Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A moj mądral... był wczoraj u internisty.... i kawy ani herbaty to on się pewnie już w życiu nie napije... no może na wielką okazje, tak samo z piwem i mięsem....
wrocił do domu ciezko przerażony... wyobraźcie sobie że ma dne moczanową i do tego prawdopodobnie zespół metaboliczny...
Na razie efekt jest taki ze powiedzial ze bedzie robił wszystko co mu każe jeśli chodzi o jedzenie i ruch... tzn jak mu juz atak przejdzie bo na razie nie specjalnie moze się ruszac...
aj wychodzi ze ten moj maz zupełnie popsuty... i to na własne życzenie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:26
2020
2023 -
Rafaello wrote:Nymeria czytasz tą najnowszą część Millenium autora Davida Lagercrantz? Warto przeczytać? Nie chce się zawieść bo Larsson jednak napisał trylogię świetnie
Na razie zaczęłam czytać Larssona, ale jak skończę to niewykluczone, że wezmę się za najnowsze, choć mam dużo roboty jeszcze przez narodzinami i mam w planie dokładnie jeszcze raz przeczytać laktację i zaznaczyć najważniejsze rzeczy i nie wiem czy mi czasu starczy. Na razie zaczynam dojrzewać do tego, aby wszystko wyprać małemu i poprasować... a jeszcze w domu umyć okna, drzwi, poprać zasłony, ogarnąć w szafie miejsce dla Mateusza, ogólnie chatę całą posprzątać, przecież my jesteśmy od 3 czerwca non stop u babci na wsi -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny nie jestem pewna czy na dobrym temacie w sumie niczego juz nie jestem pewna. Ale mam problem i mam nadzieje ze pomozecie mi w jakis sposob rowiac moje watpliwosci. Otoz ost okres mialam 10 sierpnia trwal 5 dni. No i pod koniec sierpnia mialam dni plodne i w kazdy dzien z zakonczeniem ;)teraz okres powinnam dostac tez jakos 15 sierpnia poniewaz mam cykle regularne co mniej wiecej 32-33 dni... I teraz problem 1.5 przed okresem odczuwam bol jajnikow jakbym na dniach miala dostac @ w czasie seksu pred wlasnie tez pare dni przed okresem na prezerwatywie zawsze bylo juz jakies czerwone plamienie a teraz nic. Teraz mam jedynie takie klucie. Na dole brzucha ale to jest inne niz przed @. Na domiar tego pojawila mi sie na podbrzuszu. Przebarwienie. CIemniejsza plamka... Nie wiem od czego.. Co o tym sadzicie. Niewiem czy wytrzymam do okresu. Bedzie czy nie bedzie. Test juz robilam negatywny tak tak wiem ze jeszcze za wczesnie. Ehh ;(
-
Ajka wrote:A moj mądral... był wczoraj u internisty.... i kawy ani herbaty to on się pewnie już w życiu nie napije... no może na wielką okazje, tak samo z piwem i mięsem....
wrocił do domu ciezko przerażony... wyobraźcie sobie że ma dne moczanową i do tego prawdopodobnie zespół metaboliczny...
Na razie efekt jest taki ze powiedzial ze bedzie robił wszystko co mu każe jeśli chodzi o jedzenie i ruch... tzn jak mu juz atak przejdzie bo na razie nie specjalnie moze się ruszac...
aj wychodzi ze ten moj maz zupełnie popsuty... i to na własne życzenie...
oj tam zepsuty, mój tata ma dnę i ma się całkiem dobrze znaczy oczywiście matka wprowadziła mu jakąś specjalną dietę ale z tego co wiem teraz jest chyba OK, musiałabym zapytać
a propos ruchu mój wczoraj stwierdził, że mu się znudziło.. że kiedyś tyle chodził na siłownię, pływał ale z nikim nie można porozmawiać, on by z kimś pogadał, w jakieś interakcje wszedł, wolałby tenis itd.. no.. to ambitnie zabrał się za siebie kuźwa.. -
No właśnie Twoj tata... M. ma 34 lata... ehhh mam mam nadzieje ze jak się za siebie weżmie to uda sie go doprowdzic do ładu..
A tak apropos tego tenisa... to moj gada dokladnie tak samo juz od pol roku... tylko jak dotad jeszcze nic nie zrobił...
PS Podpytaj jak mozesz... jakies tipy zawsze sie przydadząWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:40
2020
2023 -
Ciasteczkowa ale skąd my możemy wiedzieć czy jesteś w ciąży? Idź na betę jak chcesz wiedzieć
A plamka to raczej żaden znak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 11:53
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
zabuszka wrote:jakies smaki mnie nachodzą - zrobie zapiekankę z makaronem i kurczakiem. Ajj to życie na wsi coś czuje że wykopki tuż tuż..;/
Zabuszka....witaj w klubie - na prawdziwej wsi (u teściów) też tuż...tuż...bo pewnie byłoby juz po - tylko Ursus się popsuł
Ajka no to współczuję mężowi...kiedyś u mojego wujka podejrzewali, więc trochę się naczytałam...
Ciasteczkowa - test w dniu spodziewanej @ - lub beta. Co mamy napisać - gdy nie ma "historii" cyklowej - nie możemy podglądnąć wykresów etc.... -
a u mnie właśnie lunęło z nieba....Dzieciaki walczą z zadaniem - a ja mam chwilę...na podglądnięcie co wirtualnym świecie....właśnie się dowiedziałam, że w tym roku biblioteki idą na tapetę, więc pewnie czeka mnie mnóstwo "nowych starych" zadań...a właśnie znalazłam na stronie kuratoryjnej dwa fajne konkursy....oj coś czuję, że znów czasu na wszystko będzie mi brakowało...
Nymeria lubi tę wiadomość
-
o ludzie jak mi się nic nie chce... poczytałam książkę, pospałam, wstałam zjadłam drugie śniadanie i siedzę i oglądam STOP drogówka a muszę umyć wannę, umywalkę, kibelek, poodkurzać i umyć podłogi bo jutro mam gości na weekend i jutro mam do zrobienia zakupy, sałatki, ciasto, kolację i mięsko na grilla, a siedzę i zamiast robić... a zaraz przyjedzie mąż z pasieki i trzeba miód wykręcić...