Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha zajebiste zapisałam sobie w telefonie
Nymeria lubi tę wiadomość
-
Witam Was w tą paskudna pogodę. Nie wiele się tu ostatnio dzieje więc staram się podczytywac na bieżąco. Gorzej z pisaniem, bo jak mężu jest to jakoś mało siedzę na necie. A teraz będziemy mieć caaaly tydzień dla siebie bo M ma w końcu tydzień wolnego, także w końcu trochę ze sobą pomieszkamy, bo tak to tylko na weekendy jest. No ale i tak nigdzie nie pojedziemy bo ja do pracy ale zawsze to trochę więcej ze sobą pobedzieny. Szkoda tylko że wizytę mam w przyszły poniedziałek i już go nie będzie.
No a poza tym to miłego wieczorku Wam życzęNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisku gdzie Ty się podziewasz?
Arturowa powiem Ci, że nieraz też mam takie dni. Zawsze obiecywałam sobie, że będę miała zajebistą pracę, nie będę siedzieć po 8h za biurkiem non stop tylko jakieś wyjazdy służbowe, podróże po świecie.. w wieku 26 lat to już wg moich planów miałam być na kierowniczym stanowisku.. i mieć dziecko...
Tymczasem mam 27 lat, pracę, której jedynymi plusami są szef i to, że mam takie dni, że mogę się poopierdalać..
Nie mam żadnego talentu, zero umiejętności językowych czy coś. Nawet własnej tłustej dupy nie potrafiłam ogarnąć bez pomocy..
Zdrowie chyba w miarę ok a przynajmniej tak mi się wydaje..
Też mam takie dni
Arturowa zdrowie podreperujesz a pracę zawsze można zmienić. Wiem, że czasem nie jest to łatwe ale zawsze warto się rozglądać i próbować. Wiesz, samym płakaniem nad swoim losem nic nie zmienimy, żadna z nas
Samej nie jest mi teraz łatwo myśleć pozytywnie ale się staram.. bo co innego zrobić..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6a5ffc1d40d.jpg
A co do mówienia NIE to musisz się kochana nauczyć.. dla własnego zdrowia psychicznego :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 07:08
arturowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej babeczki. mi of wyznaczyl wlasnie owu ale watpie ze dobrze, poczekam czy cos sie zmieni, pewnie mu sie pierdzieli przez te 2 ignorowane temperatury. wtedy co niby byla owu wg to kreska na tescie owu byla jeszcze blada.. wczoraj juz prawie pozytyw.
udala nam sie wczoraj noc z R, ach jak milo bylo, fajnie by bylo jakby z tego byly dzieci ;p udalo mi sie totalnie odciac i nie myslalam o zachodzeniu az na sama mysl nie chce mi sie robic nic innego a musze usiasc do pracy mgr;/ -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, zaraz usnę. Komar mnie w nocy użarł w podeszwę stopy - kto przeżył ten wie Potem mnie jeszcze parę razy obudził, aż w końcu go capłam. Normalnie codziennie w nocy to samo - pobudka na zabicie komara ;/
Kiedy one sobie zapadają w sen zimowy?
Mirabelka też myślę, że nie wszystko straconeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 09:28
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Mirabelka dziewczyny mają rację, może jeszcze za wcześnie
A mnie czeka jeszcze 20 nin na przystanku bo mi kurna zwiał autobus muszę jechać wydrukować pracę i zawieźć babce w wersji paoierowej wię dobrze, że mam dziś wolne -
aaagaaatka wrote:Hej dziewczyny, zaraz usnę. Komar mnie w nocy użarł w podeszwę stopy - kto przeżył ten wie Potem mnie jeszcze parę razy obudził, aż w końcu go capłam. Normalnie codziennie w nocy to samo - pobudka na zabicie komara ;/
Kiedy one sobie zapadają w sen zimowy?
Mirabelka też myślę, że nie wszystko stracone
ja juz nie mam tego problemu zalozylam siatke ;p jaki spokoj