Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aagaatka z wykresu,w komentarzach napisała i usunęła konto
-
Madlenka ciężko wierzyć że jakiś w tym jest. Na pewno czegoś nas takie ciężkie sytuacje uczą, ale chyba wolałabym pozostać głupia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 22:29
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Zgadzam sie z toba. Ucza nas czegos z pewnoscia ale tym bardziej ciezko to zrozumiec. U mnie 15 cykl, myslam ze czegos mnie to nauczylo. Ale znow wpatruje sie w ten glupi wykres i mam zly humor bo temp spadla. Jeszcze nigdy nie mialam tak, zeby do tej pory byla tak niska. Wiec moze tej owulacji wcale nie bylo.
-
Morwa też?
Echh.. życie jest chujowe, serio.. -
dzień dobry albo nie bo sie nie wyspałam... mój za bardzo nagrzał w domu i najchetniej bym wszystkie okna pootwierała na co on mi je zamykał żeby nie nie zawialo... eh... coraz ciężej widze te nocki...
niecierpliwa-dominika lubi tę wiadomość
-
Ja pierdziele:/ zycie to suka nie ma co.
Madlenka nie przejmuj sie wykresem. Jedna dziewczyna z watku ostatni podmuch byla u gina na monitoringu i dr stwierdzil ze cyll bezowulacyjny a ona zaszla heh -
Kurde przydałoby sie jakos wytrzymac zeby tylko kase dostac a potem spierdzirlac od tej suki
Moj teZ na czarno robi ale wyplata zawsze o czasie i bez gnojenia ich... -
Eunice powiem Ci to co kiedyś powiedziała moja siostra "Musisz wierzyć,musisz mieć nadzieję, że z maluszkiem będzie dobrze bo kto jak nie mama ma wierzyć w swoje dziecko"
madlenka, niecierpliwa-dominika, Morisek28, Nymeria, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
jezuuu jak ja lubie robic zakupy na glodnego stwierdzilam ze mam ochote na:
- krokiety z pieczarkami
- sledziki obsmazane w zalewie
- paczki
- serek wiejski z jagodami
-krem tortowy o smaku truskawkowym
-goraca czekolade
kupilam wszystko:DWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 12:10
-
aaa haha jeb*am xD weszłam na horoskop i napisane jest :
Szczególnie dla Panien z końca sierpnia duże prawdopodobieństwo wpadki!
nie wiem do konca o jaka wpadkę im chodzi, ale urodziłam sie 30 sierpnia;pNymeria lubi tę wiadomość