X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Kropka to wygląda już jak dogorywanie a nie odpoczywajnie :-D jutro wizyta chciałabym usłyszeć że poród na dniach :-D

201511211678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przepraszam ale jak zawsze proszę Was o kciuki, zaraz mam genetyka. Nie mam pojęcia jak ta wizyta wygląda więc dlatego mam stresa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko ok to był wywiad. Pani doktor była zdziwiona skierowaniem do niej, jedyną przesłanką był wiek. Dzięki za kciuki. ♥ ♥

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważusia <3 cieszę się, że wszystko ok :)

Nymeria - Ty już nie szalej - Kr0puś ma rację - trzeba się skupić na odpoczywaniu ;)

Kamka, to gdzie się szlaja, że katarraa załapała....nunu...zabraniam!

Kami25 - nie wiem, nie znam się, więc się nie wypowiem.

Eunice, wysyłam pozytywne myśli. Musi być dobrze!

Przeżyłam zebranie ogólne z rodzicami....nie zlinczowali mnie za to, że zabieram im czas...nawet brawo bili (ale to raczej koleżanki z pracy zaczęły ;) )podobno porwałam tłum...haha jeżeli tematyką o wpływie czytania na rozwój dziecka można porwać...
    grunt, że jeden punkt "projektowy" odbębniony...;)

Jutro bite 7 godzin lekcji i do tego mam zastępstwa u maluchów....czyli nie będę wiedziała jak się nazywam...no i właśnie idę czytać Pięciopsiaczki Wandy Chotomskiej....co by być na bieżąco...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek, Ajka, Arturowa, Ana, Fufcik,Domi, Mysz...gdzie się zgubiłyście?
    Karmelek, Aaagaatka jak tam ciążowe zdrówko??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 19:24

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie.. pouciekały nam wszystkie.. :(

Ważunia wiedziałam, że wszystko będzie dobrze

Podsumowanie klęsk dnia dzisiejszego: przemoczone spodnie, przemoczone buty, środkowy palec rozwalony w drzwiach na stacji benzynowej - 2 krwiaki, krew, ból jak cholera, mam nadzieję, że nie zejdzie mi paznokieć. 2 razy przygryzione usta od środka... mam talent..

Z plusów: psina, którą znalazłam pojechała do nowego domu, w Ząbkach z resztą. Co prawda dzis miałam rozwieszać ogłoszenia i mialam nadzieję, że znajdzie się wlaściciel.. ale dobrze, że przynajmniej ma dom

Obżarłam się tortem.. i czekoladą.. i torcikiem wedlowskim... ma-sa-kra..

Zaraz mamy spotkanie osiedlowe w sprawie wspólnoty itp.. Boże jak mi się nie chce na to isc..

Mooooooooriiiiiiis jak praca??!!

Moja koleżanka z pracy robiła dzis test na tolerancje, ten cały food detector czy jak mu tam no i wyszło jej parę rzeczy.. migdały, strączkowe, grzyby, jajka, owies i co najgorsze drożdże.. a laska kocha piwo.. :(

A ja wczoraj miałam raz lekko podbarwiony śluz, dziś raz lekko podbarwiony śluz..a tak to w sumie normalnie..

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no to super ze ma nowy domek:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • aaagaaatka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) podczytuje Was cały czas, ale po ostatnich wydarzeniach na forum wolę się nie odzywać. Pewne osoby stworzyły nieprzyjazna atmosferę dla ciężarówek. U mnie wszystko ok, jestem po połówkowym, na 100% będzie Laura. Trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny.

f2w3sek2i28gayyb.png
    Bóg podarował mi tak cenny prezent
    On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł <3

02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIĘKUJĘ Wam za wszystkie miłe słowa :) robiłam dziś też test, kreska ewidentnie ciemnieje, jutro na becie wyjdzie jak się sprawy mają :)

Eunice- nie takie przypadki już tutaj bywały więc proszę wierzyć w swojego groszka z całych sił :)

Przepraszam, że tak kolejny raz wtrącę- ale chciałam Cię Kena zapytać- jak sprawy z twoją szpitalną dokumentacją? Nie pozwól, by uszło to konowałom na sucho, to co się stało to absurd!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 21:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram Aagaatke ja też dlatego tak rzadko się odzywam, a czytam codziennie

Dzięki za kciuki na Was zawsze można liczyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 21:11

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, niestety chyba jak to w życiu lekarskim bywa - raczej ujdzie...
    dokumentacje dostałam - choć niekompletną i byłam na spotkaniu z lekarzami - rozmawialiśmy 30 minut - jeszcze 10 to zaczęłabym ich przepraszać, że guz mi wyrósł i że w ogóle śmiałam udać się do lekarzy...musiałabym skontaktować się z jakimś biegłym sądowym - ale póki co nie mam do tego głowy.
    Jutro jadę do "swojego" lekarza podglądnąć jajnika...czy jeszcze zipie...
    chyba nie pozostanie nic innego jak znaleźć klinikę, która podejmie się ewentualnej stymulacji z tym potworniakiem...chociaż czarno to widzę - jajnik drugi dzień mnie boli, więc pewnie kolejna czynnościowa się zrobiła...(heh swoją drogą to ciekawe czy poprzednia zniknęła)...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Popieram Aagaatke ja też dlatego tak rzadko się odzywam, a czytam codziennie
    Nie no....nie każcie kalece...zbierać się by nakopać Wam do tyłka...jeszcze nie jestem w pełni dysponowana do takiego wysiłku fizycznego ;)
    ps. chyba poza tym przemoc wobec ciężarnych nie jest wskazana...hmmmm...<skup się...skup się...> zaraz wymyślę coś innego ;)

• eunice. Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 11:58

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaa właśnie w sprawie bycia dysponowanym i niedysponowanym- zanim się ulotnię to sprzedam Wam tekst dzisiejszego dnia - "Proszę pana nie mogę ćwiczyć na w-f'ie bo jestem niedyspozycyjna" :D

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kenusia nie daj się dokop nie nam tylko im :-D

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Kenusia nie daj się dokop nie nam tylko im :-D

Zobaczymy....mam na to rok....

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice- jest tu dziewczyna- nicka nie chce podawać, bo zwyczajnie może sobie tego dziewczyna nie życzyć, ale powiem Ci, że jej beta w pewnym momencie całkiem się zatrzymała- dostała końskie dawki progesteronu, beta powoli ruszyła, na dniach rodzi zdrową córeczkę, także głowa do góry :)

Kena... czyli co, nawineli Ci bidulo makaron na uszy swoim lekarskim bełkotem...? ehh... jak słyszę takie historie to nóż mi się otwiera... co oni do cholery naćpani byli czy jaki ciul... ;/ przykre to wszystko, mam nadzieję, że wbrew wszystkiemu tuż za rogiem czeka Twoje szczęście. A ten cel, na którego musimy długo czekać cieszy kilka razy mocniej <3

ważka gratki super wyników :)

ważka, Kena1983 lubią tę wiadomość

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia - nie - oni swoje - ja swoje. Tylko zanim ruszę z tym dalej chcę mieć pewność, że warto wywalać kupę kasy na prawników. Nie będę ściemniać - in vitro + adwokat + biegli etc. na raz mogą mnie przerosnąć finansowo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena trzymam żeby wszystko było ok i żeby nie uszlo im to na sucho

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to faktycznie jakiś specjalista nie związany ze szpitalem, trzeźwym okiem powinien ocenić sytuację... czy warto w ogóle szarpać nerwy... fakt faktem, że na pewno starali się wykorzystać jakieś Twoje luki w wiedzy w tym zakresie, by jak najbardziej wywrzeć na Tobie wrażenie, że mają rację...

‹‹ 934 935 936 937 938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ