Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj zdałam sobie dzisiaj sprawę z tego, że za 5dni II trymestr! Ło matko:)
We wtorek wizyta u endo i spr tsh+ usg tarczycy, 18.09 prenatalne. Jak wszystko dalej będzie dobrze to może odetchnę troszkę Bo strach i obawy niestety nadal prześladują -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny będę za Was trzymać kciuki. Obawiam się że Aniolkowe mamy w ciąży spokoju chyba nie znajdą nigdy. Wiem że każda się boi, ale wydaje mi się że ktoś kto ma za sobą zbyt wcześnie zakończone ciążę jest szczególnie nadwrazliwy. No nic idę zrobić jakiś obiad i na 14 do pracy. Po drodze jeszcze kupię ze dwa testy:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Ja do miesiączki mam jeszcze sporo ale juz bym chciała wiedzieć czy cus zaskoczyło . Od paru dni czuje brzuch znaczy poniżej brzucha pisze czuje bo ani to ból tylko jakiś skurcz lekki co jakiś czas albo cuda tego typu.
Każda kobieta w ciąży się boi a Aniołkowe już szczególnie ja sama pamiętam siebie - nie moglam nawet patrzeć na kobiety w ciazy bo płakać sie chciało.Ale minęło trochę czasu i udało sie a ile strachu sie najadam ojjj -
Madlenko...tule Cię mocno i wierzę...Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
<tulę Madlenka>
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlenka spokojnie, przeciez nie robiliscie nawet zadnych powazniejszych badan... rozumiem, ze jestes sfrustrowana, ale nikt nie obiecywal ze bedzie latwo... mowie Ci to ja- prawie dwuletnia staraczka, ktora przeszla prawie wszystkie mozliwe badania, 3 inseminacje i szykuje sie do in vitro. Nie mamy powazniejszego problemu a jednak sie nie udaje. Pary ktore maja takie wyniki jak my zachodza czasem w pierwszych cyklach... ale nie wolno sie poddawac glowa do gory
annielica lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Madlenka spokojnie, przeciez nie robiliscie nawet zadnych powazniejszych badan... rozumiem, ze jestes sfrustrowana, ale nikt nie obiecywal ze bedzie latwo... mowie Ci to ja- prawie dwuletnia staraczka, ktora przeszla prawie wszystkie mozliwe badania, 3 inseminacje i szykuje sie do in vitro. Nie mamy powazniejszego problemu a jednak sie nie udaje. Pary ktore maja takie wyniki jak my zachodza czasem w pierwszych cyklach... ale nie wolno sie poddawac glowa do gory
No to faktycznie musi być frustrujące... wszystk dobrze... a jednak dziecka nie ma...
U nas przynajmniej wiadomo dlaczego nie ma i że aktualnie być nie może....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 17:09
2020
2023 -
nick nieaktualnyTzn dobrze to za duzo powiedziane. Mamy obnizone parametry nasienia 10-20 mln. Ale np wiele facetow ma mniej i zachodza naturalnie, do iui tez potrzebne jest 5mln my mamy 4 razy wiecej tez sie nie udalo. U mnie hormony ok, amh 6,5 jajowody drozne kariotypy mamy ok. Mam 22 lata a startujemy z ivf. No ale coz, byle do celu.