Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiarzyna nie powiem Ci bo moj do sexu jest zawsze chetny;p
co do testow owu one wskazuja tylko poziom lh i ze organizm sie PRZYGOTOWUJE do owu a czy ona jest czy nie nie wiadomo bo wplyw maja rowniez inne czynniki
ide wypic z mezem wino za moja prace, mielismy pic juz w sobote. jeszcze co prawda nie wiem czy ja zaakceptuje ale sam sukces ze ja oddalam trzeba opic:D -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:50
kr0pka lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
arturowa wrote:Z tego co pamiętam to ze można laserowo ogniska usuwać i ze bardzo ważna jest dieta i ze malo się o tym mówi ale właśnie odpowiednia dieta może dużo pomoc.
Wybaczcie błędy, mój telefon chyba sam wie najlepiej co to gramatyka...
A tak w ogóle to możesz chyba odsłuchać ta audycje, zdaje mi się ze na ich stronie w archiwum można to znaesc.
Aaa, nie to miałam polubić tylko post Keny, się mi omskła łapka -
Morisku: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/feec4cb967d4.jpg
-
Mnie dziś naszło na deserek i zrobiłam galaretkę z owocami z ogródka (maliny, jabłka, borówki)z bita śmietana mniami
Codziennie bolą mnie plecy w okolicy piersiowej po prawej stronie ;/ wątpię, że to od ciąży albo za dużych piersi i się wkurzam na ten ból, może krzywo śpię...ech
P.S. Kropka dostałaś priv?? -
Nymeria tak tak tak, już odpisuję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny