Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rafaello powszechnie wiadomo, że moja matka to czarownica.. tylko z reguły było to w aspekcie: nie rób czegoś bo coś tam i ZAWSZE ale to zawsze wykrakała
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jesteśmy zadowoleni oboje Darmowa jest oczywiście dla tych płacących podatki lub zameldowanych tutaj. Ja skończyłam swoją 10.09, bo najlepiej jakoś na msc przed TP się udać, masz wtedy info na świeżo w głowie zapisane
Ana, w sobotę dopiero test będziesz robić? Ile u ciebie po terminie @ jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:58
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Hejo
U mnie @ nadal brak. Zalewa mnie za to śluz. Czuję się jak ślimak haha.
W sobotę jedziemy z mężem na zakupy, ale najpierw pobiegnę do apteki po test
Ana jest zafasolkowanaaa siala la la. wazce wykrakalam i Tobie tez, tescik to formalnosc
zakocona Ana jest juz daaaaawno po terminie, jest juz tyle po terminie ze ja do tej pory 4372902 testow bym zrobila;pKarmelek211 lubi tę wiadomość
-
Rafaello wrote:Dlatego uważam, że nasze organizmy robią sobie z nas jaja, tak samo jest z temperaturą, więc ja sobie temperaturę odpuściłam. W ogóle ten cykl sobie odpuściłam, bo na usg w 12dc miałam trzy pęcherzyki około 13mm bez dominującego co mi gin zasugerował że ten cykl może być bezowulacyjny, a tydzień później okazało się że jest pęcherzyk 19mm i trzeba działać bo owulacja tuż za rogiem. Tylko jak na złość w tym cyklu nie zaobserwowałam płodnego śluzu (a zazwyczaj jest) mimo, że brałam pierwszy raz wiesiołka. Może jednak lepiej odpuścić sobie wiesiołka?
Czy tylko na usg lekarz może stwierdzić, że pęcherzyk pękł? Czy badanie progesteronu również może dać obraz czy pęcherzyk pękł czy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:13
-
nick nieaktualnyHahaha,nie mam po prostu jak tutaj kupić testu. W Szwajcarii praktycznie wszystko do 20.00
A ja do 20.00 pracuję i nie mieszkam w mieście. Długo by tu opowiadać @ powinnam dostać 9,10 dni temu. Najgorsze jest to że ja nie czuję się jakoś inaczej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyważka wrote:Ana ja też nie czułam nic, wogóle dlatego ciężko mi było uwierzyć w II
Jestem ciekawa jak to jest z tym śluzem na początku. Taka ciekawostka...moja mama o pierwszej ciąży dowiedziała się w trzecim miesiącu! Powiedzmy że miała " okres" co miesiąc. Dopadły ja mdłości i inne dolegliwosci.
-
nick nieaktualny
-
Progesteron potwierdza owulację, ale czy potwierdza, że pęcherzyk jest i sobie czeka na żołnierzyka ale nie pęka czy potwierdza, że pęcherzyk jest czeka i pęka:) nad tym się zastanawiam
Doczytałam: pęcherzyk pęka= progesteron pokazuje owulacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:42
-
Ana moze jednak skocze na poczte i Ci wysle pare testow? bedzie szybciej:D moglam to zrobic juz w piatek! ;p
aaagaaatka, Ajka lubią tę wiadomość