Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelek strasznie przykre jest to co piszesz.. współczuję koleżance dziwię się tylko, że to trwało tyle czasu bo u mnie byłoby tak jak napisałaś walizka i za drzwi..
Za to brawa dla Męża Arturowej
Trzymam kciuki za dobre wyniki, musi być dobrze!
Ja nie ogarniam czemu faceci mają takie problemy z badaniami.. męska duma? Oni są naj i napewno nie mają problemu, problem leży po str kobiety..? Nie ogarniam.. cieszę się, że z moim nie było problemu..
arturowa lubi tę wiadomość
-
A tak z innej beczki przeszła mi ta cholerna infekcja i... od rana sie obżeram... nie moge przestac normalnie
Przydałby sie jakis kopniak bo mam juz na liczniku ponad 2 tys kcal...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:56
2020
2023 -
ja ostatnio nagle wyskoczylam do P z pytaniem, ze jesli jeszcze kilka cykli nie bedzie nam wychodzic to czy zgodzi sie na badania, a on na to "a co w tym takiego? czemu mialbym sie nie zgodzic?" zobaczymy jak to bedzie faktycznie...
kena dziekuje mimo to bardzo za checi! :* -
niecierpliwa-dominika wrote:ja ostatnio nagle wyskoczylam do P z pytaniem, ze jesli jeszcze kilka cykli nie bedzie nam wychodzic to czy zgodzi sie na badania, a on na to "a co w tym takiego? czemu mialbym sie nie zgodzic?" zobaczymy jak to bedzie faktycznie...
kena dziekuje mimo to bardzo za checi! :*
No i facet z normalnym podejściem... moj w sumie tez tak gadał, a jak przyszło co do czego to odwlekał... no ale jak go zapisałam, to grzecznie sie stawił i badania zrobił...
PS ja uwazam ze faceta nalezy przebadac zanim kobieta zacznie wycieczki do ginekologów - oszczędność czasu...2020
2023 -
A wiecie, że mi moja mama kazała wysłać M. na badania, bo dla niej to niepojęte, ze ja mam owulacje 3 cykle z rzędu a ciąży brak... no i na nic były tłumaczenia, ze nie każdy jak ona wiatropylny... ale i tak na jej wyszło... niestety...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:28
2020
2023 -
Ajka, chyba taki dzień, ja też o dziwo dzisiaj się objadłam:D mąż był w szoku, bo zrobiłam się strasznym niejadkiem. Nic mi się jeść nie chce, na nic nie mam ochoty.
Tak jak piszesz, faceci to duże dzieci! Trzeba krzyknąć i za rękę prowadzić, inaczej nie trafia.
Musiałam ostatnio zrobić w domu interwencję Pisałam kiedyś, że czeka nas generalny remont całego mieszkania. Czekałam i czekałam kiedy mój mąż wreszcie się tym zajmie, ale on jak zwykle ma inne ważne zadania, albo tłumaczył, że musi jeszcze kasę dozbierać. Okazuje się jednak, że ta kasa już jest, do tego mam kasę z pożyczki zakładowej (ktora miala isc na ewentualne in vitro) tylko jak widać chęci brak. Stanęłam przed mężem, pokazałam brzuch, powiedziałam: zaczął się 5 miesiąc. Jeśli chcemy zdążyć ze wszystkim to trzeba już zaczynać! To jest 70m2 do zrobienia, wszystko do zrobienia od nowa, a gdzie jeszcze przygotowanie wyprawki, sprzątanie, pranie, prasowanie itp. Oświadczyłam, że jeśli na dniach nie zaczniemy, to wyprowadzam się do mamy, kupuję łóżeczko i tam w normalnych warunkach zajmuję się dzieckiem. I co? Odrazu był tel do kolegi od remontów i termin na poniedziałek:D Wczoraj byliśmy w Ikeii, w Castoramie. Wstępnie zrobiłam projekty, zdjęcia materiałów jakie mi się podobają Ustaliłam z mamą, że na miesiąc u niej zamieszkamy, potem na kolejny miesiąc u teściowej. Fachowiec mówi, że kuchnię, łazienkę, wc i przedpokój zrobi w 2 miesiące. A reszte pokoi po Nowym Roku. Najpierw pokój dla malucha, potem sypialnia i salon.
Czasem nie obejdzie się bez takich interwencji;)Ajka lubi tę wiadomość
-
Ajka dla Twojej mamy nie pojęte to jestem w stanie zrozumieć. Inne pokolenie itd . Ja mam znajomą, dla której 3 miesiące starań to za dużo!! Bo ona zaszła za 1 strzałem, teraz zaczęli starania o drugie dziecko i też za 1 razem się udało... Nosz cholera jak to jest?! A dziewczyna pali fajki jak smok, pije i do tego ona i jej mąż od zawsze mają nadwagę.. I weź tu człowieku się nie wkurwiaj!!!
-
no tak inne czasy, inne pokolenie... wszystkie moje ciotki bez problemów, za to kuzynki to juz inna historia... jedna poronienia nawykowe (az strach myslec ile ich było), druga PCOS (chociaz ostatecznie okazało sie że to mąż miał żylaki...)
2020
2023 -
Rafaello nie da rady na badania go wyslac slabo sie czuje. Widocznie tak mialo byc:) Kochany jest moj maz dzis... kupił mi moje ulubione wino i bukiet z 20 rozyczek ♡