X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Witam nowe staraczki. Powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki.
    A dla Was wszystkich zostawiam wiruski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bierzcie ile chcecie.
    Biorę, biorę, biorę!!!!!!! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    Oj u mnie też tak bywa :) Np od piątku do wczoraj jak wystawiłam 80 faktur.. normalne, są dni, że nie mam czasu się w dupę podrapać i są takie, że nie mam co ze sobą zrobić i kurwicy z nudów dostaję :)

Morisku, byłam tylko zrobić tą cytologię której w końcu nie zrobiłam. Ale lekarz w ogóle dobry jest.. informując mnie o stanie zaplanym wyciągnął wziernik i mi pokazał będącą na nim wydzielinę/śluz czy co tam mające o tym świadczyć.. Trochę się zdziwiłam, wystarczyło powiedzieć :D

spoko.. mój szef właśnie "rozmawia" ze swoim synem rocznym przez telefon, młody tak się darł, że ja go przy biurku słyszę u siebie :)
    Mam tak samo!!! Raz zapier... A raz nudy...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    racja, za niedługo o tak pójdziesz na usg w którym ciąże potwierdzi :-)

oooczywiście Morisku :) :P

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe staraczki :D Powodzenia i trzymam kciuki :D Któraś zajść w październiku musi, bo nie było jeszcze u nas miesiąca bez fasolki :D

Zapomniałam jeszcze o Cebulce, która najprawdopodobniej będzie rodzić przede mną.

Pojechałam wczoraj po zakup karuzelki na łóżeczko używanej od babki i wchodzimy do niej, pokazuje nam ją i chciała włączyć ale nie działa ;/ otworzyła miejsce na baterie na one się rozlały ;/ i babka mówi, że niedawno sprawdzała wszystko było ok i jej jest głupio, więc da nam ją za darmo i będzie się cieszyć jak sobie naprawimy. Mąż zakupił baterie i coś tam pokombinował i działa :D :D:D z tej okazji zahaczyliśmy jeszcze o KFC i kino :D fajny marsjanin, chodź wysiedzieć już nie tak łatwo, ale dałam radę :D

Edziuuuuuuuunia, PrimaSort lubią tę wiadomość

201511211678.png
  • Edziuuuuuuuunia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak u mnie czwarty cykl, dla jednych krótko i oczywiście wymyślam sobie, jestem niecierpliwa i w ogóle schize mam...

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
    Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
    Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ponuro za oknem. Rano nie mogłam zwlec się z łóżka do pracy. Zawsze w środy ok godz 8.00 odprowadzam najmłodszą do przedszkola, odbieram ją o 11.30
    Strasznie chciało mi się spać, zamknęłam na chwilkę oczy, budzę się i szok. Nie nastawilam budzika. Pobiegłam po małą, rzecz jasna...spóźniłam się. Mała w płacz, wystraszona. Myślała że ją tam zostawiłam już na zawsze, biedna :D
    Jeszcze 2 godzinki i do domku :)

Dziękuję za przyjęcie mnie do partii :D

Witam nowe staraczki :)

PrimaSort, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    racja, za niedługo o tak pójdziesz na usg w którym ciąże potwierdzi :-)
    O tak!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    jak ja widzę wziernik to mam ochotę uciekać w podskokach jak najdalej :-/

Myślałam że może usg też machnął :-)
    Mój lekarz zawsze na każdej wizycie bada mnie wziernikiem. Też tego nie lubię :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria wrote:
    Witam nowe staraczki :D Powodzenia i trzymam kciuki :D Któraś zajść w październiku musi, bo nie było jeszcze u nas miesiąca bez fasolki :D

Zapomniałam jeszcze o Cebulce, która najprawdopodobniej będzie rodzić przede mną.

Pojechałam wczoraj po zakup karuzelki na łóżeczko używanej od babki i wchodzimy do niej, pokazuje nam ją i chciała włączyć ale nie działa ;/ otworzyła miejsce na baterie na one się rozlały ;/ i babka mówi, że niedawno sprawdzała wszystko było ok i jej jest głupio, więc da nam ją za darmo i będzie się cieszyć jak sobie naprawimy. Mąż zakupił baterie i coś tam pokombinował i działa :D :D:D z tej okazji zahaczyliśmy jeszcze o KFC i kino :D fajny marsjanin, chodź wysiedzieć już nie tak łatwo, ale dałam radę :D
    Fajnie że dostaliście za darmo tą karuzelę i najważniejsze że działa a takie rzeczy są drogie.
    KFC kocham!! Uwielbiam kubełek :-)

Nymeria lubi tę wiadomość

• arturowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie Cebulka !:) Zapomniałam o niej :(
    U mnie siedemnasty miesiąc leci, pojawiają się co raz to nowe diagnozy :/
    Wybiorę się niedługo do swojego gina, niech mi coś poradzi na leniwą małpę :/

PrimaSort lubi tę wiadomość

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nowe to kosmiczne pieniądze ponad 500zł bym zapłaciła, a tak mam bujaczek i karuzelę za 100zł :D i masę fryteczek w brzusiu :P Też uwielbiam kubełek :D

201511211678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    ja za każdym razem mam tylko usg, wziernik ginekolog używa raz na 3/4 miesiące przy mnie. nie za każdym razem. na szczęście

Arturowa ,dalej nie na?!
    Usg też mi robi za każdym razem razem z wziernikiem.

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem tak.. ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30e7a4ce4813.jpg

PrimaSort, Morisek28, Ajka, AnaAna, arturowa, Nymeria lubią tę wiadomość

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    powiem tak.. ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30e7a4ce4813.jpg
    Hihi ale bajer :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    psychicznie bym nie wyrobiła jakbym miała mieć co miesiąc wziernik :-D masakra jak ja to widzę to mi słabo
    Nom a mój lekarz jeszcze do tego komentuje "co Pani zawsze taka spięta" :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 14 cykl starań. W grudniu zaczynamy działać. Pójdę na jakiś monitoring. Nigdy nie byłam, czas najwyższy.

• Edziuuuuuuuunia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak czego spięta jak boli przecież!

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
    Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
    Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
  • kamka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki ja chce już koniec lutego!!

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:28

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

• arturowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:28

PrimaSort, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość

‹‹ 868 869 870 871 872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ