Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykr0pka wrote:Oj u mnie też tak bywa Np od piątku do wczoraj jak wystawiłam 80 faktur.. normalne, są dni, że nie mam czasu się w dupę podrapać i są takie, że nie mam co ze sobą zrobić i kurwicy z nudów dostaję
Morisku, byłam tylko zrobić tą cytologię której w końcu nie zrobiłam. Ale lekarz w ogóle dobry jest.. informując mnie o stanie zaplanym wyciągnął wziernik i mi pokazał będącą na nim wydzielinę/śluz czy co tam mające o tym świadczyć.. Trochę się zdziwiłam, wystarczyło powiedzieć
spoko.. mój szef właśnie "rozmawia" ze swoim synem rocznym przez telefon, młody tak się darł, że ja go przy biurku słyszę u siebie -
Morisek28 wrote:racja, za niedługo o tak pójdziesz na usg w którym ciąże potwierdzi
oooczywiście Morisku -
Witam nowe staraczki Powodzenia i trzymam kciuki Któraś zajść w październiku musi, bo nie było jeszcze u nas miesiąca bez fasolki
Zapomniałam jeszcze o Cebulce, która najprawdopodobniej będzie rodzić przede mną.
Pojechałam wczoraj po zakup karuzelki na łóżeczko używanej od babki i wchodzimy do niej, pokazuje nam ją i chciała włączyć ale nie działa ;/ otworzyła miejsce na baterie na one się rozlały ;/ i babka mówi, że niedawno sprawdzała wszystko było ok i jej jest głupio, więc da nam ją za darmo i będzie się cieszyć jak sobie naprawimy. Mąż zakupił baterie i coś tam pokombinował i działa :D z tej okazji zahaczyliśmy jeszcze o KFC i kino fajny marsjanin, chodź wysiedzieć już nie tak łatwo, ale dałam radę
Edziuuuuuuuunia, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Tak u mnie czwarty cykl, dla jednych krótko i oczywiście wymyślam sobie, jestem niecierpliwa i w ogóle schize mam...
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
nick nieaktualnyU mnie ponuro za oknem. Rano nie mogłam zwlec się z łóżka do pracy. Zawsze w środy ok godz 8.00 odprowadzam najmłodszą do przedszkola, odbieram ją o 11.30
Strasznie chciało mi się spać, zamknęłam na chwilkę oczy, budzę się i szok. Nie nastawilam budzika. Pobiegłam po małą, rzecz jasna...spóźniłam się. Mała w płacz, wystraszona. Myślała że ją tam zostawiłam już na zawsze, biedna
Jeszcze 2 godzinki i do domku
Dziękuję za przyjęcie mnie do partii
Witam nowe staraczkiPrimaSort, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNymeria wrote:Witam nowe staraczki Powodzenia i trzymam kciuki Któraś zajść w październiku musi, bo nie było jeszcze u nas miesiąca bez fasolki
Zapomniałam jeszcze o Cebulce, która najprawdopodobniej będzie rodzić przede mną.
Pojechałam wczoraj po zakup karuzelki na łóżeczko używanej od babki i wchodzimy do niej, pokazuje nam ją i chciała włączyć ale nie działa ;/ otworzyła miejsce na baterie na one się rozlały ;/ i babka mówi, że niedawno sprawdzała wszystko było ok i jej jest głupio, więc da nam ją za darmo i będzie się cieszyć jak sobie naprawimy. Mąż zakupił baterie i coś tam pokombinował i działa :D z tej okazji zahaczyliśmy jeszcze o KFC i kino fajny marsjanin, chodź wysiedzieć już nie tak łatwo, ale dałam radę
KFC kocham!! Uwielbiam kubełekNymeria lubi tę wiadomość
-
Faktycznie Cebulka ! Zapomniałam o niej
U mnie siedemnasty miesiąc leci, pojawiają się co raz to nowe diagnozy
Wybiorę się niedługo do swojego gina, niech mi coś poradzi na leniwą małpęPrimaSort lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
powiem tak..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30e7a4ce4813.jpgPrimaSort, Morisek28, Ajka, AnaAna, arturowa, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:28
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:28
PrimaSort, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość
Starania od czerwca 2014.