Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyByło już widać ale lekarz stwierdził że ciąża obumarla, miałam już skierowanie na lyzeczkowanie ale kazał mi jeszcze poczekać tydzień i okazało się że ciąża wcale nie obumarla i zaczęła się rozwijać.
Jeszcze wszystko może być dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 20:48
-
Nymeria gratuluję Eunice cuda się zdarzają, mam nadzieje ze Ciebie on dosięgnie Morisek tytanie pracy oby Ci zapłacili, jak nie to naslij na nich teściową :p
Nymeria lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Jesteśmy w domu
Eunice trzymam kciuki
Dominika sexy były w śluz to jest szansa że doczekają się jajeczka, oby się udało
Działać kobiety bo trzeba nam fasolki jakiejś bo dawno nie było!!
Ale mi dziwnie teraz tu ani się nie staram, ani w ciąży nie jestem -
Moris ale Ty walcz o kasę Słońce.. naślij na nich PIP czy co, przecież no bez jaj, tak nei moze być
-
Ello!
Moris, moje Ty biedaczysko...kuruj się....
Madlenka, dajmy jeszcze szansę tej Twojej tempce...
Nymeria, a może zaczniesz się lada moment starać o rodzeństwo dla Matiego
Klaudia, ładny skok...
Ja dzięki progesteronowi przechodzę druga młodość....trądziku młodzieńczego dostałam qrwa...pryszcz na pryszczu...jak za nastolatki....
-
Może Ty niskotemperaturowiec jesteś... i tak trzymam kciuki
Klaudia, u nas już drugi dzień śniegowy - co prawda jest go niewiele, ale i tak zima standardowo zaskoczyła drogowców - do pracy dojeżdża się ślizgiem...drugi dzień nie dobiłam nawet do 40 km/h...
kumpel w drodze do pracy wpadł poślizg...jemu się nic nie stało na szczęście, płot stoi dalej...ale auto skasowane...
ok, zmykam...pewnie dopiero wieczorem znów zajrzę na internety... -
a ja jakie mam nie raz temperatury? srednia temp do owu to okolo 36,20 u mnie:D nie raz mam 35 cos heh i chyba tylko raz od kiedy wykres prowadze mialam powyzej 37, 37,04 bodajze:)
-
Cześć dziewczyny, wracam właśnie z ZUS i stwierdzili jednak, że należy mi się tę L4.
Klaudia jak ja miałam taki skok to to był ten szczęśliwy cykl taki skok może świadczyć o implantacji zarodka więc trzymam kciuki.
Morski jeżeli chodzi o moje samopoczucie to różnie - sobota była straszna wylam, plakalam, wylam i byłam na urodzinach siostrzeńca gdzie był 2 miesięczny maluszek... -
fufcik mam nadzieje, ze cos w tym jest... moglabys mi dac linka do tego wykresu?
co do Twojego samopoczucia, nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazic co mozesz czuc -
Heloł, gratuluje naszej rozpakowanej oby maluch zdrowo rósł!
U mnie po eurythyoxie 25 tsh trochę spadło, obecny wynik 2,3 więc teraz mam przepisany euthyrox 50 żeby jeszcze bardziej zbić. W cyklu, który niestety zbliża się wielkimi krokami mam zacząć brać clostilbegyt, czy któraś z Was miała z nim do czynienia? Mam go brać od 3 do 7dc. Czy w tym czasie jakoś wspomagać przyrost endometrium?Nymeria lubi tę wiadomość
-
Klaudia mam nadzieję, że wejdzie ten link https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
Powtarzam sobie codziennie, że muszę dać radę, żyć dalej walczyć o kolejne dziecko i w końcu muszę być szczęśliwa żeby maluszek chciał do mnie wrócić na szczęście mam cudownego męża, który zawsze jest wsparciem. -
Fufcik jak chcesz komus link do swojego wykresu wstawic to musisz wejsc w ustawienia albo pod wykresem udostepnij czy jakos tak:) ale juz widzialam, u Ciebie to było skoczysko o 0,70 a u mnie o polowe mniej, ale kto wie kto wie:) Fajnie by było jakaby się teraz udało, wakacje byłyby w trójkę a ja miałabym więcej czasu dla maluszka bo miałabym wolne ale wiadomo, planować sobie mozna heh
-
wlasnie sie skapnelam ze juz napisalam Ci ze znalazlam link wczesniej, ale napisalam to na innym watku hah mistrz:D
lece do pracy, dzisiaj wyjatkowo duzo bo 5 godzin koncze dopiero o 19;15 -
a ja już mam dość tych wszystkich cudnych luxmedowych lekarzy, zapisałam się do Medicoveru do swojego Świrskiego.. zobaczymy co on powie. wizyta 12dc to może i coś się podejrzy co w trawie piszczy chyba zapiszę się tez w końcu na NFZ na Starynkiewicza.. jak w tym cyklu się nie uda to pora to albo olać albo zacząć jakieś konkretne działania
Rafaello ja nigdy clostilbegyt nie brałam więc nie pomogę
Fufcik tulę :* mam nadzieję, że na serio ten los się niedługo odwróci i przyszłe święta będziesz już spędzać z dzieckiem na ręku
Edit: tak generalnie to by się przydało żebyśmy wszystkie przyszłe święta już spędzały z dzieckiem, ewentualnie w dwupaku chociaż..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 14:31