Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwiaśta powodzenia
Mój był dziś u endokrynologa, dostał skierowanie na jakiś 5 badań (oczywiście dowiem się dokładnie dopiero jak wróci). Ale uwaga uwaga.. kolejny lekarz, który stwierdził,że wyniki wcale nie są złe..sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny drugi raz bladziuch. Wczoraj robiłam bobotest i wydawał mi się wyrazniejszy niż dzisiejszy pink. Mimo to bladziuch nie znika więc chyba się udało:) uciekam do fryzjera, ale prawdę mówiąc to wcale mi się nie chce iść na to wesele.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
Czesc, rzadko sie odzywam, zazwyczaj po wizytach wiec i tym razem tez powiem co u nas.
My juz po połowkowych, moje szczeście ma 14 cm plus nóżki, wazy ok 380 gram i jest zdrową dziewuszkai jest piekna
pojawi sie na swiecie koncem stycznia
Poza tym juz na swoim, uporani z remontem i przeprowadzkaa aktualnie na urlopie w Polsce
wiec tym razem pozdrawiam z Polski
Ajka, Kena1983, kamka, aaagaaatka, ważka, Mirabelka30, Kourtney, kr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Ale cisza....myślałam, że będę miała z godzinną lekturę...
Zabuszka - my też po wykopkach, tzn. po pierwszej części - następna w październiku...
Po wizycie na prawdziwej wsi i szybkich zakupach dopiero usiadłam i czuję jak nogi napierdzielają...
Kourtney witaj
Monikkk no teraz to już chyba mogę gratulować i nie mówiłam <pisałam> że na weselu nie popijesz
U mnie kolejny bezowulacyjny cykl...tak chyba bardzo niedobrze, że trzeci z rzędu...
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Ajka, ale to nie jest normalne - testy ovu totalnie negatywne...a najlepsze jest to, że jeden zrobiłam z rana z pierwszego siku i nawet cienia cienia nie było .....
ale najlepsze jest to, że zostawiłam test na meblach u teściów...hahaa będzie miała teściowa zagadkę - co to, na co...
Boże, żeby tylko nie pomyślała, że ciążowy - bo zanim zerknie na wynik padnie na zawał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKena1983 wrote:Ajka, ale to nie jest normalne - testy ovu totalnie negatywne...a najlepsze jest to, że jeden zrobiłam z rana z pierwszego siku i nawet cienia cienia nie było .....
ale najlepsze jest to, że zostawiłam test na meblach u teściów...hahaa będzie miała teściowa zagadkę - co to, na co...
Boże, żeby tylko nie pomyślała, że ciążowy - bo zanim zerknie na wynik padnie na zawał
A dlugo sie juz staracie?
No no to tesciowa moze sie zdziwic -
nick nieaktualnyMam 21lat. Chcielismy juz od jakiegos czasu zaczac sie starac ale ciagle nie bylo jak. Bo moj partner zakladal firme i bylo wszystko takie niepewne.Ja na studiach.Duzo wyjazdow. Teraz w tym roku skonczylam licencjata w Krakowie i od czerwca mieszkam w Warszawie. Mieszkalismy tez w malym mieszkaniu i nadal mieszkamy.Dom mamy na wykonczeniu i na wiosne bedziemy sie przeprowadzac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 21:13
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:51
Kourtney, Mirabelka30, Ajka, Nymeria, kr0pka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.