Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:30
kr0pka, Morisek28 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
dzwoniłam do dziekanatu. antyplagiat OK;
obrony miedzy 3-6 listopada.... o ja PIERDOLĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ przeciez ja sie nie naucze, o kurwa kurwa kurwa o nieeeee nieeeee, aaaaaaaa nieeeee..
Nymeria lubi tę wiadomość
-
Heloł

Moris Twoja teściowa to doskonały materiał na scenariusz kabaretu! Nie myślałaś, żeby sprzedać kilka pomysłów? Dobry kabaret zajebiście mógłby przedstawić jej perypetie:D Odcinek nr 1 " Wybielony odbyt" hahaha
Kr0pka- nauczysz się, przecież wiadomo, że dasz radę i obronisz się na 5:)
ps. I Ty Klaudia też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:27
-
nick nieaktualny
-
dobra.. Laski mój K uwielbia whisky i Gwiezdne wojny
lepiej kupić tylko to: https://www.smaczajama.pl/sklep/pl/p/Whiskey-Jack-Daniels-3l-kolyska-hustawka/1969
czy to
https://www.etsy.com/listing/172123119/star-wars-all-black-darth-vader?ref=listing-shop-header-1
i to:
https://www.smaczajama.pl/sklep/pl/p/Chivas-Regal-18-YO-Scotch-Whisky-Gold-Signature-0,7-l/1949
tylko kurde nie jestem pewna czy nie mamy tego Chiviasa ale to juz w domu sprawdzę -
Dziewczyny nie martwcie się obroną. Więcej stresu niż to warte a i tak każdy się obrania. Ok znam jeden przypadek który się nie obronił ale tylko dlatego że nie znał gość tematu swojej pracy bo zlecił komuś napisanie.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Klaudia, Kropka ... POWODZENIA!!!
2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 OAT, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 💙 czekamy na synka

-
Dziewczyny - tylko bez paniki - obrona to formalność
Jestem pewna, że dacie radę 
ja mam ciąg dalszy problemów z żołądkiem...i przestaje mi się to podobać...
Pół dnia spędziłam na kolejnej porcji stroików - jeszcze tylko dwa do wykończenia i jeden do stworzenia i luz. Aaaa zapomniałam - jutro jadę na obchody 110 lat ZNP
Co prawda do związków zapisałam się już jakiś czas temu - ale stwierdziłam, że trzeba zacząć "wyrabiać sobie plecy" 
Później weekend na prawdziwej wsi...
-
Kena uwielbiam tą Twoją "prawdziwą wieś "

Kropka, Klaudia zgadzam się z przedmowczynia - obrona to pikuś
Kena1983, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:31
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:31
Starania od czerwca 2014.

kolo 16 moze juz bede w domu i powiem co i jak