Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Lawendowa baaardzo pozytywna historia, oby więcej takich
Aaaa, jaka ja niedoinformowana no, wstyd, gratulacje Sylwiaśta!!sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia więc się pojawiam.
W tej ciąży wiecie jak było na początku
A pierwszej nie było kolorowo w 7 tygodniu nie było widać serduszka, miałam już skierowanie do szpitala na lyzeczkowanie, a jednak z tej ciąży jest zdrowa Natalka. Byłam na podtrzymaniu kilka miesięcy.
Eunice nie trać nadzieji może jeszcze być wszystko dobrze. -
nick nieaktualny
-
Hej...
ale numer...jak żyję...nie pamiętam, żeby w listopadzie była burza...ale napierdzialało u nas nad ranem....
a tak poza tym to organizm postarał się o to, żebym "zgłupiała"...jutro miałam jechać na profilaktyczny pregnyl, a według tempki i OF już po owu...super...pewnie kolejna torbiel... -
Kena, ovu nie jest nieomylne więc miejmy nadziejè, że wszystko dopiero przed Tobà
-
Czesc Wam chcialam prosic o poradę. Staramy sie juz 11 cykl... ostatni okres 24 październik owulacja chyba 8 listopad. Teraz jest 26 dzien cyklu i 10 dni po owu. Okres mam miec 22 listopada wczoraj na wkladce zobaczylam takie plamienie wygladalo to jak ostatnie dni okresu niby nie krwawie ale wkladke trzeba noaic bo "brudzi" sie bielizna. Czy to moze byc plamienie implatacyjne? Dzis rano test z porannego moczu negatywny. Łudzić sie jeszcze ze sie udalo? Proszę o poradeCórcia Tosia 17.02.2009
Synek Gabryś 17.07.2011 -
Kami, moim zdaniem za późno trochę na implantacje ale cholera go wie, szczególnie, że OF też nie jest nieomylny jeśli chodzi o terminy owu.
Jak się @ nie rozkręci zrób test za 2 dni albo idź po prostu na betę. Powodzenia!!
Eunice straszne musi być to czekanie <tulę kochana>
ja się chyba niedługo też będę smarkać.. do pracy dziś dotarłam w mokrych spodniach, w zupełnie przemoczonych butach... siedzę i mi zimno
i głodnam po ostatnim obżarstwie ciastowo - tortowym jak dziś lekko jem to mnie ssie. No ale wieczorem pewnie i tak wpierdziele kawał tortu
laski gdzie Wy wszystkie jesteście, co? -
Ja właśnie wrocilam z jednych korkow i bylam z kumpela i jej córcia na szczepieniu pierwszym. Ale plakusiala myslalam ze zacznę razem z nia heh a terz jem i lece dalej do pracy.
-
Nymeria Ty to już na dniach przecież rodzisz leż i odpoczywaj póki możesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:39