Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisku współczuję z powody psa, też zapomniałam napisać
Ale się wkurwiłam.. na zrzutce pojawiła się zbiórka na in - vitro. Poczytałam niektóre komentarze na fb na profilu zrzutki to brak mi słów.. i jedna baba mi jeszcze epopeje na priv wysłała jak to takie coś jest bezczelne, oni jak się z mężem starali to ile kasy SAMI wydali na prowadzenie ciąży, nie prosili obcych ludzi tylko ratowali się kredytami, chwilówkami, że jest po operacji na otwartym sercu, że ciąże obydwie zagrożone, że spisywali na straty..
Że 2,5 roku się starali, to mało, ludzie się dłużej starają.
Kurwa, chyba sobie nei zdaje sprawy ile ma szczęścia, ciąże mimo wszystkich problemów donoszone, zdrowe dzieci, ona żyje, bo i ją musieli ratować. Ale wszystko się skończyło dobrze. Takie małe rozumki nigdy nie pojmą chyba jak to jest jak się słyszy, że in - vitro to jedyna szansa.. że są w stanie schować dumę do kieszeni i prosić o pomoc.. G
rrrrrrrrrrrrr.. ja też jej taką epopeję wysmarowałam w odpowiedzi, że po przeklejeniu do worda zajęła prawie 2 pełne strony.. -
Morisek28 wrote:Ehhh już pies zasnął
tulę Morisku ale przynajmniej już nie cierpiMorisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Wiecie co chyba sprawa z praca sama sie rozwiąże.
dzwoniła szefowa i mowila ze niestety dostanie kase za 8 hpracy a nie 12 i ze musimy powaznie pogadac jutro bo ona nie toleruje chorobowego nie uznaje zwolnień itd
Nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę takie coś...
Przykro mi z powodu pieselka
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek28 wrote:Agatka nawet mi nie mów. Gorzej jak mi w ogóle nie zaplaci. Wtedy jestem,w czarnej dupie bo na czarnucha robilam. Nie mialam,umowy.
kurwa mac a już raz mialam identyczna sytuację.
to,malo mi nauczka taka.
jaka ja glupia jestem.
-
kurwa! Znowu mnie wrobili w inwentaryzacje w firmie, tym razem magazynów i produkcji w toku.. kurwa mać...
-
Ech Moris Ty to masz pecha A piesek pewnie teraz jest szczesliwy i biega za tęczowym mostem.
Eunice oby się jednak udalo!
zle sie czuje:/ te serce mnie pobolewa co jakis czas takie uklucia w okolicy mostka:/ -
w sumie nie wiem pierwszy raz tak mam zeby tak dlugo mi sie robilo, w czerwcu mialam ekg i bylo ok aczkolwiek doktorka stwierdzila ze troche szybko bije mi te serce.
-
zobacze co sie bedzie dzialo i chyba pojde bo z nadgarstkiem tez mam problem ale nie chce mi sie z tym isc bo to bedzie oznaczalo pojscie do ortopedy ktory znajac zycie wcisnie mi masc;/
-
Morisek jakby ta baba nie chciała Ci za wszystko zapłacić to postraszyłabym ją kontrolą z PIP, ZUS. Chociaż z drugiej strony "Osoba zatrudniona na czarno może zostać ukarana również grzywną wysokości od 500 zł zgodnie z ustawą o promocji zatrudnienia w instytucjach rynku pracy. Może się to zdarzyć podczas kontroli inspekcji pracy z zakładzie – inspektorzy mogą skierować zapytanie do urzędu pracy, czy pracownik pracujący na czarno, nie widnieje w jego rejestrze." więc tu trochę dupa, ale zawsze można anonimowy donosik zrobić
-
Hej. Przetrwalam dzisiejszy dzien. Wracam do domu. Moris co za suka z niej. Co to sie dzieje w tych robotach. Szefostwo mysli ze mu wszystko wolno. Nasza nauczyla sie ostatnio drzec jape. Klaudia moze w koncu u nas bedzie dobrze bo chyba i u mnie 3 faza wyzszych temp, ale nie wiem czy dobrze to ogarniam.
-
A w ogóle.. PrimaSort poroniła