Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was kochane
Ana po cichu gratuluje, i powtarzaj tesciora szybciutko nie czekaj tygodnia
Jakas masakra tutaj z tymi trolami, byl taki spokoj a teraz co chwila jakis nowy...
U nas ok, jakos sie trzymam choc ciezko jest. Brzuszek sie spina skurcze sie pojawiaja, ale musze wytrzymac chociaz do konca wrzesnia tak jak lekarz powiedzial....
Wczoraj cos czytalam o wyprawce, i ja tez dlugo czekalam, ale jak zaczelam to odrazu praktycznie wszystko bylo zamowione tylko wozek na koniec zosatwilam, ale juz tez zamowiony bo 3 tyg trzeba czekac.
Zostawiamy Wam z Filipkiem wiruski zebyscie szybciutko zaskoczyly ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ -
no mój za taką pensję już na pewno nic nie znajdzie.. ja też kokosów nie zarabiam więc przy 2 tys kredytu będzie ciężko..
ja pierdole kurwa mać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:35
Monikkk lubi tę wiadomość
-
kropka bedzie dobrze! znajdzie cos!!
dziewczyny help. za tydzien slub ojca a ja nie chce mu dawac kasy, mysle nad prezentem macie jakis pomysl? tylko cos takiego wiecie, innego? nie mikrofalowka, sztuczce, naczynia tylko no nie wiem sama ech -
no właśnie nie.. my jeszcze mieszkanie mamy niewykończone więc póki co wszystko szło na ten cel...
-
kr0pka wrote:no mój za taką pensję już na pewno nic nie znajdzie.. ja też kokosów nie zarabiam więc przy 3 tys kredytu będzie ciężko..
ja pierdole kurwa mać...
kuzwa, kredyty. najgorsze co moze byc;/ -
Ja sie własnie w kredyt pakuję...
Jaki był okres wypowiedzenia, dostaine jakąś odprawę? Może znadzie coś nowe zanim kasa się skończy... mój miał w zeszłym roku przestój od 11 października do 2 stycznia...
ale okres wypowiedzenia u niego to było tylko 2 tygodnie... więc przestał pracować praktycznie z dnia na dzień, a jeszcze ślub mieliśmy na głowie... więc zaczął szukac dopiero po wszystkim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:40
2020
2023 -
tego jeszcze nie wie, oficjalne pismo dostanie w przyszłym tygodniu na razie miał tylko informację "z góry"
-
Kropka dokladnie po l4 niech idzie skoro jeszcze oficjalnie nic nie dostal,zawsze to jakis pieniadz jeszcze bedzie a w miedzy czasie bedzie szukal pracy.
Klaudia ja nie pomoge co do prezentu, bo my to kase dostalismy i jak gdzies idziemy to tez zazwyczaj kase dajemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:50
-
nick nieaktualnyAgatka,suuuuper cieszę się bardzo
Kropuszka, ja dopiero miesiąc temu dostałam pracę pół roku w domu siedziałam, ale daliśmy jakoś radę też mielismy kredyt,nadal mamy. Dopiero niedawno skonczylismy mieszkanie w Polsce. Dacie sobie radę!! Napewno szybko coś znajdzie. -
Kropka strasznie mi przykro, ale co by nie mówić...my też przerabialismy okres bez kasy, a najlepsze bylo to że M ciągle pracował, ale wypłaty nie dostawał parę miesięcy i niestety nigdy już tych pieniędzy nie odzyskał. Moi rodzice kiedyś stracili pracę jednocześnie bo ich zakład w którym pracowali splajtowal-oczywiście fikcyjnie bo dalej istnieje. Oj chyba nigdy tych czasów nie zapomnę, my dosłownie nie mieliśmy na chleb i trzeba było iść do różnych mopsow nie mopsow prosić o pomoc. Ale widzisz, żyjemy i mamy się dobrze, a ja to nie wyglądam na taką co by kiedyś głodna chodziła:)
Pewnie Ci to nie pomoże za wiele, ale pamiętaj, że nie jesteś sama, masz tutaj nas.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
ecchh dzięki dziewczyny.. dobrze, że chociaż mam się komu wypłakać
swoje dziś wyryczałam w kiblu w pracy, trochę się uspokoiłam ale tylko trochę..
miałam dziś pisać podsumowanie i wnioski do magisterki.. taaaa... jasne.. napiszę teraz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 13:28
-
nick nieaktualny
-
Ana!!! Ja piernicze! Ja piernicze! No ja piernicze! Ale bomba! Rewelacja:) Ja wierzę, że jesteś w ciąży:) Słońce nic się nie bój.
Bardzo się cieszę i czekam na kolejny test, który pokaże mocne dwie krechy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:27
-
U nas po prenatalnych też wszystko bardzo dobrze:) Maluszek się rozbrykał, ma 7cm i macha rączkami, nożkami jak szalony. Ssał paluchy, lekarz się śmiał, że wygląda jakby loda jadł Na koniec pokazał fucka:D Widzieliśmy stopki, oczy, nos, brodę i te rączki to już w ogóle masakra jakaś Ja płakałam, mąż płakał, tyle emocji, wrażeń, nie zdawałam sobie z tego sprawy. Aaa i mąż niby widział coś między nogami:D Lekarz nic nie mówił o płci, za 2tyg wizyta, więc może będzie już wiadomo.
kr0pka, D-dawna, Ajka, aaagaaatka, Morisek28, Monikkk, ważka, AnaAna, Klaudia N., Nymeria lubią tę wiadomość