Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moris...nie wiem co Ci napisać. Po prostu przykro mi ze nie jest tak dobrze jak byś chciała i jak Ci tego wszystkie życzymy. A może zasiegnelabys jeszcze opini innego lekarza? Tak dla pewności, posłuchać co by zaproponowałNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Qrde...net nam coś świruje...napisałam się jak głupia i wszystko wcięło...
generalnie, to tak jak Monikk napisała - konsultacja u jakiegoś szarlatana od endo...jak potwierdzi to ok - wiesz co możesz zrobić...a może jednak znajdzie lepsze rozwiązanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:58
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny.....zatestowalam dziś, bez większych nadziei bo mi wykres nie wygląda, i okazało się że jest drugi bladziuch i to nie taki cień cienia tylko dobrze widoczna blada krecha. Mam mieszane uczucia, chciałabym się cieszyć ale tak cholernie się boję. Jeszcze jutro to wesele.
aaagaaatka, Ajka, Viki, Nymeria lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
No napewno nie popije:) ale tak bym chciała żeby to nie był fałszywy alarm, kurczę kurczę boję sięNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
Monikk trzymam kciuki żeby to nie był fałszywy alarm mam nadzieję, że jutro wrzucisz nam zdjęcie pięknej krechy
-
Dziekuje Wam dziewczyny. Kupie dzis test i zrobie jeszcze jutro rano przed fryzjerem i jak dalej bedzie pozytyw to sie w poniedziałek wybiore na bete. Tylko u nas sie czeka 2 dni na wyniki- no ale co zrobić tyle wytrzymałam to i to przeczekam. Normalnie tak sie przejełam tym testem że mnie teraz brzuch boli.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
nick nieaktualny
-
Monikkk super, kolejna "zygotka" w naszym gronie czekam jutro na tlusciutkie krechy. Mmmmmm jak ja lubie dobre wiadomosci z rana. Zmykam zaraz po farby, przydaloby sie zaczac malowac juz. Ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 09:22
-
Monikk-myślę, że to wcale nie fałszywy alarm:) Po cichu i ja równie gratuluję
Rozkrecacie się dziewczynki, jak tak dalej pójdzie to wszystkie stąd do końca roku będą w ciąży:)