Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
zabuszka wrote:Hej a ja wczoraj bylam na Eneju -deszcz wiatr ale fajnie bylo . Ale dziwię sie taka okropna pogoda i takie malenstwa tam byly . No ja tam wolalam zostawic malego z babcia
ja się czasem dziwię, jak widzę rodziców z dziećmi 3-4 miesiące np i na jakiś głośnych imprezach, koncertach.. Jestem jak najbardziej za tym, że z dzieckiem się da wyjść, wyjechać ale czasem to chyba przesada.. Mecz TVN, koncerty a tam dzieciaki kilkumiesięczne w nosidełkach wg mnie za duży hałas dla takiego dziecka..
Domi ja się w ogóle urodziłam z wadą serca ale wszystko się ładnie zrosło w szpitalu samo, póki co tfu odpukać wszystko ok -
dooobbryyy.....
a ja dopiero znalazłam chwilę na to, żeby zjeść....śniadanie....i zajrzeć do Was...głównego nie ma - a wice się nabija - a ty co tak dziś latasz.... noż myślałam, że mu przywalę...ale skończyłam tylko na tekście - usiłuję sprzątnąć ten burdel, który ktoś zrobił.... -
nick nieaktualny
-
Dziękuję, wczoraj Alutka tak pól dnia na mnie leżała Chyba mnie pilnuje, bo chodzi za mną krok w krok Uwielbiam mojego pieszczoszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 13:12
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
ale powiem wam że się zdziwiłam dzisiaj bo zawsze koło 5 sie budziłam i czułam "wzdęcia" ale tak przez 15-20 min potem jak wstałam i chodziłam to cisza i dopiero koło 18-19 powtórka a dzisiaj cisza obudziłam sie dopiero o 9... i nic nie czuje nawet...
-
aaagaaatka wrote:Dziękuję, wczoraj Alutka tak pól dnia na mnie leżała Chyba mnie pilnuje, bo chodzi za mną krok w krok Uwielbiam mojego pieszczoszka
czuje fasolke pewnie:) -
jak ja bym chciala miec kotecka
dowiedzialam sie dzisiaj ze moze byc nawet tak ze bedzie obrona w pazdzierniku dopiero, nie wiedzialam ze tak mozna myslalam ze musi byc we wrzesniu nie wiem czemu:) -
Morisek nie bój się, na pewno nie ma czego! <tulam>
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 15:53
Kena1983 lubi tę wiadomość
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:No to masz więcej czasu
A czemu w takim bądź razie nie masz kotecka?
bo mamy dwa duze psy w 3 pokojowym mieszkaniu ;p co prawda psy nie sa zagrozeniem dla kotecka (wiem bo mialam jakis czas 4 maluszki) ale R stwierdzil ze to bedzie za duzy zwierzyniec i ze kiedys tam jak sie wybudujemy to bede miec, poza tym jak gdzies jedziemy to tescie pilnuja nam psiakow i jeszzcze do tego dokladac kota (ktorych z reszta tesciowa nie lubi) byloby przesada ;p
Moris nie bajaj się!:* -
Ano
Jejku dziewczyny jutro już 12t jak to leci! Jak ja Wam strasznie wszystkim życzę żebyście dołączyły! Już nie mogę się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 16:11
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]