X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och jak ja uwielbiam tekst o jadzie.. oo tak... ostatnio dziwnie często go widzę.. bardzo popularny szczególnie wśród co niektórych mamuś. Jad, zazdrość itp.

A teraz dziewczęta zarządzam spokój.

Ps. Mam swoje nasiona konopii i białko konopi <yey>
    I nie, to nie ma thc :)

Ps. 2. Zapomniałyśmy sie kurde zapisać na terapię do Czarnego Kropka, może jakaś grupowa laski, co? Przecież ona nas ozdrowi i magicznie zajdziemy w ciążę

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Kropka...czytam Twój post...dochodzę o konopi....gęba się uśmiechnęła...i bum...zaraz sprostowanie ...;) a już myślałam, że szykujesz grunt pod finansowanie naszej partii :D

arturowa, Ajka lubią tę wiadomość

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Kurde Kropka...czytam Twój post...dochodzę o konopi....gęba się uśmiechnęła...i bum...zaraz sprostowanie ...;) a już myślałam, że szykujesz grunt pod finansowanie naszej partii :D

No niestety :P

Z tego co mi wiadomo to z tych jadalnych łuskanych to chyba nawet nic by nie wyrosło :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaagaaatka wrote:
    Primasort sporo tych badań a jak często to bywa odpowiedzi brak. Pewnie Cię to irytuje... ale na szczęście dużo takich przypadków i w końcu tak po prostu się udaje i tego tez Ci życzę :)
    Dziekuję kochana :-)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    No niestety :P

Z tego co mi wiadomo to z tych jadalnych łuskanych to chyba nawet nic by nie wyrosło :P

Nie wiem - nie znam się ) My próbowaliśmy wyhodować z nasionek z jedzenia papug - ale nie wyszło ;P

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tych raczsj też by nie wyszlo :D

Kurna.. jestem chyba zbyt ambitna.. uczę się od wczoraj do obrony.. mam odpowoedzi na wszysykie pytania, uczył się z tego cały moj rok i się obronił.. co robię ja? Opracowuję pytania na nowo stwierdzając, że a) tak się lepiej uczę, b)opracowanie jest po łebkach..
    Tiaa..

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku nad mlekkem nie myślałam, ja dodaję do płatków itp ale może i zz ciemawości zrobie. Choć w tej kwestii to jednak jestem leniwa bestia i wolę np takie migdałowe czy owsiane kupic niż robić.
    No i kupiłam jeszcze oprócz nasion bialko konopii.. tego nie próbowałam, zobaczyymy co za cudo

• aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarny kropek średni musi być z ciebie psycholog czy kij tam wie co skoro jesteś na tyle nienormalna żeby z uporem maniaka wracać na forum na którym cię nie chcą... sama potrzebujesz kogoś od głowy ;)

arturowa, Kena1983 lubią tę wiadomość

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    No z tych raczsj też by nie wyszlo :D

Kurna.. jestem chyba zbyt ambitna.. uczę się od wczoraj do obrony.. mam odpowoedzi na wszysykie pytania, uczył się z tego cały moj rok i się obronił.. co robię ja? Opracowuję pytania na nowo stwierdzając, że a) tak się lepiej uczę, b)opracowanie jest po łebkach..
    Tiaa..

Kropuś - miałam tak samo...:) wolałam sama jeszcze raz zrobić/przepisać notatki - wydawało mi się, że jestem wzrokowcem i tak szybciej się uczę...
    dopiero na podyplomówce kobita zrobiłam nam teścior jakiś i wyszło, że jestem typowym kinestetykiem :)

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko i córko! Zajrzałam tu na chwile, a tu akurat taka konwersacja;) Lepiej nie będę się wypowiadać, bo jak zwykle napiszę coś głupiego:D

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps.Kamka też bym chciała już luty:) Chociaż o dziwo ostatnio czas leci mi szybko:)

3277f92879.png

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris, mleko z konopi to jest pomysł! Haha Pewnie w Holandii już jest :D

3277f92879.png

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Kropuś - miałam tak samo...:) wolałam sama jeszcze raz zrobić/przepisać notatki - wydawało mi się, że jestem wzrokowcem i tak szybciej się uczę...
    dopiero na podyplomówce kobita zrobiłam nam teścior jakiś i wyszło, że jestem typowym kinestetykiem :)

No to nam w LO psycholog robił test i tylko potwierdził co wiedziałam czyli wzrokowiec :) i musze miec wszystko na kolorowo pozaznaczane wiec u mnie nauka na książkach z biblioteki nie wchodziła w grę

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Arturowa klaps na dupcie się Tobie należy za zwołanie go !!! :P

Nie widzę w ogóle postów D-dawnej, nie wiem czy pousuwała czy coś u mnie nie tak ;/

Monikk jeszcze chwila i będą prenatalne to się dowiesz, że z dzieckiem jest wszystko ok i nadrobił wielkość :D

W listopadówkach jest dziewczyna co będzie miała dziecko poczęte metodą IVF i się właśnie wypowiadała na ten temat, że mają "oznaczać" te dzieci, co za bzdura!

U mnie kolejny pracowity dzień zleciał, teraz siedzę czytam fora i zajadam ciasto cytrynowe z jabłkami od babci pychotka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 21:14

201511211678.png
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena, Kropka - A ja ucząc się do egzaminów na studia chodziłam (albo kołysałam się z książką w łapie) rytmicznie powtarzając... w książce wszystko co istotnie pozaznaczane na kolorowo...

Nie wiem czym jestem, ale tak sobie myślę wykorzystywałam wszystkie zmysły...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 21:29

2020 :)
    2023 :)
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria, ja też Dawnej postów nie widzę, wszystkie wyedytowane i wyczyszczone :/
    D-dawna czemu to zrobiłaś ?

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jestem chora psychicznie :) i czuję się tak od sierpniowej klęski jak śmieć w Waszym wątku. W tym tygodniu jakoś szczególnie, a to nie robi dobrze mojej farmakoterapii. Więc nie będę się pchała, gdzie mnie nie chcą. A że nie lubię zostawiać spraw zawieszonych, wysadziłam swoje posty w kosmos ;) Ale w lutym usuwałam konto, więc aż tak źle nie jest tym razem. Po prostu jak się papatkam to z przytupem.

Jesteście zwartą grupą, ok, dopuściłyście mnie na małą chwilkę, fajnie było interweniować kilka razy w sprawie trolli, fajnie było się trochę pobujać razem, ale nie poczułam się jak jedna z Was :) Ot, end of story. Mówiłam, że ja niezbyt dobrze żyję w grupie. Podczytuję, kibicuje Wam wszystkim na różnych etapach starań, ciąż i innych historii. Ale po prostu... nie poczułam chemii. Poczułam wylanie mi kwasu na twarz, a skoro nie umiem określić, ile w tym moich nadinterpretacji, a ile faktycznej Waszej niechęci z powodu... nie wiem w sumie czego. A póki nie jestem stabilna, unikam środowisk, w których czuję się jak gówno, któremu nic się nie należy.

Chciałabym prosić, że jeśli macie jakiś kąśliwy komentarz odnośnie tego, co napisałam, żebyście go jednakowoż zachowały dla siebie :)

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh... no wariatka... ja Cie lubiłam (lubię) czytać... i nie widziałam żeby któraś z dziewczyn jakoś personalnie źle Ciebie potraktowała... ale na siłę Cię nie zatrzymam :(

201511211678.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna, czy ja ostatnio nie pytałam Cię - czy ktoś Ci ostatnio nakopał do tyłka?
    bo jeżeli nie - to namierzymy i wykonamy :)
    Chemia to nie wszystko - czasem człowiek się po prostu przyzwyczaja ;)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwierzaku....przecież wyrwałam włoska z cycka i ogoliłam nogi :D ?!

Nymeria lubi tę wiadomość

‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ