Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nymeria powodzenia. Oby bylo szybko i jak najmniej bolesnie.
Ja wczoraj 6 godz składałam szafe pax i jesteśmy w połowie. Niedługo jedziemy na weekend do rodziców no i na pępkowe tego dziecka co się urodziło tydz temu (w moje urodziny). Dodam jeszcze że nazwali dziecko imieniem które miałam dla swojego dzidziusia na przyszłość...
-
Mirabelka - nie wierze juz w objawy i generalnie nie chce mi sie pic, tak sobie sączę powoli ;p i prosze mnie nie nakrecac!;p
Madlenka a bardzo bardzo znajomi? kurde, glupia sprawa w sumie, ja nie dosc ze mam ograniczona mozliwosc jezeli idzie o imiona to jeszcze te co mnie sie podobaja maz mowi ze są be;p ale ja go przekonam hehe -
hmmm no to rozumiem Cie troche, dobrze ze nie jestem fanem imienia Zuzanna np bo juz bylaby lipa, 4 naszych bliskich przyjaciol maja corki zuzanny a do tego kuzyn R. :)musimy sie pospieszyc zeby nam innych imion nie podebrali:P dziewczyny do boju!
-
nick nieaktualny
-
Już 6-ty..... Ja wiem, że to w zasadzie niewiele, ale chyba mnie rozumiecie - każdy chce jak najszybciej . A moja teściowa jest taka, że cały czas pierniczy, że chyba coś jest ze mną nie tak, skoro jeszcze dzidziusia nie ma (tzn. wprost tego mi nie powie, ale z wypowiedzi męża wnioskuję, że tak gada). No zobaczymy, co przyniesie następny cykl
Moja pani doktor powiedziała, że u mnie nie widzi przeciwwskazań, jedynie jak do lutego nic nie będzie, to mnie weźmie do szpitala na HSG.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 18:49
-
basik, a jak Twoje tsh badałas? jakby mi tak tesciowa gadala to powiedzialabym jej chyba ze rownie dobrze u jej synusia moze byc cos nie tak;/
-
TSH robiłam, ponieważ były podejrzenia o tarczycę, mam w górnej granicy, ale w normie. Dodatkowo robiłam Anty TG i anty TPO i tam mam wszystko ok.
Też jej ostatnio powiedziałam, że mnie takie pierdo**** nie nastraja jakoś szczególnie w tym kierunku i raczej mi na nerwy działa -
Nie no Moris to jest wyzysk:/
Basik ale podobno dla staraczki najlepiej tsh ponizej 2 ja mialam 4 i tak mi endokrynolog powiedziala ze musimy zbic -
Nie ma za co:) musisz zbic na pewno. Co prawda mozna zajsc z wyzszym tsh ale lepiej jak jest nizsze
Mi endo powiedziała ze dzieki temu mozna uniknac wad plodu i poronienia q ile w tym prawdy to nie wiem ale chyba lepiej nie ryzykować