Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdziuuuuuuuunia wrote:Nie aż taki silny ale kłuje. Oby to dobrze wróźyło ☺
Ja nowa jestem więc nie znam się jeszcze za bardzo i nie wiem jak szukać wykresówEdziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
-
Uff, a ja dopiero dotarłam do roboty.. o dziwo szef mnie zamordował
Tak mi się spać chce, że masakra..
Edziuuunia witajPrimaSort, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za miłe przyjęcie dziewczyny i za instruktaż Prima ☺ już podejrzany ☺ oczekuje z Tobą na plusiczek ☺ ja chyba jeszcze poczekam do weekendu z testem , to będzie 11 dzień po ovu
PrimaSort lubi tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
nick nieaktualnyEdziuuuuuuuunia wrote:Dzięki za miłe przyjęcie dziewczyny i za instruktaż Prima ☺ już podejrzany ☺ oczekuje z Tobą na plusiczek ☺ ja chyba jeszcze poczekam do weekendu z testem , to będzie 11 dzień po ovu
-
nick nieaktualny
-
Morisku no u gina byłam ale nie cały dzień. Tylko że wyszłam w sumie ciut wcześniej niż powinnam a wracając podskoczyłam jeszcze 2 książki odebrać i się zeszło. Ale wiele mnie nie ominęło - 4 nowe maile, dobrze że dziś luz bo ostatnich parę dni to był Sajgon
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:W ogóle czy ja czasem nie pisałam żeby w październiku nasza pierwsza strona była bardziej zapełniona Na listopad Kena zadanie bojowe będziesz miała żeby uzupełnić nam listę a dziewczęta ładnie napiszą kiedy testują bo tak smutno nasz 1 strona wygląda.
-
Rozumiem Twoją niecierpliwość, sama też jestem już baaaardzo niecierpliwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 14:25
04.12.2015 [*] 7tc
-
nick nieaktualnykr0pka wrote:Morisku no u gina byłam ale nie cały dzień. Tylko że wyszłam w sumie ciut wcześniej niż powinnam a wracając podskoczyłam jeszcze 2 książki odebrać i się zeszło. Ale wiele mnie nie ominęło - 4 nowe maile, dobrze że dziś luz bo ostatnich parę dni to był Sajgon
-
To u mnie pokazuje na 28.10 więc tak można mnie wpisać ☺
Umrę z niecierpliwości, jeszcze cały tydzień!PrimaSort lubi tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Edziunia a ile Ty się starasz o dziecko?Edziuuuuuuuunia wrote:Cześć dziewczyny, a ja mogę dołączyć?☺
Za mną 4 cykl starań i nie mogę się już doczekać na testy ☺PrimaSort lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:To malutko. Ja codziennie czyszcze poczte firmowa do 0 a rano jak odpalam komputer to juz mam kolo 70...
Oj u mnie też tak bywa Np od piątku do wczoraj jak wystawiłam 80 faktur.. normalne, są dni, że nie mam czasu się w dupę podrapać i są takie, że nie mam co ze sobą zrobić i kurwicy z nudów dostaję
Morisku, byłam tylko zrobić tą cytologię której w końcu nie zrobiłam. Ale lekarz w ogóle dobry jest.. informując mnie o stanie zaplanym wyciągnął wziernik i mi pokazał będącą na nim wydzielinę/śluz czy co tam mające o tym świadczyć.. Trochę się zdziwiłam, wystarczyło powiedzieć
spoko.. mój szef właśnie "rozmawia" ze swoim synem rocznym przez telefon, młody tak się darł, że ja go przy biurku słyszę u siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 14:42
-
Morisek28 wrote:jak ja widzę wziernik to mam ochotę uciekać w podskokach jak najdalej
Myślałam że może usg też machnął
niee, mysłałam przez chwilę żeby poprosić ale ostatecznie stwierdziłam, że po co?