Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:30
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Kena1983 wrote:Nie wiem - nie znam się ) My próbowaliśmy wyhodować z nasionek z jedzenia papug - ale nie wyszło ;P
A nam wyrosly i to spore krzaczki hhehe ale bez mocy :p
Co do klopka. Ja nie czytam jej postów wam teZ radze
Kropka ja nie mam tak latwo nie mam pytan. Jedna ksiazka (oczywiscie in english) 350 str i druga jakas.po polsku ale ogólnie obowiązuje nas przyslowiowe "wszystko" zaraz idziemy spac. Pomagalam mężowi przy fakturach i nam zeszlo. Jakis sexik maly jeszcze i czekanko na testowanko :p
P.s czy was też czasem boli szyjka . macicy jak tam gmeracie zeby zbadać wysokość itp? -
No to u mnie tradycyjnie bez zmian - I - chociaż ćwierci cienia cienia brak
-
nick nieaktualny
-
Hej. A u mnie Zmieniony termin owu i jestem 3dpo mam w domu 3 testy i chce zostawic je na 12,13 i 14 dpo bo 15 będzie @. Więc proszę Kenusie o wpisanie na listę na 31.10
-
nick nieaktualnyKlaudia,u mnie dziś 4dpo, też myślę o 31.10, albo nawet 1.11:)Tylko że ostatnio moja faza lutealna trwała 19 dni:( Zawsze się zastanawiam czy w takim wypadku robi się test właśnie w dniu spodziewanej miesiączki czy można już szybciej... Bo właściwie dłuższa faza lutealna nie oznacza chyba dłuższej implantacji zarodka?
-
nick nieaktualny
-
Hello!
Moris, nie co prawda w jakiej kondycji jest babcia, ale ja proponowałabym przygotować jakieś leki uspakajające dla niej...
Myślałam, w nocy, że umieram...takiego bólu żołądka już dawno nie doświadczyłam...
i tylko 2 krokiety zjedzone...masakra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 09:48
-
Moris a ja bym do babci zadzwoniła i jej powiedziała! i niech dzwoni do tego zakładu ze maja nie słuchaj tej glupiej pizdy! to jest pomnik jej meza a nie tej pojebuski!
-
Teściowe są masakryczne, moja mama taka nie jest!!! za to teściowa... ciągle tylko no kiedy kiedy, bierzcie sie do roboty, ja chce dziewczynke, żeby tylko dziewczynka była i tak ciągle aż płakac mi się czsem chce! Mój mąż oczywiście jej nagada a ta dalej swoje, dziwny typ!
Więc dobrze Morisku Twój facet pomyślał, najlepiej być z daleka i dziecko od czasu do czasu pokazać
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:30
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
arturowa wrote:Hej,
Dziewczyny wiecie jaka jest najlepsza teściowa-taka na 102.
No jak się ma taką teściową jak Morisek to na pewno
Boże co za babaPrimaSort lubi tę wiadomość