Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To i ja podsyłam swoje:) A w ogóle to czasem Was podczytuje,ale jakoś tak nie wiem co napisać
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Fufka30 wrote:hej! ja juz nie moge po prostu wyjde z siebie zaraz... dostalam wezwanie do Zusu normalnie nie mam sily chce mi sie wyc jeszcze bardziej!! ;(
Fufka ja też miałam z urzędami straszne problemy po śmierci Lenki. Generalnie, mimo dokumentacji medycznej nie chcieli mi wypłacić tego 8 tygodni co jest po porodzie dla każdej kobiety, i wszczęli postępowanie bo byłam zatrudniona u cioci i musiałam byc w ciązy kiedy sie zatrudniałam a powiedziałam ze nie. W koncu jak któryś raz dzwonili zebym przyjechała sie stawic do Krk do uzedu to wykrzyczałam Bogu ducha winnemu facetowi ze nie przyjade bo jestem w złej kondycji fizycznej po cc i psychicznej i skoro robią taką jazdę to ja nie chce od nich złamanego grosza tylko niech zwrócą życie mojemu dziecku i nie pierdolą że ich oszukuje bo wszystkie skłądki były w terminie opłacone a gdyby ktoś przeczytał dokumenty które moja "Szefowa" osobiscie dostraczyła to by wiedzieli że urodziłam prawie 4 miesiące przed terminem.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
Ach, milo takie historie czytac, z takim happy endem.
maz pojechal do babci czeka mnie samotna noc, ale ja tego nie lubie masakra:( dobrze ze chociaz pieski sa to nie jest az tak pusto. I dobrze ze mam ksiazke, szybciej zasne, tym razem john green papierowe miasta.
Chyba bede sie zbierac do wyrka powoli.
Milego weekendu wam zycze:) Moze moris i reszta sie odezwie w koncu:) -
Hej!
ja dopiero dotarłam do domu...jeszcze tydzień w takim tempie i chyba się przekręcę...
Do tego po dzisiejszej pierwszej, ale potrójne dawce progesteronu dostałam typowo @ bóli...a to jeszcze 9 dni brania
Fufcik, współczuję...może z nimi trzeba drastycznie i dosadnie...
Klaudia, chyba Ci jednak tej dzisiejszej samotności zazdroszczę. Ja przywiozłam małża z imprezy z ludkami z pracy...zaraz pewnie walnie się na łóżko i będę miała "koncert"
-
Eunice ja np ogladalam gwiazd naszych wina i strasznie mnie ksiazka zaciekawila i bylo wiele pominietych fajnych faktow:) a nawet nie wiedzialam ze jest film papierowe... moze sie skusze po przeczytaniu:)
-
nick nieaktualny
-
Nymeria kciuki!! Powodzenia i lekkiego i bezproblemowego porodu!!
Nymeria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny