę, który miała kilka kotów, 2 psy i te psy nigdy nie były wyprowadzane na dwór. Możecie sobie wyobrazić jak w domu śmierdziało. Sąsiedzi olejki zapachowe wylewali pod jej drzwiami, zatykali szyby wentylacyjne. Napisałam w tej sprawie do obrońców praw zwierząt i co? NIC, nawet nie odpisali/nie zjawili się.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rafaello kiepska sprawa:/ ale z tego co wiem to hodowle teraz sa juz bardziej kontorolwane Ana ja bym to zglosila jakos, najgorsze jest to ze wiadomo i tak bedziesz kochac ta kicie ale kupilas ja ze wzgledu na to ze chcialas tez ja dopuszczac no i teraz problem bo musialabys dopuszczac chora kicie i robic dokladnie to co ona :/

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Rafaello bo to zależy od organizacji.. niestety tak jak są czasem schroniska - umieralnie tak i zdarzają się fundacje, które niestety nic nie robią, zaniedbują.. trzeba trafić na taką z prawdziwego zdarzenia.
    Ja ostatnio też zgłaszałam błąkającego się psa i nawet nie dostałam żadnego maila, nawet pocałuj nas w dupę nie będziemy się tym zajmować.. więc wiesz.. zależy jak się trafi :/ próbować trzeba.. ja muszę w końcu dziś może usiąść i też zgłosić dwa psy ze swojej okolicy bo mi ich szkoda...

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak juz sie pisze taaki pismo to chyba najlepiej do kilku wyslac.

a z tego co wiem to mozna to tez na straz miejska zglosic? i oni czesto przyjezdzaja z tymi od ochrony praw zwierzat.?

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Babeczki:)

Ana super, że się odezwałaś:)

Tak poza tym wczoraj pomyślałam, że nawet Wam wirusków ciążowych nie zostawiłam. Samolub ze mnie, przepraszam! Już nadrabiam!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dla każdej z Was, po dwa, po trzy, po cztery wiruski!! Bierzcie, karmcie się nimi! Powodzenia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:45

Ajka, kr0pka, Kena1983 lubią tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:28

‹‹ 740 741 742 743 744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ