Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patutka wrote:Czesc dziewczyny, Mam pytanie. Jak jest z temperatura na dole w ciazy? Ona jest podwyzszona niezaleznie od pory dnia?
Mi się wydaje, że tak ale głowy sobie uciąć nie dam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej u nas polało że nie mogłam spać.Jeszcze przed 5 pobiegłam do kibelka na siku i na bieliźnie zauważyłam ni to palmę ale aż smołowato czarną nie wiem czy to normalne czy nie narazie sie nie nakręcać.
Morisku ja kiedys podczas snu wojne z nimi przeżywałam ale to oczywiscie ja w czołgu i te sprawy -
Ajka miłej zabawy
ja już wyspacerowałam piesa, po lesie, więc oczywiście nowe kleszcze złapane masakra.. stwierdziłam dziś, że chyba i siebie i jego obrożę i kawałek smyczy będę offem psikać może coś da
po jedzonku, niebyt przepisowym i dietetycznym a teraz leże na balkonie póki mam jeszcze jakiś 40 cm pas słoneczka i się wygrzewam i próbuję spłodzić streszczenie i wnioski do magisterki.. oczywiście myśli i tak mi co chwilę odpływają gdzie indziej.. wzięłam sobie wolny poniedziałek żeby jakoś sobie w glowie to wszystko poukładać
w ogóle to chyba mi się termometr zepsuł.. 3ci dzień z rzędu taka sama temperatura -
kr0pka wrote:Ajka miłej zabawy
ja już wyspacerowałam piesa, po lesie, więc oczywiście nowe kleszcze złapane masakra.. stwierdziłam dziś, że chyba i siebie i jego obrożę i kawałek smyczy będę offem psikać może coś da
po jedzonku, niebyt przepisowym i dietetycznym a teraz leże na balkonie póki mam jeszcze jakiś 40 cm pas słoneczka i się wygrzewam i próbuję spłodzić streszczenie i wnioski do magisterki.. oczywiście myśli i tak mi co chwilę odpływają gdzie indziej.. wzięłam sobie wolny poniedziałek żeby jakoś sobie w glowie to wszystko poukładać
w ogóle to chyba mi się termometr zepsuł.. 3ci dzień z rzędu taka sama temperatura -
Kamka obroże ma i to nie taką marketową nawet tylko porządną Foresto i niby część tych co się wklesczyły rzeczywiście była martwa tak jak powinna ale wolałabym żeby w ogóle go nie obłaziły na bieżąco na spacerze ściągnęłam dziś z niego 3
jak mówisz, że bardziej ciągną to może nie będę ryzykować -
Moja miala nawet ta szczepionke od weta i zanim do domu worcila 200 m to juz jej sie wbilo kilka... A druga sprawa jest taka ze zdejmij mu ta obroze i powachaj czy czujesz na niej te olejki bo z tego co pamietam to 90% tych obrozy ma do 3 mc dzialania a dluzszy okres to tylko chwyt reklamowy... A i nie wolno ich moczyc...