Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Zmylam sie wczesniej a maz zostal jeszcze. Katorga dla mnie to spotkanie. Kokezanka latala co chwile do malego, kolega polewal. I non stop pytania i sugestie ze teraz nasza kolej. Takze tego ... Poza tym nie mam ze soba termometru i nie sprawdze temp jutro
Klaudia a tobie jak ladnie powoli rosnie.
-
witam ponownie
Moris, to se tak ne da...co to, qrwa mać, za przestrzeganie przepisów bhp...cieszę się, że "masz pracę", ale nie w takich warunkach...
ja dziś przez trochę robiłam za kierowcę weselnego, ale okazało się, że znalazł się inny chętny (który nie boi się jeździć nocą) i z tej okazji odreagowałam sobie z moim ukochanym wujkiem... z racji tego, że małżonek wczoraj zaszalał i dziś przed wyjazdem na prawdziwą wieś - sprzątnęłam sama cały dom - obiecał mi obrać jabłka na jabłecznik...tak zaszalał, że musiałam zrobić dwie blachy...a jak juz miałam dwie blachy to z jedną postanowiłam się udać do wujka...a, że przy okazji znalazło się 0,5 l cytrynowego Stocka...to co tam ma się marnować
Ech...myślałam, że Nymeria już coś naskrobie...ale niech Kochana odpoczywa...na dobre wieści jestem skłonna czekać do jutra...
Madlenka, mój kochany wujek też miał takie fazy - co imprezę...no wasza kolej...no co jest...a teraz, jak zrozumiał, że jest problem to "odwraca kota ogonem" - też nie mam dzieci i kto się zajmie moimi rybami...(jest ponad 50-letnim kawalerem i zagorzałym wędkarzem, posiadającym swój przydomowy basen rybny)
Normalnie uwielbiam go za to "zrozumienie tematu"....
-
Jestem kochane, tak więc od soboty Mateuszek jest już z nami 3690g, 55cm, poród indukowany od zera praktycznie do SN wszystko szło mega zajebiscie do czasu wstawienia główki w kanał, młody zamiast zgiac główkę to chciał wyjść na prosto jak żołnierz i się nie udało. Cc mi zrobili pod znieczuleniem ogólnym przez te płytki i o 16 21 mąż dostał syna na ręce. Ja zaraz po wybudzeniu, pomogli przystawic do cyca i okazało się że jest dużo pokarmu więc jadł jadł i jadł
oproznil dwie piersi i poszedł spać, po 2h powtórka ale mam zarloka
Jest prześliczny, mieciutki, nie płacze kocham do szaleństwa
Nie dałam rady wcześniej pisać ma telefonie bo mi się literki rozmazywaly, zdjęcie wstawię z kompa bo nie umiem z kom.sylwiaśta159, kr0pka, Klaudia N., niecierpliwa-dominika, arturowa, Morisek28, Ajka, ważka, Monikkk, aaagaaatka, Mirabelka30, kamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNymeria wrote:Jestem kochane, tak więc od soboty Mateuszek jest już z nami 3690g, 55cm, poród indukowany od zera praktycznie do SN wszystko szło mega zajebiscie do czasu wstawienia główki w kanał, młody zamiast zgiac główkę to chciał wyjść na prosto jak żołnierz i się nie udało. Cc mi zrobili pod znieczuleniem ogólnym przez te płytki i o 16 21 mąż dostał syna na ręce. Ja zaraz po wybudzeniu, pomogli przystawic do cyca i okazało się że jest dużo pokarmu więc jadł jadł i jadł
oproznil dwie piersi i poszedł spać, po 2h powtórka ale mam zarloka
Jest prześliczny, mieciutki, nie płacze kocham do szaleństwa
Nie dałam rady wcześniej pisać ma telefonie bo mi się literki rozmazywaly, zdjęcie wstawię z kompa bo nie umiem z kom.Nymeria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nymeria gratuluję!!!
My jeszcze u znajomych, ja już wstalam, cała reszta chrapie.. no ale ja zasnęłam jeszcze wczoraj przed tv u nichobżarstwo, parę drinków i co się dziwić
Niko na jednodniowych wczasach u "Babci" więc mamy wychodne
Moris ja rozumiem zapiernicz ale kurde nie aż tak, że Ty nie masz jak zjeśc, tak sie nie da funkcjonować, wykończysz się Slońce
Ja akurat chciałabym obejrzeć "Gwiazd naszych wina", nawet mam na telefonie chyba, może w końcu się zbiorę
Nymeria lubi tę wiadomość
-
madlenka wrote:Hej. Zmylam sie wczesniej a maz zostal jeszcze. Katorga dla mnie to spotkanie. Kokezanka latala co chwile do malego, kolega polewal. I non stop pytania i sugestie ze teraz nasza kolej. Takze tego ... Poza tym nie mam ze soba termometru i nie sprawdze temp jutro
Klaudia a tobie jak ladnie powoli rosnie.
Nymeria czekam z niecierpliwością o Gratuluję
Eunice ja lubię takie filmy o takiej miłości"
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:52
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Moris trochę Cie rozumiem lepszy rydz niz nic ale zdrowie ważniejsze:*
Spadamy na chrZciny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:35
-
hej!
Nymeriadużoooo, dużżoooo zdrówka życzę!
Moris, rozumiem, że Ty umowy jeszcze nie masz...
a czy inni pracownicy też tak mają...co innego zapisane co innego się dzieje?
Nienawidzę niedzieli, bo zawsze brakuje mi samozaparcia, żeby ściągnąć się z łóżka o jakiejś ludzkiej porze...efekt - wieczorem nie będę mogła zasnąć i w poniedziałek znów nieprzytomna zacznę pracę...ech...
-
nick nieaktualny
-
Fufcik a Ty jak się trzymasz kochana?