Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć laski
nie ma to jak kiedy psiak, którego się znalazło zostaje adoptowany przez.. sąsiadów i to z tego samego piętra dzisiaj babkę spotkałam jak wychodziła z małym na spacer, wskoczył na mnie, zaczął się tulić. Ulżyło mi ćmi tam czasem myśl, że może jednak ktoś gdzieś go szuka ale już coraz mniej. chyba jednak maluch był wyrzucony albo po prostu ma takiego nieodpowiedzialnego właściciela, że go nie szukał tylko czekał aż wróci.
Mam nadzieję, że u nich będzie mu lepiej a przynajmniej ja go będę miała na oku
u mnie temp wciąż coraz niżej ale @ brak.. ciekawe czy dziś się w końcu zacznie. jutro jedziemy do znajomych na noc więc ogólnie to z nią średnio po drodze no ale trudno się mówi.Nymeria lubi tę wiadomość
-
Kropka wazne zeby byl szczesliwy! nie mozesz stwierdzic czy w ogole mial wlasciciela, zrobilas dobra rzecz, kazdy powinien brac z Ciebie przyklad:)
i wierzę, ze @ jednak sie nie pojawi -
w ogole kurde, budze sie o 6 mierze temp biore leki ide do ubikacji. wracam, zimno mi o jak fajnie pod kolderka przytulam sie do meza a tu takie ciche dup slysze, ide sprawdzic co to a w duzym pokoju storczyk na ziemi i kora rozciepana wszedzie i musialam zbierac;/ na szczesie pedy kwiatowe sie nie polamaly. W ogole na chwile obecna sa 4 pedy kwiatowe wychodzace z tych przekwitnietych i 11 normalnych:D tylko w 4 roslinach nic sie nie dzieje:) a co wiecej, rosna mi uwaga cytryny! dostalam krzaczek od siostry i nie wiem jak to mozliwe ze rosna skoro nie bylo kwiatow?
-
Klaudia przy takich temp to jedyne na co mogę liczyć to @, nic innego wiadomo, że zawsze jakaś tam nadzieja się tli ale taka ciut ciut... nie sądzę, żeby coś z tego wyszło, no nie przy takich temp.
-
wieeem kurna oczywiście, że siedzę w galerii i obczajam wszystkie wykresy ale już się tak kiedyś nakręcałam a i tak się skończyło @ niestety
-
ja obczajalam wykresy zeby sprawdzic czy byly jakies z fest skokami (jak mialam w zeslzych cyklach paru) ale moze z 1 czy dwa znalazlam wiec byla kapa, i chcialam sprawdzic jak to z ta szyjka bylo u tych zaciazonych ale nic nie wywnioskowalam bo roznie bylo,a podobno na poczatku ciazy powinna byc zamknieta i twarda chyba?
-
bo to nie ma reguły, każdy wykres inny, objawy itp. A z szyjką nie powiem bo w ogóle nie ogarniam
-
ja pierd..ę.. czego oni znowu od Ciebie chcą??
-
Współczuję Fufka
a ja się witam w kolejnym cyklu, a jakże.. -
kropka czemu wirusków nie łapałaś??
to zostawiam ci na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i dla reszty oczywiście też ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -
jakoś mnie te wiruski jak widać nie lubią
-
nick nieaktualny