X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie z mezem obejrzalam mecz i wiecie co pierwszy raz chyba obejrzalam caly mecz od poczatku do konca:)

a jutro wracam do pracy po tygodniu siedzenia w domu.

Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia babeczki ja zmykam na badania do laboratorium.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    My na dzień dzisiejszy się nie staramy. Postanowiłam że najpierw troszkę popracuję. Mianowicie...jako niania. To już drugi tydzień :) Co prawda dzieciaki dają popalic, ale jakos daję radę. Prawdopodobnie mam cykle bezowulacyjne. Myślę że zrobię z tym porządek w grudniu. Jest też druga opcja, po pierwszej wypłacie zacznę chodzić do ginekologa w Szwajcarii. Muszę to przemyśleć.

Od dzisiaj będę podczytywac was na bieżąco, troszkę się stesknilam za wami :) przepraszam za błędy,piszę z telefonu. Caluski :*

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana jak dobrze Cie widzieć:)

Szczęsciara 26, aaagaaatka lubią tę wiadomość

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podpisuję się pod słowami Dominiki :)

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Rafaello Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    Kuzwa ! Czytam na wiesiolku ze najlepiej wycisnac na lyzeczke. Wzielam porobilam dziurki powyciskalam i lapy upierdolone no i oczywiście mi sie lyzeczka omsknela i wiekszosc na blacie.

Seriously? Musze tak robic? :/

Klaudia ja tą kapsułkę z wiesiołkiem rozgryzam w buzi :) może tak spróbuj

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propos wiesiołka to ja mam wrażenie, że ten w kapsułkach mi nie służy.. głowy sobie uciąc nie dam ale w sumie od kiedy go biorę to mnie ciągle brzuch pobolewa i mam wzdęcia :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M miał w zeszły czwartek operację kolana. Koteczka mi choruje,wszystko na mojej głowie teraz. Wiecie że babka od której drugi raz kupilismy kota doskonale wiedziała że mają one coś nie tak w genach a suka jedna sprzedaje! Miot za miotem, nie daje nawet odpoczynku swojej koteczce. Jesli moje malenstwo zdechnie, to pojadę do niej te 1200km i jej zrobię z dupy garaż,powyrywala wszystkie włosy z tego pustego łba! Musiałam się wyzalic :) wybaczcie haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tony wiesiolka,kwasu foliowego, omega 3 i 6... W ogóle wszystkie witaminki zalegają w szafce. Bralam wiesiolek 4 miesiące i nie zauważyłam żadnej różnicy po jego stosowaniu.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaAna wrote:
    Mój M miał w zeszły czwartek operację kolana. Koteczka mi choruje,wszystko na mojej głowie teraz. Wiecie że babka od której drugi raz kupilismy kota doskonale wiedziała że mają one coś nie tak w genach a suka jedna sprzedaje! Miot za miotem, nie daje nawet odpoczynku swojej koteczce. Jesli moje malenstwo zdechnie, to pojadę do niej te 1200km i jej zrobię z dupy garaż,powyrywala wszystkie włosy z tego pustego łba! Musiałam się wyzalic :) wybaczcie haha

a mozeby tak zglosic ja do odpowiednika kociego zwiazku kynologicznego? to co ona robi to jest ww takim razie pseudohodowla.
    Schmetterling wrote:
    Pozdrawiam anglistkę, ja jestem z wykształcenia germanistką. Kurcze nadal się zastanawiam gdzie mogłabym jutro kupić termometr owulacyjny poza netem?

Ktoś? coś?

pracujesz w swoim zawodzie?:)

ale sie nie wyspalam :/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chciałam napisać to samo co Klaudia, Ana to trzeba zgłosić, każda kocia fundacja, straż dla zwierząt itp. się tym zainteresuje bo to podchodzi pod pseudohodowlę właśnie. szkoda kotki i małych.. ja bym to zgłosiła skoro baba tak to traktuje..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:28

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co ja na poczatku cyklu mam temperatury np 36,03 albo 35,97 ;)

ja uwielbiam swoja prace w sensie korepetycji :)

5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
  • gretka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kobietki:-) widze ze Ana sie odezwala- co do szwajcarskego leczenie- bo juz nie pamietam jaki problem byl- po pierwsze trzeba madrze wybrac lekarza- sami Szwajcarzy mowia ze szwajcarscy to pomagierzy, duza czesc naprawde dobrych to obcokrajowcy.
    Sama sie prkekonalam, ze niektorzy beznadziejni- zeraz mam domowego i gina , ale jak juz do specjalisty- to tragedia- najczesciej jak kieruje domowy to nie ma sie wplywu, bo do kliniki gzie kilku przyjmuje - wiec jak sie trafi- w kazdym razie endokrynolodzy tragedia, nie polecam.
    Ana jak wiesz ze czeka cie leczenie to wybierz dobra kase chorych i niska franczyze,bo to jednak chyba potrwa.
    A co do systemu staraniowego- tez maja swoje przepisy, maja czas, w zaleznosci od wieku, Ana pewnie poczekala by rok bo mloda jakby sie zaczeli zastanwiac, ja jakbym sama nie robila w tym kierunku, to pewnie za pol roku odkrylabym niedroznosc(tu sie udraznia ale pooc efekty nie bardzo- wiec znowu pol roku- wiec sobie darowalam)
    Ja chodze do gina polskiego pochodzenia, a poniewaz ja cos sugeruje, czasuem sie zgadza i odstepuje od toku tut. postepowania, no i wspolpracuje np. ostatnio przepisal mi visanne, bo w pl musialabym grubo bulic, tu tez ale tu mi zwroca kase. ana takze podstawa lekarz i kasa chorych

gretka
  • Rafaello Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero zaczęłam brać wiesiołka więc nie wiem czy będzie jakiś pozytywny skutek. Ale po za tym mi na śluz pomaga picie duuuużej ilości wody.

Co do ochrony zwierząt miałam w bloku taką sąsiadkę, który miała kilka kotów, 2 psy i te psy nigdy nie były wyprowadzane na dwór. Możecie sobie wyobrazić jak w domu śmierdziało. Sąsiedzi olejki zapachowe wylewali pod jej drzwiami, zatykali szyby wentylacyjne. Napisałam w tej sprawie do obrońców praw zwierząt i co? NIC, nawet nie odpisali/nie zjawili się.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rafaello kiepska sprawa:/ ale z tego co wiem to hodowle teraz sa juz bardziej kontorolwane Ana ja bym to zglosila jakos, najgorsze jest to ze wiadomo i tak bedziesz kochac ta kicie ale kupilas ja ze wzgledu na to ze chcialas tez ja dopuszczac no i teraz problem bo musialabys dopuszczac chora kicie i robic dokladnie to co ona :/

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Rafaello bo to zależy od organizacji.. niestety tak jak są czasem schroniska - umieralnie tak i zdarzają się fundacje, które niestety nic nie robią, zaniedbują.. trzeba trafić na taką z prawdziwego zdarzenia.
    Ja ostatnio też zgłaszałam błąkającego się psa i nawet nie dostałam żadnego maila, nawet pocałuj nas w dupę nie będziemy się tym zajmować.. więc wiesz.. zależy jak się trafi :/ próbować trzeba.. ja muszę w końcu dziś może usiąść i też zgłosić dwa psy ze swojej okolicy bo mi ich szkoda...

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak juz sie pisze taaki pismo to chyba najlepiej do kilku wyslac.

a z tego co wiem to mozna to tez na straz miejska zglosic? i oni czesto przyjezdzaja z tymi od ochrony praw zwierzat.?

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Babeczki:)

Ana super, że się odezwałaś:)

Tak poza tym wczoraj pomyślałam, że nawet Wam wirusków ciążowych nie zostawiłam. Samolub ze mnie, przepraszam! Już nadrabiam!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dla każdej z Was, po dwa, po trzy, po cztery wiruski!! Bierzcie, karmcie się nimi! Powodzenia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:45

Ajka, kr0pka, Kena1983 lubią tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:28

‹‹ 740 741 742 743 744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ