Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Rafaello wrote:Pierwszy cykl z clo zakończony torbielą. Co do niepękniętego pęcherzyka dziś jest 24dc a mi się zaczęły plamienia jak zazwyczaj przed okresem, wg plamień powinnam dostać okres 26dc-to wg mnie dość wcześnie (cykle zazwyczaj 28dniowe), tym bardziej, że ginka powiedziała że z torbielą cykl może mi się wydłużyć mój organizm robi sobie ze mnie jaja. W dodatku nie dostałam progesteronu na wywołanie miesiączki, więc czy to reguła że przy torbieli cykl się wydłuża?
A mi się z torbielą zawsze skraca... jeśli cykl mam poniżej 25 dni to na bank pęcherzyk nie pękł... zwykle dostaję @ po 7-9 dni od nieudanej owu... sprawdziłam to juz w tym roku na 3 cyklach....2020
2023 -
MartunQa wrote:Witam, mozna sie przyłączyć?
Cześć MartunQa, witamy i powodzenia! -
Ajka wrote:A mi się z torbielą zawsze skraca... jeśli cykl mam poniżej 25 dni to na bank pęcherzyk nie pękł... zwykle dostaję @ po 7-9 dni od nieudanej owu... sprawdziłam to juz w tym roku na 3 cyklach....
No to u mnie się tak zapowiada:/ cykl krótszy przez torbiel
Ale w następnym cyklu (o ile wstrzelę się z monitoringiem) zaatakuje pęcherzyk pregnylemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 15:04
-
U mnie 4 cs, w pierwszym mialam niestety biochemiczna ciaze, moja radosc trwala tylko 4 dni od pozytywnych testow do krwawienia. Ale dzialamy dalej. Nastepny cykl byl jakis dziwny bo trwal 44 dni, podejrzewam ze to przez ta biochemiczna musialo mi sie wszystko uregulowac no i od poprzedniego cykle mi sie wydluzyly z 28 do 33 dni. Dzis mam 7 dpo i juz bym chciala testowac hehe
-
Moris ale nawet jeśli to je zostaw będziesz mieć większą motywację żeby dietę kontynuować moze to źle zabrzmiało ale nie chce Cię przekonywać ze nie masz za dużo kilogramów(nawet jeśli tak myślę) wg mnie to każdy o sobie decyduje czy ma za dużo czy nie i jeśli nam zle ze swoją waga nic nas nie przekona
P.s pewnie dobrze wyglądasz i przesadzasz:p
Dobranoc wariatki! -
nick nieaktualnyMorisek28,dobrze wyglądasz! Podejrzewam że nie masz aż takiej nadwagi,o jakiej piszesz.Myślę ze masz zaniżone poczucie własnej wartości,poprzez to sama postrzegasz się inaczej.
Klaudia N.co używasz do pielęgnacji storczyków? Kupujesz może te specjalne odżywki?
-
Dzień dobry...właśnie rozpoczynam 26h bez snu......prysznica kawa i na zakupy...a później to pewnie nie będę wiedziała jak się nazywam...
Moris, pierdoło - jeszcze raz napiszesz, że jesteś spasiona to nie będę się do Ciebie odzywać, bo w takim razie ja hmmm brak słów określających mój ogrom!
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 20:11
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:taaaaa dobrze wyglądam...
http://zapodaj.net/e648d57c1c666.jpg.html
Eeeeee, Morisek.. ja nie wiem co Ty do siebie cierpisz. Tobie to serio trzeba przyjechać wpierdziel spuścić Słońce z tą niby nadwagą też przesadzasz i to grubo -
Mariola Lis***ka wrote:Morisek28,dobrze wyglądasz! Podejrzewam że nie masz aż takiej nadwagi,o jakiej piszesz.Myślę ze masz zaniżone poczucie własnej wartości,poprzez to sama postrzegasz się inaczej.
Klaudia N.co używasz do pielęgnacji storczyków? Kupujesz może te specjalne odżywki?
Dzień dobry wam!:* -
chyba nigdy nie odgadne tajemnicy jak to mozliwe ze moj pies spi tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e24ed5f2a771.jpg
jak ja bym sprobowala tak sie polozyc, to bym sobie chyba kregoslup zlamala:Dważka, sylwiaśta159, MartunQa, kr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoris wybacz- ale przesadzasz! Czasem opisujesz siebie tak, ze wyobrazic sobie mozna Ciebie jako toczącą się kulę tluszczu podczas gdy naprawde nie wygladasz zle!!! Mnie mozesz wierzyc- jestem obiektywna
Klaudia- cudny psiak!
Wybaczcie, ze czasem pozwalam sobie Was podczytać.