Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
.
http://drugastronaduszy.blog.pl/2012/05/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:52
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
to jest plan następne swieta z dziećmi przy sercu albo w lozeczku:p aczkolwiek dobrze by bylo trochu szybciej. Zesikalabym sie ze szczęścia jakbyśmy mogli w święta taka eiadomosc przekazac rodzinie:)
-
Klaudia N. wrote:to jest plan następne swieta z dziećmi przy sercu albo w lozeczku:p aczkolwiek dobrze by bylo trochu szybciej. Zesikalabym sie ze szczęścia jakbyśmy mogli w święta taka eiadomosc przekazac rodzinie:)
-
To Wam napisze czy sie posikam czy nie koniecznie heh jeszcze tydzien niewiadomej:)
Mam pytanie do Was. Czy kajzerki i pomidorki koktajlowe wzdymaja? Bo w sumie zaznaczylam na wykresie ale sama nie wiem? Bo jak sie fasolki najem to wiem dlaczego balon a teraz nie:) i caly dzien mnie cos brzuch gniecie:/ -
nick nieaktualny
-
niecierpliwa-dominika wrote:Klaudia kiedy termin @? I kiedy testujesz?
Moj wykres jest śmieszny heh trzeci raz faza wyższych temperatur :p -
AAA Morisku ja myślałam, ze Ty się w ogóle zwolniłaś z pracy, źle zrozumiałam
-
Morisek28 wrote:Jutro weterynarza przychodzi uspac psa
tak,ja dalej na wojennej ścieżce i dalej u rodzicow.
K.za wszelką cenę chce żebyśmy podeszli do adopcji zarodka.
jeszcze jak wyczytał ze mi przysługuje inseminacją refundowana to,juz w ogóle sie podjaral. Tylko ze inseminacja mi,nic,nie da.
kurde mam taka grypę jelitową ze chyba zamieszkam w wc
ja brałam clo
Morisek to może coś podpowiesz z tym clo? Kiedy najlepiej robić monitoring? Planuję brać clo od 3 do 7 dc. Podobno clo upośledza śluz i endometrium słabiej rośnie. -
Aaaa Moris zapomniałam napisac, przykro mi z powodu psiaka, wiem jak to jest gdy traci sie czworonożnego przyjaciela:( to ten piesek co nie widzi tak?
-
Hej...
Klaudia, ładnie to wygląda tfu tfu...
Moris, przykro mi z powodu psiaka...ale to chyba dobre rozwiązanie...
Miałam wczoraj wieczorem zaglądnąć, ale przez brata mam wycięte 3h z życia...
podesłał link do metal covera Adele - Hello - niejakiego Norwega Leo Moracchioli...i rozpłynęłam się...
mam nowego idola Do tej pory mym mistrzem przeróbek był Cezik - ale normalnie konkurencja mu się przez przypadek znalazła...