Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
filet z kurczaka usmażony w curry, fasola czerwona z puszki, cebulka marynowana ze słoiczka, ananas z puszki - wszystko mieszasz, doprawiasz curry, solą, pieprzem, majonezem i śmietaną. I będą wcinać jak wariaty Jeśli masz zamiar wyjść do sklepu, a jak nie to ładuj co masz w lodówce
Ja ją robię w 15 minWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 17:18
-
Ugotowany ryż, tuńczyk z puszki, ogórek konserwowy, kukurydza. Trochę majonezu i pieprzu.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zerkam cały czas ale ogólnie to siedzę i PŁODZĘ, PŁODZĘ! Ale magisterkę
Już tylko wnioski, już tyyyylko wnioski, muszę je dziś spłodzić, nie ma bata i to do 20tej bo chcę w spokoju obejrzeć "Mam talent"
Poza tym chata nieogarnięta bo nie mam czasu o tym nawet myśleć terazWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 19:16
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj od rana sprzątałam mieszkanko. Później lepiłam pierogi haha,ruskie Mąż wstał dzisiaj dopiero o 14.00!! Grrr...na szczęście poszliśmy na grzybki,tak jak obiecał
Mamy zamiar obejrzeć film,mianowicie Ted 2. Za jakąś godzinę zdejmuje nakladki z ząbków. Postanowiłam wybielic więc jutro będę płakać z bólu. Chcesz być piękna....to cierp Ehh -
kurna ja tego zupełenie nie rozumiem.. od dzieciństwa Matka mnie uczyła, że nigdy do nikogo nie wpada się z niezapowiedzianą wizytą i że zapowiedzenie się to nie pół godziny wcześniej czy godzina.. Kamka nie możesz powiedzieć wprost następnym razem, że macie inne plany itp. i żeby wcześniej mówili? Ja to przerabiałam z bratem teraz: Pyza mamy samochód, jesteśmy tu i tu, gdzie skręcić to za 5 min u Was będziemy" o.0 kazałam mu się następnym razem zgłaszać wcześniej
-
hahaha, spooko kot moojego brata testował już łóżeczko, nosidełko, wózek itp
-
pytanie na pewno nie jest głupie
ale ja niestety nie pomogę, nie mam zielonego pojęcia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny