Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
D-dawna to raczej nei chodzi o to, ze nie zasługuje. Raczej o to, że my o sobie dbamy, cackamy się ze sobą, suplementy, badania, latania po lekarzach, masa starań a są laski, które w ogóle mają to w dupie, <PYK> i zachodzą, nawet w ciąży palą i piją a rodzą w ogóle zdrowe dzieci a tyle kobiet bda o sibie, idzie na zwolnienie bo stres bo to bo tamto a tu poronienie za poronieniem.. to jest wkurzające niestety..
Karmelek211 lubi tę wiadomość
-
Hahaha Morisku i dobrze, że w końcu to zrobił
Boże co za rodzina
Kena oczywiście, że taniej kupić selen a tabsach ale raz: nie oszukujmy, z natury zawsze lepiej się przyswaja a dwa- smak
niestety wszystkie orzechy są masakrycznie drogie i też bardzo nad tym ubolewam. Ostatnio właśnie kupowałam 1kg brazylijskich, 1kg migdałów + jeszcze pakę żurawiny itp.
Nie wspomnę, że zapas laskowych i włoskich na wyczerpaniu.. czemu to wszystko kurna takie drogie musi być..
A mój wo gołe nie chudnie. zeszło mu parę kilo na samym początku i nic.. zero.. null.. podejrzewam, że to jednak ta prolaktyna cholerna, taka wysoka chyba jednak nie była od stresu tylko chyba taka jest od daaaawna.. już dawno trułam mu, że musi mieć coś nie tak z hormonami. Zostaje czekać do 6.11 co endokrynolog powie -
nick nieaktualny