Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kr0pka wrote:no mój za taką pensję już na pewno nic nie znajdzie.. ja też kokosów nie zarabiam więc przy 2 tys kredytu będzie ciężko..
ja pierdole kurwa mać...
NIENAWIDZE TEGO TELEFONUNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
No to widzę że my tu większa grupa przymierzamy się do maja:) a maj to piękny miesiąc, wszystko budzi się do życia:) może jeszcze któraś dołączy?Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Monikk, spoko, nic się nie stało
Karmelek cieszę się bardzo, ze wszystko dobrze!!
Kourtney pięknie! -
Karmelek pieknie!!
Ana dawaj adres wysle Ci testy gołębiem pocztowym ;p
ja sie zbieram powoli. jutro jak tylko wroce chyba jade od razu na pokazy pirotechniczne wiec chyba dopiero w niedzielke sie odezwe
milego weekendasa! -
Viki wrote:Karmelek na początku - własnie na prenatalnych i dziewczynki tez maja takiego siusiaka.
Cieszę się bardzo, że jest wszystko dobrze;)
Chociaż moja siostra, szwagierka,przyjaciółka i koleżanki z pracy mówią, że ładnie wyglądam, że twarz mam taka rozświetloną i wróżą mi chłopca hehe Ja też mam takie przeczucie;) Ale chłopak, dziewczyna, to nie istotne:) -
nick nieaktualny
-
A tak poza tym robię właśnie zupę krem z dyni i nawet obiecująco to wyglada;) Do tego placki ziemniaczane z ala poznańskim gzikiem:)
Muszę więcej jeść, bo kolejny 1kg zgubiłam. Dziś zamarzyłam o Mc'donaldzie:D -
kamka wrote:Dziewczyny moze ktoras wie jak to wyglada jesli pracodawca nie dostarczyl l4 do zusu??
-
nick nieaktualny
-
Mi według kalendarza na sledzeniu ciazy 40 tydz to ok 20 maja . Alka urodzilam w 38 teraz sie okaże.
Kourtney chyba jednak na maj lekarz na poczatku liczy ciaze od ostatniej miesiaczki jesli sie nie myle
Gratuluje zaciazonym a za reszte przyszlych mam trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 16:24
-
D-dawna wrote:U nas pracodawca nie dostarczył męża L4 i tak sobie czekamy na część majowej wypłaty (ponad 1600) i wciąż jej nie widać, i chyba wciąż nie dostarczyli.
Rób gównoburzę u pracodawcy, Kamka, bo ewidentnie ich wina i chyba próbują się wymigać od płacenia Ci