X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka :(

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka :* tulę. posrany ten swiat to prawda.

p.s z nudow zaczelam pamietnik O.o

aaagaaatka lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Cie. moja najlepsza kumpela (moznaby rzec ze przybrana siostra) mowi mi ze troche poszaleli z facetem, wiecie poczatek zwiazku chemia itp i ze T podejrzewa ze A zaciązyla bo od soboty chodzi taka spiaca calyu czas i zmeczona. no walne chyba. ona strasznie przezywa ze mna te starania wspiera mnie a teraz gadamy o tym czy jest w ciazy czy nie. oczywiscie ona dziecka nie chce (w sensie nie teraz). co za swiat. alez emocje dzis. a druga kumpela jedzie dzisiaj na szpital i chyba wywolanie lub cesarka.

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane!
    U mnie ciężkich dni ciąg dalszy... kuzynka urodziła i cieszę się, że z maluszkiem i nią wszystko ok ale serce pęka i łzy płyną...
    u mnie 5 dc w którym pokładam wielkie nadzieję...
    Morisku współczuję jeb****ej rodzinki ja bym wózek wywaliła za drzwi a się nie uśmiechałą i zachwycała a weź go opluj!!!
    Nowym ciężarówką wielkie gratki!!! :*

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Rafaello Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzę z założenia, że osoby starające się w ciąże nie zachodzą, a te które mają wszystko w d...nie chcą na danym etapie życia mieć dziecka zaliczają wpadkę. :/ Nie ma sprawiedliwości

• Ajka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się Fufka...
    Też mam ostatnio ciężkie dni...

Rafaello nie ma sprawiedliwości niestety... jedni w życiu mają łatwo, prosto i przyjemnie inni zawsze pod górkę...

2020 :)
    2023 :)
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jednak znalazłam zajęcie będę myć okna bo aż wstyd ;D Oj jakie mi się nastroje zaczęły co chwila bez powodu płakać mi się chce , ciężko samej ze sobą poradzić

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Rafaello Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka wrote:
    Trzymaj się Fufka...
    Też mam ostatnio ciężkie dni...

Rafaello nie ma sprawiedliwości niestety... jedni w życiu mają łatwo, prosto i przyjemnie inni zawsze pod górkę...

Ja do tej pory myślałam, że w życiu mam dość łatwo, prosto i przyjemnie... niestety do czasu:/ chyba dobra passa się skończyła. Jak to mówią: jutro może być gorzej

• Rafaello Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice również trzymam kciuki za Ciebie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 12:40

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice witaj i powodzenia :)
    Niestety często jest tak ja mówisz, ale jeśli u Ciebie nie było owulacji to nawet nie miałaś szans zajść. Teraz po lekach jeśli wszystko inne jest ok powinnaś szybko zaskoczyć ;)

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Eunice, Agatka ma racje... także głowa do góry, bo tak naprawdę dopiero zaczynasz starania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:47

2020 :)
    2023 :)
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice witam i trzymam kciuki :) Powodzenia!

Zakopana jestem dziś w pracy, wpadam tylko zobaczyć czy coś nowego jest raz na jakiś czas

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!

Moris jestem z Ciebie dumna! I to bardzo:) Dobrze Ci idzie. Trzymam kciuki za dalsze -kg

Tak dziewczyny, zgadzam się z tym, że życie jest niesprawiedliwe:( Niestety... Można powiedzieć: niezbadane są wyroki Boskie...
    Ale wierzę w to, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Każdy ma inne problemy, ale czasem warto pomyśleć, że inni mają naprawdę gorzej:/ Ciężko chorują, umierają im bliscy itp.
    Wiem też, że na każdą z Was przyjdzie czas! Doskonale rozumiem, jest cieżko, ale nikt nie mówił, że będzie łatwo:(Trudne to dorosłe życie i te dorosłe problemy, troski:( To taka lekcja cierpliwości i pokory. Te szpile, które dostajecie codziennie w postaci wiadomości o ciąży innych. Musicie wziąć to na klatę, innej rady nie ma:/
    Bóg Wam to wynagrodzi!!! Naprawdę:)

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nową koleżankę:)

3277f92879.png

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to chciałabym móc Was bardzo mocno przytulić, żebyście wiedziały, że nie jesteście same!

Ajka, aaagaaatka lubią tę wiadomość

3277f92879.png

• Rafaello Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice zbadanie faceta byłoby dobrym pomysłem, to że u Ciebie jest problem nie znaczy że u niego go nie ma. W dodatku facet robi jedno badanie i mniej więcej wszystko jest jasne czy jest jakiś problem czy nie. Można się nad tym zastanowić... :)

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek211 wrote:
    Hello!

Moris jestem z Ciebie dumna! I to bardzo:) Dobrze Ci idzie. Trzymam kciuki za dalsze -kg

Tak dziewczyny, zgadzam się z tym, że życie jest niesprawiedliwe:( Niestety... Można powiedzieć: niezbadane są wyroki Boskie...
    Ale wierzę w to, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Każdy ma inne problemy, ale czasem warto pomyśleć, że inni mają naprawdę gorzej:/ Ciężko chorują, umierają im bliscy itp.
    Wiem też, że na każdą z Was przyjdzie czas! Doskonale rozumiem, jest cieżko, ale nikt nie mówił, że będzie łatwo:(Trudne to dorosłe życie i te dorosłe problemy, troski:( To taka lekcja cierpliwości i pokory. Te szpile, które dostajecie codziennie w postaci wiadomości o ciąży innych. Musicie wziąć to na klatę, innej rady nie ma:/
    Bóg Wam to wynagrodzi!!! Naprawdę:)
    Karmelu ja wiem, ze to z dobroci serca ten post ale... właśnie dziadek umiera na raka,babcia chora leży Bożym świecie nie wie (Alzheimer ), drugą babcia zmarła w lutym w maju zmarł mój teść (zostawiając nam takie długi, ze do końca życia ich nie spłacimy włączając to moich rodziców bo wciągnął ich w takie interesy, że szkoda gadać ) do tego w lipcu mój poród przedwczesny i śmierć dziecka więc wybacz ale... pocieszenie, ze inni mają gorzej do mnie nie trafia.... :-(

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufka, przepraszam nie chciałam Cię urazić czy jeszcze bardziej dobić:( Ty akurat doskonale sobie z tego zdajesz sprawę jakie życie może być ciężkie.
    Ten post akurat nie był skierowany do Ciebie...

Poza tym też dużo przeszłam. Tato zmarł na moich rękach jak miałam 17 lat. Zostawił długi, mama miała depresję i się załamała, leżała długo w szpitalu psychiatrycznym, a ja? A ja musiałam wszystko ogarniać i bardzo szybko dorosnąć, bo moje rodzeństwo miało swoje życie i nie mieszkali nawet w Polsce. Musieliśmy wszystko sprzedać, nie pokryło to nawet całości długów. Sąd straszył mnie spłatą długów, a tak naprawdę byłam jeszcze dzieckiem. Od 18 roku życia sama się utrzymuję. Studiowałam poza domem, utrzymując się za 450zł. Ledwo wiązałam koniec z końcem. Czasem jadłam tylko jeden posiłek, bo musiało mi starczyć na wynajem mieszkania, materiały do szkoły, czy głupie podpaski i majtki, albo poprostu na dojazd na weekend do domu. Nikt mi nie pomagał. Było mi ciężko. Nie miałam taty i tak naprawdę i mamy... Do tego w międzyczasie było wiele kolejnych śmierci, chorób i problemów. Straciłam 3 ciąże, ale zawsze starałam się jak mogłam, nie mogłam się załamywać, nie mogłam, bo to by nic nie dało. Miałam usiąść i płakać? Użalać się nad sobą? To nie byłabym tym człowiekiem jakim jestem teraz. I uwierz mi, wiem również co to ból:( Do dziś nie mogę sobie wybaczyć, że nie byłam w stanie pomóc tacie, że nie wiedziałam co robić gdy uchodziło z niego życie... Byłam jedyną osobą w domu, która to widziała. Przez wiele lat walczyłam z poczuciem winy, że przeze mnie umarł. Śni mi się po nocach tamten dzień, śnią mi sie poronienia, szpitale i wiele, wiele przykrych sytuacji, które przeżyłam. Gdybym tego nie przeszła nigdy w życiu nie napisałabym tego...

3277f92879.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:37

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do dziadków to jednych w ogóle nie poznałam, bo szybko umarli, a drudzy mieli mnie dosłownie w dupie i kiedyś nawet bardzo dosadnie to wyrazili jak tato zabrał mnie do nich. Odp dziadka była: po chuj ją tu przywiozłeś? Po co w ogóle tu przyjeżdżacie... Więc czasem się zastanawiam co lepsze? Mieć dziadków, z którymi miało się kontakt i byli wspaniali, ale wiadomo, kiedyś człowiek musi umrzeć. Niż mieć dziadków, którzy Cię nie chcą i nie masz z nimi kontaktu, a potem nagle umierają i masz uczucie jakbyś tak naprawdę nigdy ich nie miała...

Wiele przykrości w życiu mnie spotkało i gdybym miała opisać wszystko chyba by forum zabrakło... Jednak nie po to tu jestem.

3277f92879.png

‹‹ 786 787 788 789 790 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ