Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziu taki biznes...
w pracy do 15.30 - w domu szybko obiad - przesadzenie kilku krzaczków porzeczek, zebranie tego, co zostało z ogórków...ogarnięcie kuchni po obiedzie i już 19.00.....
nie spodziewałam się, że godzina dłużej w pracy może rozpieprzyć tak dzień... -
Hej...dużo napisałyście, nie dam rady nadrobić.. U mnie źle. W weekend oczywiście nie wytrzymalam i robiłam testy -w sb jasna kreska, w nd negatyw i dziś okres. Mam dosyć...
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Hatfe tulę
-
dobra, a teraz przyznam się, że w sumie to łajza jestem ...nie wiem po co liczyłam na jakieś L4 ciążowe...później macierzyńskie... też już mogłam rozpocząć staż na wyższy stopień awansu zawodowego a może pogadam jednak z dyrektorem jutro....
-
Kuzwa ! Czytam na wiesiolku ze najlepiej wycisnac na lyzeczke. Wzielam porobilam dziurki powyciskalam i lapy upierdolone no i oczywiście mi sie lyzeczka omsknela i wiekszosc na blacie.
Seriously? Musze tak robic?Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling polecam, jak dobra dietetyczka to warto. Ja czwarty tydzien jestem na rozpisanej diecie jeszcze jakbym cwiczyła to byłoby jeszcze lepiej
-
Schmetterling wrote:Klaudia N. z czego udzielasz lekcji?
Ja wywalczyłam Top Model juhhuuu...
Jutro idę pierwszy raz do dietetyczki. Zawsze ważyłam w okolicy 60kg, teraz 75
Ucze angielskiego -
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Pozdrawiam anglistkę, ja jestem z wykształcenia germanistką. Kurcze nadal się zastanawiam gdzie mogłabym jutro kupić termometr owulacyjny poza netem?
Ktoś? coś?Nymeria lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny