X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważunia gdzieś na forum dziewczyny pisały że pomaga kawa z cytryną.

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka też słyszałam ale odrzucilo mnie od kawy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek też chcę niedzielę bo wreszcie wolne.

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważka nadal boli głowa? Spróbuj z tym amolem może,tylko go nie pij:))

Morisku nie dziwię Ci się, tez chyba bym się nie odważyła jakby lało się ze mnie więc Cie rozumiem, ale z wizyty lepiej nie rezygnuj.

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek biedaku :(
    Ważka ja kochałam kawę a teraz też się nie napiję nawet łyka, beee ;P

f2w3sek2i28gayyb.png

• Ajka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj mądral... był wczoraj u internisty.... i kawy ani herbaty to on się pewnie już w życiu nie napije... no może na wielką okazje, tak samo z piwem i mięsem....

wrocił do domu ciezko przerażony... wyobraźcie sobie że ma dne moczanową i do tego prawdopodobnie zespół metaboliczny...

Na razie efekt jest taki ze powiedzial ze bedzie robił wszystko co mu każe jeśli chodzi o jedzenie i ruch... tzn jak mu juz atak przejdzie bo na razie nie specjalnie moze się ruszac...

aj wychodzi ze ten moj maz zupełnie popsuty... i to na własne życzenie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:26

2020 :)
    2023 :)
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rafaello wrote:
    Nymeria czytasz tą najnowszą część Millenium autora Davida Lagercrantz? Warto przeczytać? Nie chce się zawieść bo Larsson jednak napisał trylogię świetnie :)

Na razie zaczęłam czytać Larssona, ale jak skończę to niewykluczone, że wezmę się za najnowsze, choć mam dużo roboty jeszcze przez narodzinami i mam w planie dokładnie jeszcze raz przeczytać laktację i zaznaczyć najważniejsze rzeczy i nie wiem czy mi czasu starczy. Na razie zaczynam dojrzewać do tego, aby wszystko wyprać małemu i poprasować... a jeszcze w domu umyć okna, drzwi, poprać zasłony, ogarnąć w szafie miejsce dla Mateusza, ogólnie chatę całą posprzątać, przecież my jesteśmy od 3 czerwca non stop u babci na wsi :D

201511211678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika Dzisiaj mniej boli.
    Muszę kupić amol bo my nie uzywalismy nigdy w domu.

• ciasteczkowa25 Znajoma

Wysłany: 10 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) nie jestem pewna czy na dobrym temacie w sumie niczego juz nie jestem pewna. Ale mam problem i mam nadzieje ze pomozecie mi w jakis sposob rowiac moje watpliwosci. Otoz ost okres mialam 10 sierpnia trwal 5 dni. No i pod koniec sierpnia mialam dni plodne i w kazdy dzien z zakonczeniem ;)teraz okres powinnam dostac tez jakos 15 sierpnia poniewaz mam cykle regularne co mniej wiecej 32-33 dni... I teraz problem 1.5 przed okresem odczuwam bol jajnikow jakbym na dniach miala dostac @ w czasie seksu pred wlasnie tez pare dni przed okresem na prezerwatywie zawsze bylo juz jakies czerwone plamienie a teraz nic. Teraz mam jedynie takie klucie. Na dole brzucha ale to jest inne niz przed @. Na domiar tego pojawila mi sie na podbrzuszu. Przebarwienie. CIemniejsza plamka... Nie wiem od czego.. Co o tym sadzicie. Niewiem czy wytrzymam do okresu. Bedzie czy nie bedzie. Test juz robilam negatywny tak tak wiem ze jeszcze za wczesnie. Ehh ;(

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka wrote:
    A moj mądral... był wczoraj u internisty.... i kawy ani herbaty to on się pewnie już w życiu nie napije... no może na wielką okazje, tak samo z piwem i mięsem....

wrocił do domu ciezko przerażony... wyobraźcie sobie że ma dne moczanową i do tego prawdopodobnie zespół metaboliczny...

Na razie efekt jest taki ze powiedzial ze bedzie robił wszystko co mu każe jeśli chodzi o jedzenie i ruch... tzn jak mu juz atak przejdzie bo na razie nie specjalnie moze się ruszac...

aj wychodzi ze ten moj maz zupełnie popsuty... i to na własne życzenie...

oj tam zepsuty, mój tata ma dnę i ma się całkiem dobrze :) znaczy oczywiście matka wprowadziła mu jakąś specjalną dietę ale z tego co wiem teraz jest chyba OK, musiałabym zapytać

a propos ruchu mój wczoraj stwierdził, że mu się znudziło.. że kiedyś tyle chodził na siłownię, pływał ale z nikim nie można porozmawiać, on by z kimś pogadał, w jakieś interakcje wszedł, wolałby tenis itd.. no.. to ambitnie zabrał się za siebie kuźwa..

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Twoj tata... M. ma 34 lata... ehhh mam mam nadzieje ze jak się za siebie weżmie to uda sie go doprowdzic do ładu..

A tak apropos tego tenisa... to moj gada dokladnie tak samo juz od pol roku... tylko jak dotad jeszcze nic nie zrobił...

PS Podpytaj jak mozesz... jakies tipy zawsze sie przydadzą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:40

2020 :)
    2023 :)
  • ciasteczkowa25 Znajoma

Wysłany: 10 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos mi pomoze?? Czy jestem tu malo widziana ;))

• Rafaello Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciasteczkowa25 wrote:
    Ktos mi pomoze?? Czy jestem tu malo widziana ;))

Zrób testy różnej firmy w dniu spodziewanej miesiączki, jak okresu nadal nie będzie to beta.

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczkowa ale skąd my możemy wiedzieć czy jesteś w ciąży? Idź na betę jak chcesz wiedzieć :D
    A plamka to raczej żaden znak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 11:53

f2w3sek2i28gayyb.png

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakies smaki mnie nachodzą - zrobie zapiekankę z makaronem i kurczakiem. Ajj to życie na wsi coś czuje że wykopki tuż tuż..;/

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabuszka daj trochę :) I przepis poproszę jeśli masz jakąś sprawdzoną :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:48

f2w3sek2i28gayyb.png

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    jakies smaki mnie nachodzą - zrobie zapiekankę z makaronem i kurczakiem. Ajj to życie na wsi coś czuje że wykopki tuż tuż..;/

Zabuszka....witaj w klubie - na prawdziwej wsi (u teściów) też tuż...tuż...bo pewnie byłoby juz po - tylko Ursus się popsuł ;)

Ajka no to współczuję mężowi...kiedyś u mojego wujka podejrzewali, więc trochę się naczytałam...

Ciasteczkowa - test w dniu spodziewanej @ - lub beta. Co mamy napisać - gdy nie ma "historii" cyklowej - nie możemy podglądnąć wykresów etc....

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chłodno, ale słońce co jakiś czas zaświeci wiec jest ok:) na którą masz lekarza?

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie właśnie lunęło z nieba....Dzieciaki walczą z zadaniem - a ja mam chwilę...na podglądnięcie co wirtualnym świecie....właśnie się dowiedziałam, że w tym roku biblioteki idą na tapetę, więc pewnie czeka mnie mnóstwo "nowych starych" zadań...a właśnie znalazłam na stronie kuratoryjnej dwa fajne konkursy....oj coś czuję, że znów czasu na wszystko będzie mi brakowało...

Nymeria lubi tę wiadomość

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ludzie jak mi się nic nie chce... poczytałam książkę, pospałam, wstałam zjadłam drugie śniadanie i siedzę i oglądam STOP drogówka :P a muszę umyć wannę, umywalkę, kibelek, poodkurzać i umyć podłogi bo jutro mam gości na weekend i jutro mam do zrobienia zakupy, sałatki, ciasto, kolację i mięsko na grilla, a siedzę i zamiast robić... a zaraz przyjedzie mąż z pasieki i trzeba miód wykręcić...

201511211678.png
‹‹ 750 751 752 753 754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ