Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny! Tak się za Wami stesknilam, że mam wrażenie że całe wieki mnie tu nie było. No ale najpierw mąż miał tydzień wolnego więc zalatwialismy różne sprawy z bankami, lekarzami itd. musiał po prostu nadrobić wszystkie sprawy gdzie musi być osobiście. Później znowu się słabo czułam i nie siedziałam na necie. W sumie dalej jest średnio ale pomyślałam ze dam Wam znać. Byłam w poniedziałek na wizycie i wreszcie słyszałam serduszko i widziałam zarys mojego dziecka. Niby ok, ale lekarz twierdzi że dzieciątko jest za małe jak na ten wiek ciąży. Maleństwo ma 1,5 cm czyli około 8 tydzień a jak widzicie na suwaczku to się faktycznie nie zgadza z wiekiem ciazy. Mimi wszystko staram się myśleć pozytywnie. Z tej okazji pojechałam sobie później do Bonarki i zakupiłam jeansy ciążowe. Co prawda zapłaciłam 220zl ale kurdeeee jeszcze nigdy nie miałam tak wygodnych spodni. No i zmiescilam się w mniejszy rozmiar niż ostatnio więc baaardzo mi się podoba ta firma:) no to tak w skrócie:)
PrimaSort lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
O IN VITRO
http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/265619-informacja-zaplodnieniu-in-vitro-trafi-do-akt-urzedu-stanu-cywilnego-kto-bedzie-mial-do-niej-dostep
Czo oni wyprawiajo, te polityki5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Monikk, będzie dobrze ! Może miałaś owulację później ? Trzymam kciuki
Monikkk lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Morisek28 wrote:Nie wierze w to co czytam....
ja też nie..
może jeszcze kurwa stempelek na czole...Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Monikk podpisuję się pod słowami Moriska, jeszcze nadrobi i będzie wsio dobrze!
-
kr0pka wrote:ja też nie..
może jeszcze kurwa stempelek na czole...
Tatuaż, kr0pka, tatuaż
Przegli pałke z tym uszczęśliwianiem ludzi Przecież jak dziecko pójdzie do szkoły to takie pizdusie, jakie czasami się trafiają w urzędach mogą rozpuścić takie informacje "nieoficjalnie" a dzieci w szkołach są okrutne...
To można było inaczej rozwiązać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 16:08
Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Monikkk ja w tyg 7+6 miałam szkraba 6mm a już 10+2 31mm także to się bardzo szybko zmienia i na pewno nadrobi Ty masz 9+0 wiec w tydzień spokojnie może urosnąć około cm i nadrobić. Będzie dobrze
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To wtedy Morisku wystarczy żeby ciocia Zosia znała się z panią Krysią z USC i za godzinę cała rodzina wie jak poczęło się twoje dziecko.
Przynajmniej tak to sobie wyobrażam i nie chce mi się wierzyć że takie sytuacje nie będą miały miejsca
Ważko, widzę że u ciebie dziś równe 14 tygodni Po raz kolejny nie mogę się nadziwić jak ten czas szybko leciWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 16:20
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:No to nie wiem czy taki dobry. Monitoring to podstawa
-
Cześć! Mia ma już 3 zabki. Od listopada wracam do pracy.
Ja jestem za tym co Arturowa napisalas!
Człowiek nie powinien sie bawić w nie wiadomo jak silę wyższą! Nie nie nie!
Skoro nie można miec dzieci to nie!
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]