Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak to starania o pierwsze dziecko.
justi:: wrote:Też już bym chciala testowac ale na 100% to jeszcze za wczesnie......
Nowa jak pójdzie dobrze nasze dzieci zostaną rówieśnikami i to co do dnia?????hihi
Życze nam tego z całego serducha!
Klaudia N. ale masz cudownego psa! Mi się marzy Akita Inu.
Co do storczyków- też mam ostatnio na nie fazkę i stwierdziłam, że skoro ja się chcę "rozmnażać" to je też spróbuję hehe. Nie wiem czy słyszałyście o tym, że są pasty specjalne właśnie aby powstały keiki (czyli młode storczyki wyrosły na gałązkach). Ja kupiłam, posmarował efekt miał być po tyg a mija już półtora miesiąca i efekt jest mizerny:
A to moje dwie które są w kwiecie wieku, że tak powiem W przypadku białej-nowe łodygi wyrosły już u mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 10:22
Klaudia N., kr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Dzieki Sylwuś, a co maja znaczyc te przeprosiny?! przeciez jestesmy jedna wielka forumowa rodzina, kazdy moze sie odezwac! jak tam sytuacja u Ciebie?
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Marta ładny ten storczyk:) mnie kiedys udalo sie zrobic z jednej rosliny 3 bo byly 2 keiki, tylko z doswiadczenia wiem, ze trzeba dosyc dlugo poczekac zeby je posadzic, najlepiej kilka okolo 5 cm korzeni wtedy powinno sie udac.
a wiecie co? chyba mi wyrosnie cytryna:) jeden z 4 kwiatkow mial taki precik w srodku, wzielam pylek z pozostalych i przelozylam na tego i koncowka odpadla a pierwsza czesc tego precika zaczyna grubnac:) -
nick nieaktualnyTaak, ale wiesz, to taki wasz kącik od wielu miesięcy. A ja jakos mam taki sentyment do Was nie wiem dlaczego, bo przeciez nigdy nie rozmawialam z zadna z Was. Dlatego po cichaczu wpadam do Was
U mnie chyba troche lepiej, ale nie chce zapeszac. W srode mam wizyte i wtedy jesli chcecie, napisze Wam co u mnie po USG i jak z tym moim krwawieniem -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:wzielam pylek z pozostalych i przelozylam na tego i koncowka odpadla a pierwsza czesc tego precika zaczyna grubnac:)
madlenka wrote:Sylwiaśta pewnie że pisz. Ale ja nie jestem chyba w temacie bo cos nie kojarze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 11:26
-
Klaudia N. wrote:AAAAA KOLEJNY PĘD w storczyku ktory nie miał, zostały mi tylko 2 rośliny w ktorych sie nic nie dzieje!
Super, musi im się bardzo u Ciebie podobać U na razie co miało wyrosnąć to jest, a nic nowego nie wyrasta- oprócz korzonków:D -
zapylacz:D tak zroblam bo poczytalam jak to zrobic zeby byla ta cytryna, a to jest jakas cytryna skierniewicka czy cos i maja owoce nawet po kilogram!
Marta wlasnie od miesiaca zaczelo im sie cosik podobac, wczesniej kwitly ale jeden max dwa na raz a nie wszystkie:D zostal jeden miniaturka i jeden taki mega fajny, w sumie ostatni ktory kupilam bo mial taka kolorystyke ze musialam zlamac przyrzeczenie ze juz nie kupie wiecej:D -
nick nieaktualny
-
MartunQa wrote:Wow! Ja mam dopiero 5 a moj mąż juz mowi ze zwariowalam hehe. Ale mialam jeszcze dwie tylko oddalam mamie Mi sie najbardziej podobaja biale.
no ja mam 15 ale roznych 13 bo 2 to sa szczepki
moj stwierdzil przy 10szt ze mnie pokopalo hehe
no Sylwia bardzo to leci! -
sylwiaśta159 wrote:Madlenko, jestem w 8 tc po 2 latach staran- ale mialam problem z krwawieniami- jak sie potem okazalo- odkleila mi sie kosmowka i stad te krwawienia. Od 3 tyg leze w lozku wstawajac tylko do wc.
W takim razie z calych sil 3mam kciuki zebys podala nam jak najlepsze wiadomosci.
-
nick nieaktualnydziękuję Wam :*
Moris, 30 nie jest zła jeśli myślisz o tym w kontekście macierzyństwa, to połowa naszych in vitrówek jest tuż przed/tuż po 30 a wiele jest też +35 i udaje się. A jeśli nie w kontekście starań to no cóż, starość nie radośćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 11:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Pytać zawsze mozesz
tak jest lepiej dla mnie. Jestem tym,zmęczona. Czas sie pogodzic z ta sytuacja.
doszlo do mnie ze są rzeczy których nie przeskoczę.
po tylu latach to jedyna skuteczna opcja,którą uchroni mnie przed psychiatrykiem
moze kiedyś jak nam sie jakoś to nasze wspólne życie ułoży będziemy starali,sie adoptować.Morisek28 lubi tę wiadomość