Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiarzyna95, witamy w naszych (nie)skromnych progach. Gdzieś czytałam że kobieta jest płodna tylko przez 4% swojego życia. Napewno warto się zainteresować swoim organizmem, żebyś wiedziała kiedy jest ten czas, ta wiedza jest naprawdę cenna. Ale....nie jest to przepis na natychmiastowy sukces. Ja proponuję wybrać się do ginekologa i powiedzieć mu że chcesz dziecko, najprosciej w świecie. DOBRY lekarz zleci Ci szereg badań do zrobienia na początek. To naprawdę bardzo ważne, osobiscie się o tym przekonałam. Dopiero trzeci gin do którego chodziłam, uświadomił mnie jak ważne jest przygotowanie organizmu.
Oczywiście, musisz mu opowiedzieć o narzeczonym, albo nawet wziąć go ze sobą na wizytę i jemu napewno też zleci to co trzeba. Nie ma sensu, żebyś się martwiła na zapas i traciła czas, bez podstawowych badań.aaagaaatka lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Nie sugeruj tylko go wyślij i koniec. Faceci są mało domyślni. Skoro chcecie miec dziecko, to już zacznij go namawiać, bo jest tutaj znana grupa mężczyzn (w tym mój), którzy muszą przetrawić ten temat i nie pójdą zaraz na drugi dzień. To czasem trwa i trwa.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Cześć dziewczyny, czy może któraś mi pomóc? z mężem staramy się 7 miesiąc a 4 z letrozolem, dziś mój 30 dc i 3 dzień po odstawieniu duphastonu, zawsze na 3 dzień dostawałam okres, i dzisiaj rano nawet zaczął boleć mnie brzuch jakby zaraz miała przyjść miesiączka i nawet podpaskę założyłam, a tu jednak nic, czysto, tylko pojawiła się taki biały śluz, taki jak pojawia się w czasie owulacji, nie chcę się nakręcać bo już się nastawiłam że się nie udało ale ta dzisiejsza sytuacja trochę zbiła mnie z tropu, czy któraś tak miała?
-
A stosowała któraś z was testy owulacyjne ? Pomogły Wam w staraniach? Bo myślałam o tym żeby może skontrolować dokładnie kiedy mam owulacje i dac sobie szanse bez żadnych badań jeszcze w kolejnym cyklu. Tylko nie wiem czy to po prostu nie jest zbędny wydatek.
-
Kasiarzyna95 wrote:Chyba będę mu musiała już konkretniej zasugerować, że musi się zbadać. Przynajmniej będziemy wiedzieli na czym stoimy a orientujecie sie jaka jest cena badań nasienia ? (Warszawa)
My płaciliśmy w okolicach 200coś, jakieś wypasione, które robił ostatnio - niecałe 600. Ale takie podstawowe zamknie się w 250. Invicta jakby co ma zniżki dla pacjentów LuxMedu, wièkszość po 40-50% taniej.
A tak w ogóle to witam i powodzenia
Ja właśnie jadę do 3 już Hebe.. w jedenym udało mi siè kupić szampon ten keratynowy a muszę jeszcze kupić maskę bo niestety moja paczka z allegro jeszcze nie została wysłana. Coż, będè miała 2 zestawy.. -
Nooo, samym pojemniczkiem to się nie podniecają tam raczej. Co prawda mój mi zbyt szcególowej relacji nie zdawał ale "zadowolony", że dyskretnie itp., gazetki, filmy.
Niby są podobno jakieś specjalne prezerwatywy ale się w ten temat zbytnio nie zagłębiałam.
Tadaam 4 Hebe zaliczone. Brak. Laska mi powiedziała, że to już3 w którym pracuje i nigdy nie widziała.. zostaje mi czekać na paczkę.. cóż, przynajmniej miałam wycieczkę krajoznawczą drugą linią metraWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 17:27
-
Morisek28 wrote:Kropka jak dorwiesz ten szampon napisz mi jego skład ,chcę coś sprawdzić
Morisku szampon mam, to odżywki nie mam. Jak wciąż interesuje Cię skład ro cyknę fotę jak fotrę na swoje zadupie
Mi testy nie pomogły póki co ale raz, że one nie dają 100% gwarancji, że owu była a dwa, że u nas w dużej mierze (albo i tylko to) problem z nssieniem -
Kasiarzyna95 wrote:Ja mam dość regularne cykle 29/30 dni to owulacja powinna byc 14/15 dnia ale wg moich obserwacji wydaje mi się, że jest później 18/19 dzień. Tylko nie wiem czy to możliwe, że jest tylko 10 dni przed miesiączką.
Mozliwe, ale to by było nie za dobrze... pomierz temp i się okaże...2020
2023 -
Ajka! super zadupia też są fajne
u mnie chyba szykuje się bezowulacyjny...a do tego uwaga:
pisałam Wam ostatnio, że pewna niespecjalnie przeze mnie lubiana osoba z rodziny jest w ciąży...kontakt mamy tylko wtedy, gdy jest to konieczne...(może dwa razy do roku)- ale menda z niej niesamowita - wie jak dokopać leżącemu - dziś dostaję wiadomość na FB...cytuję Entliczek pentliczek
malutki plemniczek zapłodnił jajeczko będzie DZIECIĄTECZKO ....
odechciało mi się qrwa wszystkiego...
-
O kurde...się poetka trafiła....Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~