Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i tak jak okres się spóźnia 11 dni to test to formalnosc
W ogóle Klaudia ty jesteś bardzo pozytywna babka i często używasz takich pozmienianych słów jak ja np. Plemniory śmieje się często z tego że tak samo mówisz jak jaKlaudia N. lubi tę wiadomość
-
Mirabelka30 wrote:Kena! Moris! Wracajcie!
Na specjalne życzenie - jestem
Mirabelka - za 3 dni widzę dwie krechy
Ana - u Ciebie to juz na pewno formalność
Podczytuję Was - ale jakoś tak nie mam o czym pisać...tzn. nie chcę wprowadzać dołowato-torbielowej atmosfery - a takowa mi się udziela ostatnio...poza tym zabiegana jakoś tak od piątku jestem; w piątek do późnych godzin wieczornych sialiśmy trawę, w sobotę po szybkiej akcji sprzątania wyciągnęłam małża na zakupy do naszych zachodnich sąsiadów i cały dzień zleciał - wieczorem (do niedzieli) miałam bratanicę...więc trzeba było jakoś czas zorganizować....dziś byłam na wycieczce z dzieciakami na Dolnośląskim Festiwalu Nauki i dopiero doczłapałam do domu...
jutro rano lekarz rodzinny i II szczepionka na żółtaczkę ...do 15.30 w pracy i szybki prysznic i w drogę na Wrocław do nowego lekarza....tak więc jeżeli mogę o coś prosić to - potrzymajcie kciuki, żeby zechciał się podjąć operacji i to jak najszybciej... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:55
Nymeria, Kena1983, AnaAna, ważka, kr0pka, Ajka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Arturowa jak ja się zmobilizowałam z magisterką to teraz pora na Ciebie
Z książkami powiedz to co napisałaś, ale może to niewiele dać. może lepiej zaproponuj, że odkupisz, pewnie gdzieś na allegro znajdziesz w dobrej cenie
z blenderem nie pomogę za bardzo choć my mamy jakiegoś dość starego od Teściowej, kruszyłam nim nawet lód i wciąż żyje, Kenwood Triblade ale to jeszcze właśnie jakiś sprzed kilku lat. chce teraz wymienić na jakiś nowy więc za jakiś czas pewnie będę w temacie choc ie wiem czy nie wezmę po prostu Grundiga - w Carrefourze jest teraz promocja i z 10 naklejkami jest za pół ceny jakby co -
za zakupy, za każde 10 zł jest jedna naklejka ale jak się trafi na fajnego kasjera to można dostać więcej przynajmniej nam się tak trafiło. z 10 naklejkami jest 50% zniżki na sprzęt http://www.carrefour.pl/promocje/akcje-promocyjne/grundig
wiadomo, specjalnie się nie oplaca, ale jeżeli ktoś i tak robi tam zakupy to można zyskać.
my wszystkie dodatki w kuchni mamy czarne więc cała ta seria mi się podoba
No właśnie Arturowa, szkoda trochę, co nie? Szczególnie, jeśli się płaci za studia (nie wiem w jakim trybie Ty chodziłaś). Szkoda zmarnować to na co 2 lata się pracowało ale mi się też nie chciało mimo wszystko więc wiem jak to jest. U mnie bardzo mobilizująco podziałał Prezes dopytujący się co chwila.. w końcu doszło do tego, że starałam się go unikać jak się dało ale potem to juz w pokoju przy wszystkich potrafił pytać więc wiesz, nie miałam wyjścia Ale wiesz co, jednak jak już się porządnie usiądzie do tego to jakoś idzie. na sam koniec to miałam taką motywację jak nigdy, byleby miec to z głowy i nie musieć o tym mysleć.
Bo chociaż mówiłam, że mnie to nie rusza, że tym się nie stresuje to jakoś mi cały czas gdzieś z tyłu głowy siedziało. już nawet kolezanka mi mówiła, żebym dupę ruszyła bo przecież jak zajdę w ciążę to oczywiste, że nie napiszę bo się skupię na czym innym, potem dziecko więc też nie i przepadnie.
Więc daję wirtualnego kopa w dupę na rozpęd i chcę Cię "widzieć" piszącą pracę -
No i ovufriend stwierdzil ze mialam owu w sobote. sexu w sobote nie bylo bo moj chlop zajmowal sie garazem ja pojechalam na pokaz pirotechniczny i mial przyjechac w nocy ale juz mu sie nie chcialo jechac (choc wg mnie zrobil mi to troche na zlosc ale nie bede Wam tu pisac o co cho ;p) no to teraz czekamy @ powinna sie pojawic 04.10 jezeli termin owu sie zgadza.
Kenusia mozesz mnie wpisac na liste na sama koncowke wrzesnia bo znajac zycie i tak juz zatestuje wtedy ;p -
zabuszka nie wiem czemu, ale przypomniala mi sie moja mama, jak bylam mniejsza i mowilam ''nudzi mi sie'' to ona zawsze ''to posprzataj''!
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
oo u mnie też był ten tekst.. ewentualnie to się rozbierz i ubrania popilnuj
A co do testu Mirabelka to nie wiem.. ja na chwilę obecną widokiem ewentualnych 2 kresek będę bardziej przerażona chyba więc jakoś tak.. sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 08:48
-
kr0pka wrote:oo u mnie też był ten tekst.. ewentualnie to się rozbierz i ubrania popilnuj
A co do testu Mirabelka to nie wiem.. ja na chwilę obecną widokiem ewentualnych 2 kresek będę bardziej przerażona chyba więc jakoś tak.. sama nie wiem
o. o. to tez mi lubila mowic -
Moris super Ci idzie z ta dieta!!
A wozek przykryj jakims kocem i nie bedziesz go widziec:D swoja droga (m am nadzieje ze sie nie obrazisz) to sa kretyni i bezczelne typy ta Twoja rodzinka ;/ -
Morisku kup sobie wagę z pomiarem tłuszczu, nie są jakieś strasznie drogie a wtedy będziesz miała czarno na białym czego Ci ubywa moim zdaniem to nie sama woda więc gratki
a z tym wózkiem to nawet nie skomentuję.. niech kurwa jarać przestaną a nie.. jak dziecko będzie to co, też "wyniosą" do Was bo tam palą...? -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:zabuszka nie wiem czemu, ale przypomniala mi sie moja mama, jak bylam mniejsza i mowilam ''nudzi mi sie'' to ona zawsze ''to posprzataj''!
Haha,skąd ja to znam
Dzień dobry babeczki
Moris,to żadna woda...zgadzam się z kropką
Co do wózka...ehhhhhh, co za tupet. -
Klaudia N. wrote:zabuszka nie wiem czemu, ale przypomniala mi sie moja mama, jak bylam mniejsza i mowilam ''nudzi mi sie'' to ona zawsze ''to posprzataj''!
Nieśmiało melduję II trymestrWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 09:53
ciri22, Klaudia N., Nymeria, AnaAna, ważka, Karmelek211 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
M. był u lekarza... może tak być, że przewlekłe kłębuszkowe zapalenie nerek, a może być że nic... czas pokarze... ma badać mocz co miesiąc i czekać... może się okazać, że jak wyleczy tą cholerną prostate to i z nekami będzie ok... (a nawet jeśli nie to takie zapalenie prowadzi do niewydolności nerek, ale dopiero po 20- 25 latach i to tylko w 20-30% przypadków)
Generalnie trochę odetchnęłam... ale nastrój poprawił mi się na krótko bo okazało się, że bratowa M. jest ciąży... kurcze oni nawet teraz dziecka nie chcieli... bo kariera itd.
Do diabła - to miałam byc ja a nie ona, to ja chciałam dziecka...
Jakie to wszystko niesprawiedliwe...
2020
2023