X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Witam nowe staraczki. Powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki.
    A dla Was wszystkich zostawiam wiruski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bierzcie ile chcecie.
    Biorę, biorę, biorę!!!!!!! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    Oj u mnie też tak bywa :) Np od piątku do wczoraj jak wystawiłam 80 faktur.. normalne, są dni, że nie mam czasu się w dupę podrapać i są takie, że nie mam co ze sobą zrobić i kurwicy z nudów dostaję :)

Morisku, byłam tylko zrobić tą cytologię której w końcu nie zrobiłam. Ale lekarz w ogóle dobry jest.. informując mnie o stanie zaplanym wyciągnął wziernik i mi pokazał będącą na nim wydzielinę/śluz czy co tam mające o tym świadczyć.. Trochę się zdziwiłam, wystarczyło powiedzieć :D

spoko.. mój szef właśnie "rozmawia" ze swoim synem rocznym przez telefon, młody tak się darł, że ja go przy biurku słyszę u siebie :)
    Mam tak samo!!! Raz zapier... A raz nudy...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    racja, za niedługo o tak pójdziesz na usg w którym ciąże potwierdzi :-)

oooczywiście Morisku :) :P

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe staraczki :D Powodzenia i trzymam kciuki :D Któraś zajść w październiku musi, bo nie było jeszcze u nas miesiąca bez fasolki :D

Zapomniałam jeszcze o Cebulce, która najprawdopodobniej będzie rodzić przede mną.

Pojechałam wczoraj po zakup karuzelki na łóżeczko używanej od babki i wchodzimy do niej, pokazuje nam ją i chciała włączyć ale nie działa ;/ otworzyła miejsce na baterie na one się rozlały ;/ i babka mówi, że niedawno sprawdzała wszystko było ok i jej jest głupio, więc da nam ją za darmo i będzie się cieszyć jak sobie naprawimy. Mąż zakupił baterie i coś tam pokombinował i działa :D :D:D z tej okazji zahaczyliśmy jeszcze o KFC i kino :D fajny marsjanin, chodź wysiedzieć już nie tak łatwo, ale dałam radę :D

Edziuuuuuuuunia, PrimaSort lubią tę wiadomość

201511211678.png
  • Edziuuuuuuuunia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak u mnie czwarty cykl, dla jednych krótko i oczywiście wymyślam sobie, jestem niecierpliwa i w ogóle schize mam...

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
    Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
    Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ponuro za oknem. Rano nie mogłam zwlec się z łóżka do pracy. Zawsze w środy ok godz 8.00 odprowadzam najmłodszą do przedszkola, odbieram ją o 11.30
    Strasznie chciało mi się spać, zamknęłam na chwilkę oczy, budzę się i szok. Nie nastawilam budzika. Pobiegłam po małą, rzecz jasna...spóźniłam się. Mała w płacz, wystraszona. Myślała że ją tam zostawiłam już na zawsze, biedna :D
    Jeszcze 2 godzinki i do domku :)

Dziękuję za przyjęcie mnie do partii :D

Witam nowe staraczki :)

PrimaSort, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    racja, za niedługo o tak pójdziesz na usg w którym ciąże potwierdzi :-)
    O tak!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    jak ja widzę wziernik to mam ochotę uciekać w podskokach jak najdalej :-/

Myślałam że może usg też machnął :-)
    Mój lekarz zawsze na każdej wizycie bada mnie wziernikiem. Też tego nie lubię :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria wrote:
    Witam nowe staraczki :D Powodzenia i trzymam kciuki :D Któraś zajść w październiku musi, bo nie było jeszcze u nas miesiąca bez fasolki :D

Zapomniałam jeszcze o Cebulce, która najprawdopodobniej będzie rodzić przede mną.

Pojechałam wczoraj po zakup karuzelki na łóżeczko używanej od babki i wchodzimy do niej, pokazuje nam ją i chciała włączyć ale nie działa ;/ otworzyła miejsce na baterie na one się rozlały ;/ i babka mówi, że niedawno sprawdzała wszystko było ok i jej jest głupio, więc da nam ją za darmo i będzie się cieszyć jak sobie naprawimy. Mąż zakupił baterie i coś tam pokombinował i działa :D :D:D z tej okazji zahaczyliśmy jeszcze o KFC i kino :D fajny marsjanin, chodź wysiedzieć już nie tak łatwo, ale dałam radę :D
    Fajnie że dostaliście za darmo tą karuzelę i najważniejsze że działa a takie rzeczy są drogie.
    KFC kocham!! Uwielbiam kubełek :-)

Nymeria lubi tę wiadomość

• arturowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie Cebulka !:) Zapomniałam o niej :(
    U mnie siedemnasty miesiąc leci, pojawiają się co raz to nowe diagnozy :/
    Wybiorę się niedługo do swojego gina, niech mi coś poradzi na leniwą małpę :/

PrimaSort lubi tę wiadomość

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nowe to kosmiczne pieniądze ponad 500zł bym zapłaciła, a tak mam bujaczek i karuzelę za 100zł :D i masę fryteczek w brzusiu :P Też uwielbiam kubełek :D

201511211678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    ja za każdym razem mam tylko usg, wziernik ginekolog używa raz na 3/4 miesiące przy mnie. nie za każdym razem. na szczęście

Arturowa ,dalej nie na?!
    Usg też mi robi za każdym razem razem z wziernikiem.

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem tak.. ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30e7a4ce4813.jpg

PrimaSort, Morisek28, Ajka, AnaAna, arturowa, Nymeria lubią tę wiadomość

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    powiem tak.. ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30e7a4ce4813.jpg
    Hihi ale bajer :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    psychicznie bym nie wyrobiła jakbym miała mieć co miesiąc wziernik :-D masakra jak ja to widzę to mi słabo
    Nom a mój lekarz jeszcze do tego komentuje "co Pani zawsze taka spięta" :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 14 cykl starań. W grudniu zaczynamy działać. Pójdę na jakiś monitoring. Nigdy nie byłam, czas najwyższy.

• Edziuuuuuuuunia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak czego spięta jak boli przecież!

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
    Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
    Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
  • kamka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki ja chce już koniec lutego!!

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:28

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

• arturowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:28

PrimaSort, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość

‹‹ 868 869 870 871 872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ