Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesć PrimaSort i powodzenia witamy w naszych szeregach
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:Cześć Prima Sort:) kiedy testuujesz?
Testuję z niecierpliwości cały czas hehe wiem, wiem to niepoważne! Ale...
W zeszły poniedziałek byłam u ginekologa i powiedział ze pęcherzyk ma 18 mm i owulacja powinna być w środę lub czwartek. Ovufriend owulację wykazało w czwartek. Nie mierzę temperatury. Stosowałam w tym cyklu testy owulacyjne.
We wtorek mam termin @
Dzisiaj chyba 6 dzień po owulacji. Piersi miękkie, objawów brak lecz nadzieja umiera ostatnia to też codziennie będę testowała -
Cześć dziewczyny, a ja mogę dołączyć?☺
Za mną 4 cykl starań i nie mogę się już doczekać na testy ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 13:55
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
Mam nadzieję że nie jesteście kolejnym wcieleniem CzarnegoKropka/CzarnejKropkiPrimaSort lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Prima Sort miałaś ovu tak jak ja ☺
U mnie system wskazał 14.10 ☺
Zauważyłam ból jajników a u Ciebie nic się nie dzieje?PrimaSort lubi tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
-
Taki nasz znajomy troll. Ale nie masz się czym przejmować, rozgość się i pisz
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyEdziuuuuuuuunia wrote:Prima Sort miałaś ovu tak jak ja ☺
U mnie system wskazał 14.10 ☺
Zauważyłam ból jajników a u Ciebie nic się nie dzieje?
Dzisiaj takie uczucie jajników ale nie ból tylko uczucie jakby ktoś dzień wcześniej mnie skopał no takie głupie porównanie ale nic innego do głowy mi nie przychodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Nie ja miałam dzień później - 15.10
Dzisiaj takie uczucie jajników ale nie ból tylko uczucie jakby ktoś dzień wcześniej mnie skopał no takie głupie porównanie ale nic innego do głowy mi nie przychodzi -
dokladnie, trole nie sa tu mile widziane i sa na bierzaco usuwane heh czas do pracy, dobrze ze tylko 4 godzinki.
-
Nie aż taki silny ale kłuje. Oby to dobrze wróźyło ☺
Ja nowa jestem więc nie znam się jeszcze za bardzo i nie wiem jak szukać wykresów
04.12.2015 [*] 7tc