Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
eunice. wrote:Z tym, że ja ciągle nie mam karty ciąży. Jeśli będzie mocny ból to pewnie zareaguję. Ale teraz boli tak niedokuczliwie, bardziej psychika mnie boli jak to poczuję, bo już się zaraz boję. Ale sam ból to takie jakby tylko ciągnięcie w podbrzuszu, momentami promieniuje mi dziwnie na talię, czasem pod żebra.
-
Moris co się stało??!
-
Moris jakie porzadki?! odpoczelabys w koncu!
a co do tej Twojej pozal sie boze szefowej, moze jakas opinie by jej w necie wystawil jezeli jest jakas strona internetowa albo cos? -
ello!
ja obudziłam się z gastrofazą...to pewnie po wczorajszym kiszeniu kapusty...nabijaliśmy się z małżem, że z każdym rokiem robimy to co raz później...ale to nic - grunt by do wigilii była gotowa
ale i tak nic nie pobije mojego brata, który wziął od nas słoik zeszłorocznej i wywalił bo stwierdził, że jakieś żyjątka w niej są....a ja tylko dodałam odrobinę kminku, który trochę napęczniał i faktycznie wygląda jak robaczki
udało mi się wysłać ojca po świeże bułki...i wciągnęłam dwie jeszcze ciepłe kajzerki z twarożkiem + szczypiorek...mniam...
chwila odpoczynku przed ogarnianiem domu...na 16.00 msza za dziadków...a później jazda na prawdziwą wieś...stało się niemożliwe - teściowa dzwoniła...i mówi, że ma dobrą wódkę...więc jadymy...
dzikus się jakiś ze mnie zrobił-na ogół ostatki spędzaliśmy ze znajomymi, ale jakoś teraz nie mam ochoty...
-
nick nieaktualny
-
Hejka! Ja pije herbate i zmykam ogarniac sie w nowej szafie a w miedzyczasie bede pomagac skladac meble w kuchni. Moze w koncu pozbede sie pudelek i kartonow
Kenuś jaki ty masz ladny wykresik. Mowisz ze nie ma szans na kropka wiec jak tu wogole sugerowac sie tymi wykresami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 08:57
-
No wlasnie Kena, fajny, a kiedy termin @?
a mnie sie ostatnio snia takie pierdoly ze nie moge, po pierwsze snil mi sie moj byly, ja nie wiem co on chce ode mnie;p no a do tego 2 razy ciazowe sny, w jednym wychodza mi zajebiscie tluste krechy na testach a w drugim wkurzam sie ze swedza i bola mnie cycki ;p
w ogole tak mnie ten brzuch wczoraj bolal ze myslalam ze ocipieje, z lewej strony (tam chyba byla owu) bolalo caly czas i co jakis czas prawa strona, nie byl to jakis mocny bol ale denerwowal -
a mi w ogole, nie chce sie isc na te andrzejki, nie wiem, jakos tak domowkowo-lubny typ ze mnie;p pewnie wypije pare drinkow i bedzie git, albo moze lepiej winko? wiem, ze za duzo nie bede pic po 1 wiadomo czemu po 2 jutro bede jechac autem. i kurka nie wiem o ktorej wrocimy i czy rano zmierze temp ech:D