Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
AnaAna wrote:Dzień dobry
Spóźnia mi się @...mniej więcej 8 dni temu powinnam dostać. Wpadłam na pomysł żeby zrobić ostatni test ciążowy,który to leży w szafce i zbiera kurz. Ku mojemu zdziwieniu jest druga kreska??? Co prawda jasna, ale widać ją z daleka może test się pomylił??? Jeśli w ciągu tygodnia nie dostanę @...zrobię drugi przecież to niemożliwe
Tak jak kropka ja tez cos czulam jak pisałaś ze Ci sie spóźnia i mialam pisac sikaj ale mnie uprzedzilas. Dawaj zdjęcie tesciora! trzymam kciuki zeby to bylo TO.
Przykro mi z powodu kici ; ( bierz ta kurwe za szmaty i się z nią rozpraw! -
nick nieaktualny
-
Ana - potworniak - w Twoim przypadku na pewno nie był przyczyną.
U mnie zajmuje ponad połowę jajnika, więc swoje zrobił w rezerwie jajnikowej.
Poza tym - chyba potwierdza się to, o czym nieśmiało lekarz wspominał... LUF...
skoro po pregnylu potrafiły nie pękać...dobra nieważne....
Na dzień dzisiejszy - obieram trochę inne priorytety...we wtorek odwiedzę nowego lekarza i mam nadzieję, że szybko uda się załatwić operację...jak nie we Wrocku to wracam do mojego gina i biorę skierowanie na Kędzierzyn Koźle. Tak więc od dziś przez najbliższe miesiące totalnie nie będę "staraczką"... -
Witam się i ja. Od 21:30 w komplecie jesteśmy 2 kocurki i kotka się urodziły
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/005749c44820.jpgkamka, kr0pka, Nymeria, Kena1983, Mirabelka30, ciri22, ważka, Monikkk, Klaudia N., AnaAna, Karmelek211, Rafaello lubią tę wiadomość
-
Hej ho, ana no ja od razu wczoraj pomyślałam, że jesteś w ciąży jak napisałaś że tyle okres tobie się spóźnia ale ze względu na te przejścia to bałam się pisać, że wyskoczysz z tekstem że to nie możliwe. No ale jak test wyszedł pozytywny?? To z faktami nie ma co walczyć skoro tak chcesz czekamy do drugiego
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta, podczytuje Was jakiś czas i wiem że co kilka tygodni wpada do Was jakiś dziwny troll i robi zamieszanie na forum. Podnosi ciśnienie i psuje fajna atmosferę tego forum. Mam pewne śmiałe przypuszczenia, iż to jest jedna i ta sama osoba z tego forum.
Ja sama dziś na próbę spróbowałam założyć nowe konto, nie ma najmniejszego problemu wystarczy stworzyć nowego meila.
Zauważcie, że te trolle zawsze maja świeże konta a potem znikają ;-?
Piszą przykre i obraźliwe komentarze, poruszaja drażliwe i ciezkie tematy, charakteryzują sie na osoby infantylne, głupiutkie, opowiadają niestworzone historie.
Ja sama jestem aktywna na przeróżnych tematach na ovu od wielu miesięcy i tylko na tym forum troll jest tak czesto lub w ogóle sie pojawia;-(
Moja uwage zwrócił fakt iż jedna z naszych uczestniczek pisze z podobna interpunkcja jak np czarny kropek, robi identyczne spacje entery, stosuje podobne emotikony, podobny jezyk wypowiedzi.
Nie chce zdradzać na razie publicznie kto to jest, po prostu chciałam zwrócić uwagę na ten problem, byc może ktos jeszcze oprócz mnie go zauważył.
A osoba która troluje musi miec jakis problem wewnętrzny i potrzebuje ciągłego zainteresowania soba, akcji, zamieszania i chyba nie znosi nudy, swoimi obraźliwymi tekstami chyba nie przypuszcza ze może krzywdzić innych nawet dla żartu.
Pozdrawiam -
ważka wrote:Ana słońce ja też nic nie czułam test zrobiłam bo dziewczyny tutaj napieraly. Wiec trzymam kciuki.
Nymeria, ważka lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
zaluzja ciekawe jest to co piszesz. ja tam nie bede dochodzic porownywac bo mam lepsze i wazniejsze sprawy na glowie. mam nadzieje ze tej osobie sie po prostu znudzi i da se siana
zakocona wiecej zdjec kociakow chcem!!zakocona lubi tę wiadomość
-
wg mnie to po prostu kolejna (ta sama?) osoba, która chce nas podburzyć, teraz chyba przeciwko sobie..
Jakoś nie ufam, wybacz Żaluzja, mam nadzieję, że się mylę ale po prostu od czasu tych wszystkich trolli nie ufam do końca nowym osobomMonikkk, Ajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykr0pka wrote:wg mnie to po prostu kolejna (ta sama?) osoba, która chce nas podburzyć, teraz chyba przeciwko sobie..
Jakoś nie ufam, wybacz Żaluzja, mam nadzieję, że się mylę ale po prostu od czasu tych wszystkich trolli nie ufam do końca nowym osobom
Ja również.
-
Hej właśnie wróciłam z prenatalnych. Wszystko ok, maluch rośnie jak na drożdżach. Ma już prawie 6 cm ryzyko wad genetycznych minimalne
kamka, Monikkk, ciri22, kr0pka, Ajka, Mirabelka30, Klaudia N., AnaAna, Nymeria, D-dawna, Kena1983, Karmelek211, zakocona lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to powiem Wam tak... mam nadzieję, ze z tym cyklu nie zaszłam..
dzwonił do mnie właśnie K.. stracił pracę....... u mnie koniec starań.... -
kr0pka wrote:no to powiem Wam tak... mam nadzieję, ze z tym cyklu nie zaszłam..
dzwonił do mnie właśnie K.. stracił pracę....... u mnie koniec starań....
Przerabiałam to na tydzień przed ślubem, będzie dobrze... znajdzie coś... starań nie ma co przerywać... nie panikuj...
Moj co prawda od tamtego czasu ma prace beznadziejną i za marne grosze, ale jakoś jest
Głowa do góry dacie radę...2020
2023