Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
arturowa wrote:Wjade na chwile z innym tematem, mam troche glupie pytanie i nawet internety nie wiedzo...
Co moze oznaczac duzo kremowego, mometami rozciagliwego sluzu? Cos jak pomieszanie plodnego z nieplodnym...
A tak w ogole to zapomnialam chyba pogratulowac ci Ana, trzymam kciuki za nastepny test
Miałam taki w moich krótkich ciążach, ale do tego wszystkiego był lekko żółtawy, jak budyń waniliowy. Pojawiał się jakoś tuż po terminie @
-
Wiem, że w tym momencie to zabrzmi co najmniej dziwnie ale.. budyń waniliowy o Jeeezu jak bym zjadła
Laski..
wysłałam magisterkę... Jeeezu jak się teraz boje w jakim stanie to wróci, w sensie kiedy i z jakimi poprawkami.. ale wysłałam.. Boże co za ulga..
teraz mogę iść paść na ryj.Nymeria lubi tę wiadomość
-
A dziekuję
Gorzej, że nawet już tego nie przepuszczałam przez antyplagiat po raz drugi.. oby wszystko było ok... I oby dała radę mi to sprawdzić i nie miała wielu "ale".
PS. Dziękuję Wam wszystkim tym piszącym i tym czytającym za pomoc w uzupełnianiu ankiety
PS. A teraz mogę się napić.. a co.. choć jeszce nie ma czego świętować, szczególnie w obliczu ostatnich wydarzeń, bo dziś i tak pół dnia zamiast pisać pracę to przeglądałam oferty pracy dla K...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90d863106ead.jpg
PS. kolor dziwny bo na tle TV
PS. 2 tak, wala się sierść ale przez ostatnich parę dni miałam to jakby to powiedzieć.. głęboko.. jutro w końcu na spokojnie mogę chałupę wysprzatać
PS. nie jestem alkoholiczką tylko kocham ten kieliszek miłością niezmienną od wielu latWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 23:46
ciri22, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam dołek poweselny... za dużo tam małych brzdąców było, a na dodatek M. praktycznie nie miał co jeść, każde danie albo przekąska z mięsem albo zakazanym warzywem... Szkoda mi go bylo, chociaż dzielnie wszystko znosil, nawet nie plakal ze piwa juz nigdy...
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
czesc babeczki.
jajnik mnie napiperza, dla odmiany lewy, chyba tylko raz bolal lewy, moze bedzie jaka lepsza owulacja z niego jak z prawego nie daje rady ;p
dzisiaj mezu wroci to go zmolestuje bo to na bank owu, wczoraj test negatywny ale niedaleko pozytywu za 1,5 h zrobie jeszcze ale podejrzewam ze kreska bedzie juz jasniejsza niz wczoraj ale zobaczymy mam nadzieje ze podniose pazdziernikowe statystyki
p.s na pokazach pirotechnicznych bylo Za je biscie, mowie Wam ale show! lepsze niz w tamtym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 10:33
-
nick nieaktualny
-
laseczki mam pewien pomysl na prezent dla ojca, powiecie co sadzicie ?
zastanawiam sie nad rysunkiem wlasnie, tylko nie wiem czy sie uda nie mam zadnego ich wspolnego zdjecia moze szwagier cos by uszklil a o narysowanie poprosilabym kolezanke ktora rysuje tak
https://www.facebook.com/iza.kreis/media_set?set=a.104346176291556.6698.100001485218159&type=3
do tego reczniki z haftem maz i zona i kieliszki do wina z napisem maz zona? -
nick nieaktualny