Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisku zapomniałam napisac, nie wiem jeszcze w sumie chyba po prostu pogadam z K. co myśli może jednak woli cos innego
Ajka to kiedy moge wpadać na parapetowe?
Monikk będzie dobrzeMonikkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonikkk będzie dobrze ja też miałam takie schizy (teraz już mniej) i widzisz u mnie już połówka. Bądź dobrej myśli to pomoże Tobie mi maluszkowi.
Ajka ake pomysl jak skończycie to jakie piękne mieszkanko będziecie mieli. W sam raz dla dzieciątka.
Dziewczyny za Was wszystkie mocno trzymam kciuki. Wiem, że się Wam uda.Monikkk lubi tę wiadomość
-
No Klaudia
Ale nic nie mówię jeszcze tylko się e troszkę zacieszamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 07:49
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Nie e, nie bede robic z resztą nie mam heheee czuje sie taka wolna!
zrobie moze ale to moze w poniedzialek bardziej sie sklaniam ku wtorkowi a najlepiej sroda bo wtedy juz raczej na pewno powinien byc @. zobacze do niedzieli jakie beda temperatury, jak bedzie jakos ladnie to moze poniedzialek ale nie wiem:)
Co Nymeria chcesz juz wiedziec czy synowa w drodze?Nymeria lubi tę wiadomość
-
w ogóle serio, jak nie mam testow to nawet lepiej mi sie spi, nie wstaje rano z dylematem i nie zasypiam myslac testowac czy nie? ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 08:48
-
Klaudia, kibicuję!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/604eeaec154c.jpg
Morisku powodzenia dziś
I mam do Ciebie pytanie: orientujesz się czy Ashwagandha może przyspieszyć owulację?Klaudia N., Nymeria lubią tę wiadomość
-
hahah Moris, z okazji dzisiejszego starcia z szefową!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f6831144243.jpg
ale mam glupawke dzisiaj:D
musze wziac sie do roboty, mezowi koszule garniak itp wyprac bo jutro andrzejki:)kr0pka, Nymeria, aaagaaatka, monia30 lubią tę wiadomość
-
Taaak jestem spragniona jakiejś nowej fasoli u was a najlepiej ze trzech
Ostatnio jestem spragniona wiedzy, po Narodzeniu dziecka tyle rzeczy trzeba załatwić że tylko dzwonię i ogarniam to. I dodatkowo wiedza o rosnącej synowej bardzo mnie by uspokoiła ale widzę cierpliwość trzeba ćwiczyć, więc czekam ale mam nadzieję że tylko do pon
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 10:43
-
nick nieaktualnyJa testuję w mikołajki...to będzie 29 dc. Ten jest całkiem inny. 13dc bolał mnie przez cały dzień jajnik. Jak nigdy...następnego dnia temperatura poszła do góry wysoko! I to nie tak jak zawsze w moim przypadku, tylko z 36,3 na 37,3. W szoku jestem, gdyż podobny skok temp. miałam dopiero trzeci raz w 2015 a jajcor nadal jak bolał tak boli.