Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A jakiej pracy szukasz? Ja bym chciala znalezc cos pokrewnego z moim kierunkiem studiow, ale to moze byc trudne. W kazdym razie sprobowac szukac mozna
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She, taki 'bunt' może tylko dobrze zrobić, w końcu to w dużej mierze psychika ma duże znaczenie. Trzymam kciuki kochana :*
Klaudia, przykro mi powodzenia w nowym cyklu.
Martika, kciukam za kolejną wizytę i nie przeleczyc się
Ceska, będzie dobrze
Cigaretta, a Ty już zdrowa?
Madlene, dzieciaki są super i mam nadzieje ze spełni się ich 'przepowiednia'
Agata, a o co chodzi ze zwolnieniem 50% bo nie kumam?
Daj znać jutro jak gofrowy test
Dziewczynki, czy teraz razem z pierwszym zwolnieniem trzeba pracodawcy przynieść zaświadczenie od gina ze się jest w ciąży? Tak coś sobie przypominam, że kilka lat temu musiałam takie coś zanieść.
Agata, my synkowi tez jeszcze nic nie mówiliśmy, w ogóle to wie tylko mój tata, siostra i przyjaciółka, nawet teściowej nie wiedzą
A ja wizytę mam na 16:15.She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf ja od jakichś 6 lat zajmowałam się szkoleniami, a teraz już chciałabym coś zmienić, coś innego, ale coś w biurze...
Zetka moja siostra poszła na L4 zanim jeszcze powiedziała w pracy o ciąży, dopiero chyba jak już była bardziej spokojna to zaniosła zaświadczenie, tak mi się przypomina.
Powodzenia Kochana na wizycieZetka lubi tę wiadomość
-
Dzieki Zetka :*
Ja niestety nie wiem jak to jest ze zwolnieniami w Polsce
Nusia, trzymam kciuki w takim razie. Oby wszystko sie poukladalo tak jak chesz :*
Nusia, Zetka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobitki ;*
Zetka ja juz zdrowa, tylko nos się jeszcze nie zagoił do końca, ale nie jest źle
Za chwilę bede dzwonić do gina umówić się na dziś lub jutro, nie mogę tego tak zostawić, bo znowu bede się zastanawiać czy owulka jest, a tak bach i już !
Byłam właśnie załatwić praktyki w szkole podstawowej, chciałam jakoś tak na luzie żeby nie prowadzić zajęć tak długo, ale chyba nie przejdzie.. znowu bede te stresy przeżywać od lutego. Mam uczyć 2 klasę :o boje się ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agata83 wrote:Oj Nusia jak ja bym tez polezala teraz Ja sie zajmuje gwarancjami, praca siedzaca, przy kompie, sporo stresu. Zwlaszcza teraz jak trzeba zamknac stary rok. Mam czas do srody. Zobacze co uslysze na wizycie za 1,5 tyg. Jak wszystko bedzie ok to chce popracowac do 12 tyg normalnie a potem to zobacze jak sie bede czula i albo pojde na 100% zwolnienia albo a 50%. Na pewno bede teraz bardziej uwazac na siebie, bo nie chce juz wiecej miec komplikacji.!
agata83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyceska wrote:Praca Praca Praca... ja pracuje od 10-18 jestem w pracy o 9 wychodze o 19
A jak ludzie krzyczą to to to gram w gre i ich nie słucham jak juz pokrzyczą wtedy sie usmiecham i wychodza
hehe ceska, w sumie zdrowe podejścieceska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny