Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
O widzę nowe staraczki, hej!
Ja też ciągle czytam ale nie zawsze mam sile pisac. Teraz czeka mnie zalatany weekend jeszcze. Bylam pelna nadziei na ten cykl ale jak dzis temp spadla to jakos czuje sie juz jak zawsze. Wiem ze te wykresy to pic na wode ale dlaczego raz ta temp nie moze spokojnie leciec w gore?
Moris przywoluje cie na forum!!!
Ciezarowki nie gniewac sie tu tylko jak macie ochote to pisac i tyle!
Koniec i .
-
Domi słuszna decyzja.
A ja dobrze przewidziałam kolej rzeczy-torbiel masakra...nie do końca jesteśmy pewni czy to nowa czy jeszcze z poprzedniego cyklu. Niby skok tempki był,ale...najbliższe dni podwójny duphaston i dodatkowo luteina. A tak poza tym to dostałam namiar na prawniczkę w Łodzi-podobno jeżeli ona stwierdzi,że sprawa nadaje się do sądu - to mam się nie zastanawiać. -
Cześć wszystkim! Jestem tutaj nowa i postanowiłam zacząć bardziej udzielać się na forum :)Bardzo cieszę się, że tu trafiłam, bo dzięki Ovufriend dowiedziałam się, że mam tak późną owulację. Mam nadzieję, że w tym miesiącu się wreszcie uda! Chociaż mam lekko brązowawy śluz od dwóch dni, a u mnie zawsze tak zwiastuje się okres...
Pozdrawiam Was! -
niecierpliwa-dominika wrote:i co kena bedziesz uderzac do tej prawniczki?
-
Cześć dziewczyny i trzymam kciuki
Kena jak babka dobra to może i warto
-
Dzięki dzięki
Ja już sama nie wiem czy mam paranoje czy sobie wmawiam czy co, ale w tym cyklu mega szybko zaczęły mnie boleć cycki, mam mdłości (choć wiem, że to teoretycznie niemożliwe), a dzisiaj zjadłam kanapke z duuuużą ilością cebuli (bo miałam na nią mega chcicę), gdzie ja cebule nawet z pizzy ściągamEwkaM lubi tę wiadomość
-
Mnie cycyki po owu zawsze bola i z reguły nastepowało to od razu po. Więc tym bym się nie sugerowala. Ja sie osobiście dziwię jak mnie nie bolą ale i to kończyło się jak zawsze niestety
-
Ps. Przekazuję wieści od Moriska, że nas wcale nie opuścila tylko ma zapiernicz w robocie, po 12h na nogach i pada na pysk i zasypia jak suseł
-
Of wyznaczyl mi owu, i w listopadzie sie nie zmieszcze, jezeli jest dobrze wyznaczona to @ na poczatku grudnia i chyba wtedy zatestuje.
A jak nowe staraczki, macie obrana date testow?