Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Oo a ja byłam na inżynierii środowiska.. przez rok
-
nick nieaktualny
-
Ja na Warszawskiej byłam ale się porwałam jak świnia na kartofle i nie był to dobry pomysł. Ogólnie rok pomijając zapierdol wspominam dobrze bo to przynajmniej dtudia z gatunku tych na których coś się robi a nie tylko spłaszcza dupę siedzac cały dzień na nudnych wykładach. Laborki (moze nie wszystkie ale sporo) były fajne. No ale za wysokie progi na Kropki nogi
A tak w ogóle dzień dobry w ten paskudny zimny i mokry dzień
Ps. U mnie waga wczoraj i dzis znów z 7 z przodu ale co by nie było luz w spodniach jest. Dziś zapięłam się na ostatnią dziurkę i mam luz i mi spodnie wiszą <yeeeey>Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 07:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej babeczki od rana poprawiacie humor:)
mi odpadla jedna godzina korepetycji no ale trudno pewnie wskoczy cos nowego.
wypilam kawe trzeba isc z 8 lapami na spacer a potem na uczelnie z praca jechac.
-
moj R mowi wczoraj "Ty mi chyba schudlas" i tak mowilyscie o tej wadze to tez sie zwazylam i faktycznie. 61,5 a bylo jakies 63 niedawno. i tak nie ma zle z rok temu bylo 57/8
-
Cześć dziewczyny! Mi weekend minął fajnie, piątek wieczór spotkanie ze znajomymi, sobota zakupy w IKEI (moooje noooogi!), a wieczorem poszliśmy na Wybuchowy Narodow (dotrzymałam do 22:30, bo potem już fizycznie nie wyrabiałam). Niedziela za to się super stresowo dla mnie zaczęła. Oto relacja:
Od rana miałam wrażenie, że inaczej czuję Tadka, na dodatek miałam wrażenie, że czkawka jak do tej pory była w pachwinie z lewej, tak trzęsło mi brzuchem z prawej na górze. No generalnie "obrócił się i na pewno cesarka"!! Dostałam ataku paniki, ryczałam jak wariatka i L powiedział, że jedziemy na USG.
Tadek leży główkowo. Poryczałam się, jak tylko mi dr powiedziała. Przeryczałam pół badania USG, bo po raz pierwszy mieliśmy tak dokładne, tu rączka, tu nóżka, tu to, tu tamto. Dowiedzieliśmy się, że jądra mu zeszły (o czym żaden lekarz do tej pory nie poinformował). Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wymiary odpowiadają 35+6. A Tadek waży 2792g Zdjęcia mam tylko wymiarów, ale widzieliśmy go 4D (choć słabo, bo wcisnął się w macicę)
Dzisiaj dzień leniwy będzie raczej, prasowanie pewnie tylko zrobię i podłogi umyję. L wczoraj obiad ugotował (u nas to on gotuje przeważnie). A wieczorem mamy SR, gdzie będziemy ćwiczyć aktywny poród.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 09:38
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
aaaa w ogole hahaha baby moj chlop jest dobry, wczoraj na gieldzie kupil uwaga monocykl! i mowi mi kupilem Ci bo jestes ''artystka''
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
No i juz po, wszystko ok, dostała
dostałam tylko skierowanie do kardiologa i oczywiście najbliższe terminy po nowym roku. Niby jakąś wadę mam blok prawej odnogi pęczki Hisa, ale tego się niby nie leczy, musze znaleźć Teraz kardiologa z bliższym terminem.