Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć! Mia ma już 3 zabki. Od listopada wracam do pracy.
Ja jestem za tym co Arturowa napisalas!
Człowiek nie powinien sie bawić w nie wiadomo jak silę wyższą! Nie nie nie!
Skoro nie można miec dzieci to nie!
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Mysz86 wrote:A w ogóle dostaliśmy dziś w pracy zaproszenie na wigilię pracową. Już. A ja już mam częściowo prezenty. Chyba jednak ucieszą mnie te święta.
Jezuuu to ja nawet nie myślalam jeszcze o prezentach gorzej, że z niecały miesiąc moj K ma 30 urodziny i też za cholere nie wiem co kupic.. chyba mu kupię 4ro litrowa butelkę whisky i tyle -
kr0pka wrote:Jezuuu to ja nawet nie myślalam jeszcze o prezentach gorzej, że z niecały miesiąc moj K ma 30 urodziny i też za cholere nie wiem co kupic.. chyba mu kupię 4ro litrowa butelkę whisky i tyle
Mój też ma urodziny za miesiąc. Mam już książkę i koszulkę z napisem "lubię winyle". Mam zamiar kupić jeszcze jakąś płytę winylową i whisky -
Czarny Kropek wrote:Cześć! Mia ma już 3 zabki. Od listopada wracam do pracy.
Ja mam nadziejè, że ty zrobisz światu tę przysługè i siè już wiecej nie rozmnożysz..Mysz86, Monikkk lubią tę wiadomość
-
Czarny Kropek wrote:Przepraszam za dubleposty
Jest taka funkcja jak "usuń" jakbyś nie zauważyla..PrimaSort lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Ja mam nadziejè, że ty zrobisz światu tę przysługè i siè już wiecej nie rozmnożysz..
Strasznie mnie wkurzył to, że skoro nie można mieć dzieci, to nie. Napisane zaraz po tym, że dziecko ma ileś tam zębów.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Mysza Ty się nawet nie przejmuj i nie denerwuj, my już znamy trolla i wiemy czego się spodziewać a Ty nie w temacie
ps takie osoby zawsze mają najwiecej do powiedzenia w sprawie nie swoich macic.. -
kr0pka wrote:Mysza Ty się nawet nie przejmuj i nie denerwuj, my już znamy trolla i wiemy czego się spodziewać a Ty nie w temacie
ps takie osoby zawsze mają najwiecej do powiedzenia w sprawie nie swoich macic..
No właśnie tak pomyślałam, że to jakiś troll, który wchodzi tu tylko po to, żeby wkurzać innych. -
o... widze że troll wrócił... nie rozumiem takich ludzi... a ja mam nadzieje że im sie nie uda tego wprowadzić w życie i nie bedzie tego wpisywania...
Czarny kropek skoro tak nie wolno ingerować to podpisz dla siebie i swojego dziecka DNAR i nie pozwól żeby ktoś się bawił w Boga...
Gdybyś jednak nie wiedziała co to :
DNAR (DNR; ang. Do Not (Attempt) Resuscitat(ion)) – deklaracja podpisywana przez pacjenta przed operacją w przypadku jego prośby o niepodejmowaniu przez lekarzy resuscytacji w momencie zatrzymania u niego krążenia krwi lub oddechu. W przypadku podpisania DNAR reanimacja nie jest podejmowana.kr0pka, ciri22, macduska lubią tę wiadomość
-
Dokladnie Kamka.. ja jestem za tym, żeby wszystkoe osoby rzucające tekstami o bawieniu sie w Boga to podpisaly a także w razie raka nie podejmowały leczenia, operacji ratujacych życie itp. To też bawienie siè w Boga
-
kr0pka wrote:Dokladnie Kamka.. ja jestem za tym, żeby wszystkoe osoby rzucające tekstami o bawieniu sie w Boga to podpisaly a także w razie raka nie podejmowały leczenia, operacji ratujacych życie itp. To też bawienie siè w Boga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 16:48
-
Kamka,błagam Cię.
Ja funkcjonuje jako dawca. Każdy kto skończył podstawówkę wię co to DNAR. popieram.
In vitro nigdy nie było mi ambiwalentne, tu chodzi o ŻYCIE.
Mam nadzieje że PiS zrobi w tym kraju porządek. Zaczną się rodzić dzieci z in vitro i co?! I skąd będziesz wiedzieć czy nie ma koligacji w adopcji zarodka?
Skąd wiesz że Twój syn nie spotyka się z własną kuzynką!
Nie mieszajmy się w naturę! Ona wie co robić
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:Hm nie też ciekawi czemu tak wcześnie wracasz do pracy. Co kieruje kobietami, które zostawiają takie maleństwo i idą do pracy. Brak pieniędzy, chęć robienia kariery, czy coś innego?
czasem kredyt... np koleżanka właśnie wraca po 6 miesiącach... chociaz nie chciała... no ale z obnizoną pesją nie dali by rady na dłuższą metę...Czarny Kropek lubi tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarny Kropek wrote:Cześć! Mia ma już 3 zabki. Od listopada wracam do pracy.