Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
madlenka wrote:Owu???
Noo niby tak, ale 8dc?? Jak zawsze miałam 13-15? Właśnie o to mi chodzi.. dlatego też rano pisałam do Moriska czy ta cała Ashwagandha może przyspieszyć bo jest to dla mnie co najmniej dziwne -
nick nieaktualnyHej kobietki.
Ja już po wizycie u gina maluszek zdrowy, ja też wyniki ok. Płci dalej nie znamy, bo nie była lekarka pewna. Dziecko ułożone jest miednicowo i nie jest pewna co tam widziała. Wiec czekamy do prenatalnych 14.12.
No i od jutra do 05.01 jestem na L-4Nymeria, aaagaaatka, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eunice no nie wiem czy bym tyle czekała. Może podejdź na IP i coś sciemnij ze Cię brzuch boli. Nie daj Boże jakby była pozamaciczna (czasem normalnie w jamie macicy jest właśnie mały pęcherzyk tzw pęcherzyk rzekomy) to takie czekanie może być niebezpieczne. Myślę że wtedy miałabyś jakieś bóle ale lepiej jednak dmuchać na zimne. Nie mam w intencji straszenia Cie bo mam nadzieję że w ogóle będzie wszystko ok, ale tak mi teraz przyszło do głowy.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:Klaudia ja też nic a nic nie mówię :p a szpikowalas męża flegamina?
szpikowałam, cala butelke wsunal heheunice. wrote:Klaudia ja też tu nie wytrzymam z czekaniem na Twojego testa, nie funduj mi tyle stresu, już mam dosyć ze swoim czekaniem:P
A sporo laboratoriów jest czynne w soboty, ja w ALABIE jak robię w sobotę rano to do południa wynik online:)
eunice ja bym pojechala do lekarza na Twoim miejscu.
co do bety, postanowilam nie robic poki II nie zobacze a jutro nie zobacze bo nie mam testu;p a poza tym nie wiem gdzie tu jest alab -
nick nieaktualny
-
No jak chcesz. Jesteś w ciąży wiec powinni Cię poważnie potraktować, mają taki obowiązek! Gdyby Cię bolało mocniej to nie zwlekaj proszę Cię.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnySorry ze sie wtrace. Ja w 6 tygodniu mialam nagle plamienie w ciazy niby nie obfite ale sie wystraszylam bo 3 dni wczesniej mialam wypadek na rowerze. Pojechalam bez karty ciazy (karte dopiero w 12tygodniu dostalam) ale zrobili od razu i bez gadania usg wiec mysle ze u Ciebie tym bardziej by zrobili. I trzymam kciuki za pomyslny koniec
-
Eunice, jedz może. A przynajmniej obiecaj, że pojedziesz tak jak Aaagaatka napisała jak zacznie bardziej.
Niestety nasza cudna służba zdriwia jest jaka jest, nie oszukujmy się.. kobiety w ciąży zaawansowanej jak są czasem traktowane..
Pytanie tylko, czy nie narobią Eunice więcej stresu i krzywdy.. Twój lejarz wie jaka jeat sytuacja, czekacie. Pytanie jak na Twoją sytuację zareagują na IP, czasem mam wrażenie, że tacy bezduszni tam pracują, żeby nie potraktowali Cie jakbyś była na straconej pozycji i żebyś się nie zestresowała.. :* ale mimo wszystko lepiej chyba jechać.