Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajka no raczej Nie uwierzyłabym, że moja torbiel cieszy Cię
okaże się późnym wieczorem....OF znów zmieniła termin ovu...
śmiać mi się chce z samej siebie..przezywam to jak mrówka okres, a przecież jajowód nie działa...małża żołnierze mają problem z uwolnieniem się i co najważniejsze...nawet jeśli się uwolniły to 3 dni na pewno nie koczowały...
-
nick nieaktualny
-
a u nas leje i zaczęło grzmieć.. w listopadzie.. to już niezbyt pora na burze
-
nick nieaktualnyPrzepraszam Was dziewczyny... ale to jest dla mnie tak niewyobrazalne, tak niemozliwe, nierealne ze chyba stad mam tyle watpliwosci... juz ani jednego wiecej testu- czekam spokojnie do soboty. a wizyta nie wiem, kiedy sie idzie pierwszy raz ...
-
no dzien dobry kochane moje:) czytam was codziennie wieczorem po pracy, wiec jestem tu caly czas i nie odchodze:) dzisiaj mam dzien wolny, mam zamiar posprzatac mieszkanie.
od wczoraj z P mamy jakis gorszy czas, mijamy sie, klocimy o byle co i generalnie do dupy...
w weekend albo po weekendzie powinnam miec owu. to tyle u mnie.
aaaa sylwiasta gratuluje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 13:25
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Przepraszam Was dziewczyny... ale to jest dla mnie tak niewyobrazalne, tak niemozliwe, nierealne ze chyba stad mam tyle watpliwosci... juz ani jednego wiecej testu- czekam spokojnie do soboty. a wizyta nie wiem, kiedy sie idzie pierwszy raz ...
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki jutro stawiam się do szpitala, mają zrobić badania i podjąć decyzję czy czekamy czy wywołujemy. Trzymajcie kciuki
Jadę dziś jeszcze na spotkanie z położna, na zakupy po jakieś sucharki i mogę wydawać na świat moje dzieckoKena1983, Fufka30, sylwiaśta159, AnaAna, aaagaaatka, ważka lubią tę wiadomość
-
Kena1983 wrote:Kamka, to gdzie się szlaja, że katarraa załapała....nunu...zabraniam!
-
sylwiaśta159 wrote:Przepraszam Was dziewczyny... ale to jest dla mnie tak niewyobrazalne, tak niemozliwe, nierealne ze chyba stad mam tyle watpliwosci... juz ani jednego wiecej testu- czekam spokojnie do soboty. a wizyta nie wiem, kiedy sie idzie pierwszy raz ...
-
niecierpliwa-dominika wrote:kena na ktora masz wizyte?
-
czesc Wam
ja wrocilam z pracy niedawno i postanowilam zrobic paste serowa i dopiero usiadlam troche odpoczac:)
przed praca wziela mnie wena tworcza i zrobilam kolejna gre planszowa dla dzieciakow, tym razem alfabet, 1,5 h planowania szkicowania itd zadowolenia dzieciakow bezcenne ^^
wyglada tak:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3512bd562973.jpgKena1983, kr0pka, ważka, Ajka, Nymeria lubią tę wiadomość