Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och jak ja uwielbiam tekst o jadzie.. oo tak... ostatnio dziwnie często go widzę.. bardzo popularny szczególnie wśród co niektórych mamuś. Jad, zazdrość itp.

A teraz dziewczęta zarządzam spokój.

Ps. Mam swoje nasiona konopii i białko konopi <yey>
    I nie, to nie ma thc :)

Ps. 2. Zapomniałyśmy sie kurde zapisać na terapię do Czarnego Kropka, może jakaś grupowa laski, co? Przecież ona nas ozdrowi i magicznie zajdziemy w ciążę

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Kropka...czytam Twój post...dochodzę o konopi....gęba się uśmiechnęła...i bum...zaraz sprostowanie ...;) a już myślałam, że szykujesz grunt pod finansowanie naszej partii :D

arturowa, Ajka lubią tę wiadomość

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Kurde Kropka...czytam Twój post...dochodzę o konopi....gęba się uśmiechnęła...i bum...zaraz sprostowanie ...;) a już myślałam, że szykujesz grunt pod finansowanie naszej partii :D

No niestety :P

Z tego co mi wiadomo to z tych jadalnych łuskanych to chyba nawet nic by nie wyrosło :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaagaaatka wrote:
    Primasort sporo tych badań a jak często to bywa odpowiedzi brak. Pewnie Cię to irytuje... ale na szczęście dużo takich przypadków i w końcu tak po prostu się udaje i tego tez Ci życzę :)
    Dziekuję kochana :-)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    No niestety :P

Z tego co mi wiadomo to z tych jadalnych łuskanych to chyba nawet nic by nie wyrosło :P

Nie wiem - nie znam się ) My próbowaliśmy wyhodować z nasionek z jedzenia papug - ale nie wyszło ;P

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tych raczsj też by nie wyszlo :D

Kurna.. jestem chyba zbyt ambitna.. uczę się od wczoraj do obrony.. mam odpowoedzi na wszysykie pytania, uczył się z tego cały moj rok i się obronił.. co robię ja? Opracowuję pytania na nowo stwierdzając, że a) tak się lepiej uczę, b)opracowanie jest po łebkach..
    Tiaa..

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku nad mlekkem nie myślałam, ja dodaję do płatków itp ale może i zz ciemawości zrobie. Choć w tej kwestii to jednak jestem leniwa bestia i wolę np takie migdałowe czy owsiane kupic niż robić.
    No i kupiłam jeszcze oprócz nasion bialko konopii.. tego nie próbowałam, zobaczyymy co za cudo

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarny kropek średni musi być z ciebie psycholog czy kij tam wie co skoro jesteś na tyle nienormalna żeby z uporem maniaka wracać na forum na którym cię nie chcą... sama potrzebujesz kogoś od głowy ;)

arturowa, Kena1983 lubią tę wiadomość

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    No z tych raczsj też by nie wyszlo :D

Kurna.. jestem chyba zbyt ambitna.. uczę się od wczoraj do obrony.. mam odpowoedzi na wszysykie pytania, uczył się z tego cały moj rok i się obronił.. co robię ja? Opracowuję pytania na nowo stwierdzając, że a) tak się lepiej uczę, b)opracowanie jest po łebkach..
    Tiaa..

Kropuś - miałam tak samo...:) wolałam sama jeszcze raz zrobić/przepisać notatki - wydawało mi się, że jestem wzrokowcem i tak szybciej się uczę...
    dopiero na podyplomówce kobita zrobiłam nam teścior jakiś i wyszło, że jestem typowym kinestetykiem :)

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko i córko! Zajrzałam tu na chwile, a tu akurat taka konwersacja;) Lepiej nie będę się wypowiadać, bo jak zwykle napiszę coś głupiego:D

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps.Kamka też bym chciała już luty:) Chociaż o dziwo ostatnio czas leci mi szybko:)

3277f92879.png

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris, mleko z konopi to jest pomysł! Haha Pewnie w Holandii już jest :D

3277f92879.png

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Kropuś - miałam tak samo...:) wolałam sama jeszcze raz zrobić/przepisać notatki - wydawało mi się, że jestem wzrokowcem i tak szybciej się uczę...
    dopiero na podyplomówce kobita zrobiłam nam teścior jakiś i wyszło, że jestem typowym kinestetykiem :)

No to nam w LO psycholog robił test i tylko potwierdził co wiedziałam czyli wzrokowiec :) i musze miec wszystko na kolorowo pozaznaczane wiec u mnie nauka na książkach z biblioteki nie wchodziła w grę

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Arturowa klaps na dupcie się Tobie należy za zwołanie go !!! :P

Nie widzę w ogóle postów D-dawnej, nie wiem czy pousuwała czy coś u mnie nie tak ;/

Monikk jeszcze chwila i będą prenatalne to się dowiesz, że z dzieckiem jest wszystko ok i nadrobił wielkość :D

W listopadówkach jest dziewczyna co będzie miała dziecko poczęte metodą IVF i się właśnie wypowiadała na ten temat, że mają "oznaczać" te dzieci, co za bzdura!

U mnie kolejny pracowity dzień zleciał, teraz siedzę czytam fora i zajadam ciasto cytrynowe z jabłkami od babci pychotka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 21:14

201511211678.png
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena, Kropka - A ja ucząc się do egzaminów na studia chodziłam (albo kołysałam się z książką w łapie) rytmicznie powtarzając... w książce wszystko co istotnie pozaznaczane na kolorowo...

Nie wiem czym jestem, ale tak sobie myślę wykorzystywałam wszystkie zmysły...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 21:29

2014... and so it begins...

👧 potworniaki jajników
    🧑 OAT, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe

IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
    2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia

2019 rozpoczecie procedury w OA

2020 ❤️ naturalny cud córeczka
    2023 ❤️ naturalny cud córeczka
    2026 💙 czekamy na synka

preg.png
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria, ja też Dawnej postów nie widzę, wszystkie wyedytowane i wyczyszczone :/
    D-dawna czemu to zrobiłaś ?

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jestem chora psychicznie :) i czuję się tak od sierpniowej klęski jak śmieć w Waszym wątku. W tym tygodniu jakoś szczególnie, a to nie robi dobrze mojej farmakoterapii. Więc nie będę się pchała, gdzie mnie nie chcą. A że nie lubię zostawiać spraw zawieszonych, wysadziłam swoje posty w kosmos ;) Ale w lutym usuwałam konto, więc aż tak źle nie jest tym razem. Po prostu jak się papatkam to z przytupem.

Jesteście zwartą grupą, ok, dopuściłyście mnie na małą chwilkę, fajnie było interweniować kilka razy w sprawie trolli, fajnie było się trochę pobujać razem, ale nie poczułam się jak jedna z Was :) Ot, end of story. Mówiłam, że ja niezbyt dobrze żyję w grupie. Podczytuję, kibicuje Wam wszystkim na różnych etapach starań, ciąż i innych historii. Ale po prostu... nie poczułam chemii. Poczułam wylanie mi kwasu na twarz, a skoro nie umiem określić, ile w tym moich nadinterpretacji, a ile faktycznej Waszej niechęci z powodu... nie wiem w sumie czego. A póki nie jestem stabilna, unikam środowisk, w których czuję się jak gówno, któremu nic się nie należy.

Chciałabym prosić, że jeśli macie jakiś kąśliwy komentarz odnośnie tego, co napisałam, żebyście go jednakowoż zachowały dla siebie :)

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh... no wariatka... ja Cie lubiłam (lubię) czytać... i nie widziałam żeby któraś z dziewczyn jakoś personalnie źle Ciebie potraktowała... ale na siłę Cię nie zatrzymam :(

201511211678.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna, czy ja ostatnio nie pytałam Cię - czy ktoś Ci ostatnio nakopał do tyłka?
    bo jeżeli nie - to namierzymy i wykonamy :)
    Chemia to nie wszystko - czasem człowiek się po prostu przyzwyczaja ;)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwierzaku....przecież wyrwałam włoska z cycka i ogoliłam nogi :D ?!

Nymeria lubi tę wiadomość

‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ